Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

tam 10 yil öncesine dönmek isterdim
kaldigim yerden hayatima dogru bir sekilde devam etmek isterdim

koca bi pasta yanına da kola istiyorum onları yemek..

pasta meyveli olsun ..ama ondan önce hamburger,soğan halkası,patates kızartması istiyorum

tüm bunlarla midemi doldurduktan sonra,şort ve t-shirt,sandalet giyip sahil kenarında yürüyüş yapmak ardından da uyumak istiyorumm..

wawwww.....

ve tüm bunları yaparken doksanlarda olursak çok mutlu olurdum

..

sahilde kerim tekinler,ajlan-mineler felan çalsın

ben şu an çok ama çok huzurlu bi şekilde sahilde uzanıp yıldızlara bakmak isterdim

Sevgilime karşı içimde olan bütün duyguları hiç korkmadan ona nasıl bağlandığımı anlatmak istiyorum.

Issız bir adaya veya uzak bir köy evine gidip doğyla içiçe kafa dinlemek isterdim.

Yeşillikler içinde kocaman mutfaklı bir evde, bu evin benim olmasını isterdim, babamın hala hayatta ve sağlıklı olmasını annem babam, kardeşlerim, yeğenlerim, oğlum ve eşimle, güzel güneşli bir günde mutlulukla bahçedeki kocaman masada, onlara sarılarak, babamı koklayarak, oğlum kucağımda bir arada olmak isterdim.Küçücük bir çocukken bile babamı erken kaybedeceğimi hissederdim ve o acıyı kalbimde hissederdim.Ama napalım işte mukadderat, mekanı cennet olsun, kabiri nur dolsun huzur içinde yatsın, amin.

hiç bilmediğim güzel bir şehri sokak sokak keşfetmek...

dostum olabılecek bırı olmuş olsaydı ..
karşılıklı konuşmak ısterdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…