Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Doğurmak! Valla bir doğursam rahatlayacağım. Başka bir şey düşünemiyorum, sanırım azıcık sıyırdım.

Doğurmak! Valla bir doğursam rahatlayacağım. Başka bir şey düşünemiyorum, sanırım azıcık sıyırdım.
Bitmiş artık cnm yaa son günlerin çok özlicen emin ol bol bol resmini çek bence veee uykusuz gecelerede hazırlıklı ol)

Bitmiş artık cnm yaa son günlerin çok özlicen emin ol bol bol resmini çek bence veee uykusuz gecelerede hazırlıklı ol)
Uykusuzluk beni en az zorlayacak şey sanırım, zaten her gece on kere uyanan bir insanım. Tek zorluğu uykusuzluk değil onu da biliyorum ama umurumda değil. =)) İnsanın daha hiç görmediği birini böyle deli gibi özlemesi mümkünmüş demek. Hamilelik halini de özleyeceğimi biliyorum ama şuan pıtırcığa kavuşup, sanki yüzyıllardır ayrı kalmışız gibi içimde büyüyen özlemi giderme hali had safhada.

İnan okurken burnumun direği sızladı gözlerim doldu niye bilmiyorum ama öyle oldu işte bende üç çocuk annesiyim allah kuzucuğunu sana bağişlasın

İnan okurken burnumun direği sızladı gözlerim doldu niye bilmiyorum ama öyle oldu işte bende üç çocuk annesiyim allah kuzucuğunu sana bağişlasın
Ne tatlısınız, çok çok teşekkür ederim. Allah sizi ve evlatlarınızı hiç ayırmasın, hepinize uzun, huzurlu ömürler versin.

valla boş boş uzun uzun bir denizi seyretmek isterdim şuan dalga sesiyle beraber yalnız kimse olmadan...

benim olmayan öküzün gözlerine saatlerce bakmak isterdim sarılıp uyumak

kalenin tepesindeki kafede çay içmek isterdim tek başıma düşüncelere dalarak....

Kulağımda kulaklık tek başıma uçsuz bucaksız yerlere seyahat ediyor olmak isterdim

Kızıma sarılmak isterdim, sabah ağlattım korkuttum yavrucuğumu.
Kahrımdan ölüyorum. Allah'ım sen beni ıslah et, akıl fikir ver.
El kadar sabiden ne istiyorsun be kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…