Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Edit; kafa gitti yanlış yere yazmışım

Son düzenleme:
şuan bir bebeğimin olmasını eşim ben ve bebeğimzle güzel bir parkta gezmk isteridm bebeğimn minicik ellerini öpmek kocamın gözlerinde baba olmanın mutluluğunu görmek isterdim

senin canını sıkan konuları seninle saatlerce konuşmak dertleşmek isterdim..
sonra da sana sarılıp film izlemek...

Tam da soruusna denk geldim gerçekten ..

Zifiri karanlık bir gökyüzü , dalgaların sesleri ve ay ışığının aydınlattığı deniz manzarasının eşliğinde sevgilimmm ömrümm erkeğimm herşeyimm onu öpücüklere boğmak ve dakikalarca ona sımsıkı sarılmak isterdim ..

akşam ezanının okunmuş olmasını ve yemeğin üstüne orucumu açıyor olmak isterdim

Yabancı bi ülkede oranın en iyi ilçesinde ve en iyi manzarasının karşısında çok şık ve lüks bi restorantta aşkımla yemek yiyo olmak isterdim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ne yapıyor olmak isterdin ?

Herkesten herşeyden uzak, Olympos'taki ağaç evlerin birinde... Cebimde yetecek kadar param, misss gibi doğanın göbeğinde manzaraya karşı balkonumda bira-sigara keyfi yapmak... Arkada hafif tonda sevdiğim şarkılar çalsın. Tlf yok, iş stresi yok, birkaç gün sorumluluk yok,mecburiyet yok... Çok değil ya, sadece birkaç günüm böyle olsun çoookk isterdim

nezih, huzurlu ve sevdiğim şeylerin olduğu bir yerde yanıma müziklerimi kitaplarımı vs. alarak tek başıma tatil yapmak. tel de kapalı olacak :)

Bir uçurumda önümde sonsuzlukk ay ışığı ve de deniz manzarası eşliğinde çığlık ata ata ağlamak ...

ailemin yanında...annemin babamın sıcaklığını duysaydım keşke...belki böyle kimsesiz hissetmezdim kendimi...

evlenmiş olsak...:123:
ben senin en sevdiğin yemekleri yapsam..
ciciler giysem seni beklesem..
sende beni arasan bişey lazım mı aşkısı desen..
sonra da...
eve gelsen aşkla koşa koşa kapıyı sana açsam..
yuvamızda yaşasak ne güzel olurdu..
seninle aynı evde BAŞBAŞA yaşamak istiyorum..:127:
sana doyasıya sarılmak, öpmek, dizlerinde uyumak istiyorum..

inşallah o zamanlarda gelecek.. :116:

seni seviyorum bebeğim hemde çok
:98:

hafif bir ruzgar eserken sessiz sakin bir yerde kahvemi veya biramı yudumlayarak sigara içmek isterdim. içecek fark etmez ama sigara şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…