Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Deniz kenarında bir şezlongda içeceğimi yudumlarken bir kitap okuyor olmak isterdim...
Tatil gününde çalışıyormuş gibi yapmak yerine

bir evim olsaydı evime gidiyor olmak isterdim olmadığından ne yaptığımın, nerede olduğumun hiç bir anlamı yok...

bende şuan eşimi estetik ameliyatıma ikna etmiş olmak isterdim
benimki de 8 yılda anca ikna oldu artık eskisi gibi olmadığına ve protez memelerin doğal durduğuna, gerçeğinden ayırt edilemediğine ikna olunca kabul etti

şu an ne yapıyor olmak isterdim?

yaz gelmiş, havuz kenarında güneşleniyor olmak isterdim

4 yılım kaldı ozaman 4 yıldır yapmadığım kalmadı dövme yaptırmakla tehdit ettim ambargo koydum en son küçük emrahlık yapacam artık güneşlenmeyi ben yapıyom ya zaten

Sevgilimle bir koy evinde olmak isterdim ve bu mesaji orada uyurken ruyamda atmak isterdim ama uyanigim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende şuanda Paris'te jhon travaltayla yemekte olmak isterdım cok hayranıyım ya:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşimin yanında olmak isterdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yalnız başıma evden, çevremden uzak huzurlu bir yerde tatil yapıyor olmak isterdim. telefonu falan da kapatmalıyım.
yalnız kalmaya ve tatile ihtiyacım var gibi...

Bi rüyada olmak isterdim sabah olmuş uyanmış im......! Mutluyum... ama uyumuyorum bile :'(

ßůšr@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…