Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Sevgilimin yanımda olmasını isterdim, denize sıfır bir kafede çaylarımızı yudumlarken sohbet etmek isterdim...

şu an çalışmak isterdim işimi bırakmamış olmak ısterdım 7 gündür sigarayı bıraktım bi şekersiz türk kahvesi yapıp yanında sigara içmek isterdim içinde bulundugum bu hastalıgın bi tedavısı olmasını ısterdım ya da bu hastalıga hıc yakalanmamış olmayı çok sey mı istyorum ki yaa

Öncelikle merhaba...

benimde sigaraya bıraktığım o kadar oldu ve ilk bu topiği girdiğimde bir kahve ve bir sigara içmek isterdim yazıcaktım..

Ama ısrarla içmemeye gayret ediyorum sende öyle devam eder zor ama yapıcak bişey de yok :)

Umarım herşey istediğin gibi olur önce sağlığın sonra çok rahat ediceğin ve bereketli bir işin olur inşallah...

ilk günler çok zor ama yaa bugun eşimin paltosunu yıkayacaktım baktım cebınde sigara paketı kalmıs cıkardım ve kenara koydum kendimi de iradem ıcın kutlayıverdım inşallah tamamen kurtulurum amiin canım çok teşekkür ederim inş. sende bir daha başlamazsın kahvelerı sıgarasız içicez artık

Ayyy inşallah ama benim hep aklımda canım istiyo kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum ama bilemiyorum nasıl olur 2 hafta oldu benimdee..

Ayyy inşallah ama benim hep aklımda canım istiyo kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum ama bilemiyorum nasıl olur 2 hafta oldu benimdee..

aynı zamanlarda bıraktık hemen hemen benım de ıstıyo ara sıra ama cok sakız çiğniyorum paket paket sakız aldım eve

Oraya gitmek isterdim.

Ders çalışmak gibi bir tasamın olmadığı hayatta yatağıma uzanmış laptop'u mu kucağıma almış yanımda çayım ve çikolatalı açmam hem alışveriş yapıyor olmak isterdim hem internette gezinmek

Çalışmak yerine sabahın kör saatinde sahilde güzel bir kahvaltı yapmak isterdim..

Amaaa nerdee iş başında ancak hayal etmek kalıyor bizee :44:

Cezasının bitmiş olmasını ve sevgilimin yanımda olmasını isterdim .. Ona doya doya sımsıkı sarılıyor olmak isterdim .. Seni çok seviyorum diye haykırmak ...

Daha demin yanımdaydın demir parmaklıkların ardında da olsan gözlerim değiyordu gözlerine .. Öyle içten öyle içten söyledin ki gözlerime bakarak beni sevdiğini çok acı çekiyorum sevgilimm . Bana beni unutma diyorsun ya söyle ben her dakika her saniye seni düşünürken böyle yürekten severken , canımı verebilecekken nasıl unuturum nasıl unutabilirim ki zaten seni .. Ve şuan sana sarılabilmek isterdim ... Çığlıklarla ağlaya alğaya sarılmak ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…