Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Ondan gelen bir yanıtla rahatlamış bir halde işlerimle ilgileniyor olmak isterdim.

aşkım koyun alıyomuş
onun yanında olup aşkımm onu değilde bu daha sevimli bu daha güzel hadi bunu alalım demek isterdimmm

ya da canım peygamberimiz aleyhisselamın hayali gelip başımı okşasa, babacığımın bağışlandığı müjdesini verse

bugün beni sinir eden ...dedikodu yapıp cazgırlığa edepsizliğe kendini vurup sucunu kapatıp üste çıkmaya calışan adamın suratına tokat atmak ((erkeğin edepsizini ilk defa gördüm..iğrençti)))))

ona sımsıkı sarılmak ve onunla muhabbet etmek isterdim.
gözlerinin içine bakıp hayatım o kadar kötü bir rüya gördüm ki anlatamam diye başlardım.........

hayırlısıyla nişanlı bir kız olmak

Çocukluğuma dönmek isterdim.
Tek derdim bahçede 1 saat fazla kalmak,tek isteğim hayalimdeki barbi bebek evi olsun.
Hayatın koşturmacasına dalmadığım,hep daha fazlası için hırslanmayacağım,çok yakınımdakilerin bile aslında çok uzağımda olduğunu farketmediğim yalansız,riyasız,çıkarsız çocukluğumu tekrar tekrar yaşamayı isterdim...

Benden vazgecen esıme sokulup üşüyorum ısıt benı demek,
sarılıp uyumak ısterdım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…