Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Gece gece tatilde olsak deniz kenarında ne romantik yapardık be..

Karadenizde bir yaylanın üzerinde,ahşap bir küçük gecekonduda,radyoda karmeta türkü söylerken
Damağımda sütlü kahvenin nefis tadı hemen bitişiğimde o....

Şehrin gürültüsünden ve insanların yapmacıklığından uzak bir yerde kafa dinlemek isterdim

Şu an göğsüme sıkışmış bu sıklntıdan kurtulmuşcasına,tıpkı çocukluğumdakı gibi köyde deli gibi eylenmek isterdim...evet yalnış duymadınız...yazda şehirden,şehrin bu nemli havasına nefret ederim...

Şuan erkek arkadaşımla olsaydım da yeri her ne olursa olsaydı ..

çooooook uzaklarda olmak isterdim,bir daha buraya dönmemek üzere, herşeyi geride bırakıp, yeni bir hayat kurabileceğim bir yerde!

kafamı dinleyeceğim doğayla baş başa olacağım bi yerde olmak isterdim bütün her şeyden uzak..... bir tek nişanlım olsun yanım da amaaa...

Sevdiğimle sessiz sakin bir ortamda günlerce kafa dinlemek isterdim.

bütün dertlerden uzak, bütün insanlardan uzak bir yerde, belki de bir sahilde sıcacık kumların üzerinde olmak isterdim...
ve bir daha bu kaos ortamına hiç dönmemek üzere orada kalmak isterdim.

Las vegas da kumar oynamak isterdim :)))
Şu an ne yapıyor olmak istediğimizi düşünmeyelim bence şu an ne yapıyorsak onu daha güzel hale getirmeye çalışalım
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…