Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

şu saatte evimde olup kocamla birlikte mutfağımda pizza yapmak isterdim.( neden özellikle pizza bilmiyorum,sanırım canım çekti ) sonra afiyetle yedikten sonra gece olunca sevdiğimle aynı yastığa baş koymak isterdim

ama ben şu an evimden kilometrelerce uzakta oturmuş TEZ yazıyorum.etrafımda onlarca kalın kitap,yazılmayı bekleyen milyonlarca kelime...

hayat işte ne yaparsın,hayali de güzeldi

havaalanında olup şöyle bir süreliğine uzaklara sıcak bi ülkeye gidip tatil yapmak isterdim ama yalnızzzzz

tabı kı bıtanemın yanında olmak ısterdım şuan

ama o kahvede maç ızlıyooo var mı böyle bırşey

ama neyse aramızda bınlerce km var zaten hayal kurmak bedava dımı

deniz kum güneş plajda yayılmış kulağımda kulaklığımla uyumak isterdim valla ohh tatile ihtiyacım olduğunu bir kez daha hatırladım

metropol bir şehirde gece özellikle saat 23:00 dan sonra yoğun kalabalığın içinde kaybolmuşcasına dolaşmak isterdim... şuan benim için hayalden öteye geçemezz

bu zamana kadar tanıdığım insanları bir daha görmeyeceğim yaşadıklarımı bir daha hatırlamayacağım burdan çok uzakta sessiz sakin bir kuzey avrupa ülkesinde olmak isterdim.Ve tabii ki uyuyabilmek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…