Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Saatlerce dışarı çıkıp yürümeyi isterdim.Eve döndüğümde düşüncelerimi atmış olmak isterdim

Gökyüzünde ayın ucuna sevgilimle oturup hayaller kurmak isterdim

kocişim uyudu uykum gelse bende uyumak isterdim gelmiyor pislük uyku

Çeşme 'nin muhteşem havasında,muhteşem yıldızlarını yattığım yerden izlemek isterdim,hem de saatlerce...

Deniz kokusuna, dalga seslerine ihtiyacım var. Bir kumsalda olmak isterdim tek başıma.
Kafa dinlemek, hiçbir şey düşünmemek.

Bir de onunla mesajlaşmak isterdim.

güzell bi çay demleyip yanınıda eşimin en sevdiği güzel keklerle pastalarla süsleyip dünyalar güzeli bebeğimi de aramıza alıp kocamla tvnin karşısında oturmak isterdim şen şakrak mutlu... benim hayatımın resmi bu işte ne para ne pul ne varlık tek bi mutluluk istiyorum tek bi gülümseme ölesiye sevdiğim insanla mutlu bi yuva...belkide o kadar uzak değildir ha kızlar :26:

işte ben de tam bunu istiyorum. çocuk sayısı 2 olsun lütfen

eşimle hastane odasındayız ve ameliyattan çıktı çok yorgun uyuyor. evimize dönelim evlatlarımıza kavuşalım ve bu hayali gerçekleştirelim bir an önce

kocaman bir yüzme havuzunda tek başıma yüzüyor olmak isterdim....

Açık havada, yerde uzanmış gökyüzündeki yıldızları sayıyor olmak isterdim. Başka hiçbir düşüncem, sıkıntım olmadan..

gerçekten dünya üzerinde bazı küçük anların gülümsemelerin mutluluğunu başka hiçbişeyin verebileceğini sanmıyorum.. eşinizede çok geçmiş olsun çabucak güzel yuvanızda neşeyi cıvıltıyı yeniden bulun inş.. ben daha evli bile değilim ama Allahtan sözlüm var :) yinede böyle bi hayal en büyük hayalimdir evet bu arada bende 2tane hatta 3 4de olabilir çocuk istiyorum ama tabi sağlıklı ve hayırlısı olsun sayısı cinsiyeti işin espirisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…