Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

şu an ne yapacağımı düşünüp yazmak isterdim ama kafam çok karışıkk yazamıyorum.

suan yaptigim: okulda bilgisayar onune oturmus, onumde kitaplar bilgisayarda arastirma yaptigim sayfalar acik, bi kac sayfa yazdim, ama simdi vaktimi kadinlarkulubunde harciyorum, ve aklimda olan tek sey sevdigim adam...

Suan yapmak istedigim: Sevgilime kavusmus olmak istiyorumm onunla koltukta sarmas dolas oturmus konusmak bir taraftanda biseyler atistirmak istiyorum cunku karnim acikti hatta belki askimla yemekte olmak istiyorum ya ben en iyisi gidip biseyler yiyim bayilcam

sevdiceğimle konuşuyor olmayı isterdim ben de yaaa

şu an şu iğrenç yastık yerine sevgilimin göğsüne yatıyor olmayı isterdim.:105:

Tatil'e gitmek isterdim........... memleketime gitmek isterdimmmm cok özlediimmmmmmmmmmmm ((
veya kumsalda denize karsi uzanmak isterdim :)))

Suan bebeğimin kendii kendinee uyuyabilmeyi basardıgını izlemek ısterdım ama yoook nerdeeeeeee..İlle salayacaksın ya daa emzireceksın kı uyusun:)

deniz kenarinda bahceli,bol cicekli bir evin bahcesinde kahvemi elime alip havayi icime cekmek isterdim..aman su var bu var derdine dusmeden..denizi seyretmek isterdimmmm

valla şu an tam da yapmak istediğim şeyi yapıyorum...çocuklarımı uyuttum kafamı dinliyorum çayımı yudumlayıp kk ya takılıyorumm...ohh daha ne istiyimm...

tatil de olmak isterdim.. bebeğimin kucağımda olmasını....

sevdiceğimin yanında olup, ben de onun gibi arı kovanlarını boyamak isterdim
boyadan birazcık da burnuna sürmek isterdim
hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…