Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Çoookkk sevdiğim bir sevgilim olsaydı da onunla gezseydim sahilde şimdi. Sonra kafelerden birinde otursaydık huzurla. ;(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cooook zengin olup sabah kahvltiya maldivlere gitmek isterdim...istemek bedava nede olsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ders çalışabilmeyi.
fazlasıyla sıkılıyorum çalışamıyorum, dikkatim dağınık, tam çalışabileceğim zamanlar çalışamadım yoğunluktan ve şimdi de bu.
sinirim de arttı...

Burcukutlu bende sana katılıyorum canım bana bir dilek hakkı verse RABBİM ne para ne huzur isterim halimden çok memnunum RABBİME bin şükür tek isteyeceğim şey zamanı geriye alıp somadaki babalarımızın abilerimizin kardeşlerimizin böyle içimizi yakan bir olay olmasını engellemek olurdu ..

şuan newyork'ta tatilde olmak isterdim.. belki de orda (zengin olarak tabi) yaşıyor olmayı isterdim.. evimin penceresinden (gökdelenden) newyork manzarasına bakarken kahvem ve sevdigim adam.. güzel olurdu..

Bodrumda denizin dalgasi dinliyorum bir elimle ruzgarin dagittigi sacimi duzeltiyorum diger elimde sevgilimin elinde.

Bir isim olsaydi calisip yorulmak isterdim (

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Uzaklara coooook uzaklara gitmek isterdim...

Kimseden çekinmeden ona uzun uzun bakabilmek istrdim

Hamileyimmmmm diye bağırmak isterdim

Son düzenleme:
Hakliyken haksiz durumada dustum yaa iste onu bi kasik suda bogmak istiyorummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…