Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

hemen eve gidip kızkardeşimle bira içip sabaha kadar muhabbet etmek isterdim...
ama bunu yapmama daha yarım saat var..
geç be zaman...

once kuafore gdıp guzellesmek ardındanda delı gbbı alısverıs bıkana kadar gezmek gezmek gezmek..........sokak ortasında....bayılana kadar hemde

Oglumun Dunya'nin en iyi universitelerinden birinden dereceyle mezun oldugu mezuniyetinde onu sahnede izlerken "anneme cok tesekkur ediyorum, onu cok seviyorum" dedigini duyuyor olmak isterdim. Fazla mi hayalperest oldu ? Sanirim...

uyku vakti..
ben bu bombos evde yapayalnizim..
Sevgilitosum olsaydi simdi burda, sarilsaydi bana ben onun gogsunde yatarken. basimi kaldirdigimda bi opucuk kondursaydi dudaklarima. Kokusunu icime ceke ceke uyusaydim.. Simdi gidip yastigima sarilip anca bu yazdiklarimi hayal edebilicem. olsun.. hayal etmesi de guzel. Ben ozledim yarimi, aglasam ayip midir? :98:

ben şu an karanlık bir odada şöyle bi uzanıp kafamı dinlemek isterdim.. kimse olmayacak.. telefon kapı çalmayacak.. gözlerimi kapatıp dinlenmek isterdim ama uyumadan.

Son düzenleme:
Sahilde uzanmış, dalgaların sesi eşliğinde, buz gibi biramı yudumlamak isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…