Şu an öfkeliyim.

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
Kizlar

Az once arabada icecek icim diyordum esim bir gaza basip fren yapti ustum basim meyve suyu oldu burnumun icine kadar girdi , sonra esim karsimda catir catir gulunce bende colayi ustune doktum. Kafama hizlicana vurdu.

Suan anneme ulasamiyorum ama yetti canima.. beni gelip alsinlar..

Suan cok mu ofkeliyim bilmiyorum ama eminim yanlis karar almiyorum

Olabilir kaza sonuçta, istemeden olmuştur.
Lakin bunun karşısında eşiniz de öyle gülmemeliydi. Belki ben de olsam aynını yapardım.
Ama kafanıza vurmuş bu olmadı işte

Valla hep vurma huyu varsa o kötü işte. Bu senin karar vereceğim birşey. Sonuçta şiddet bu.

Bilmiyorum ama tam siddet degil boyle ufak tefeklerden diyelim!! Ama ben onuda siddet olarak sayiyorum!!

sürekli ünlem koymanıza gerek yok. anlıyoruz.
ufak tefek dediğiniz sonuçta şiddet. tartaklıyor heralde devamlı. e boşanın ne bekliyorsunuz?

Gülerek eğlenilerek yapılan şeylerden mi bahsediyorsunuz yoksa aniden sinirlenilip vurması ittirmesi mi anlayamadım
Eğer şakalaşma tarzından bahsediyorsanoz adam gücünü ayarlayamıyor demekki yada siz çoknaifsinz kaldıramıyorsunuz
Bazen eşimle şakalaşırkn falan ya gıdıklar ya ittirir ya ısırır kolumu falan bazen ayarını kaçırıp acıtıyor ya acıttın falan diyorum ama çocuk değilsiniz bunu annene şikayet etmek çok saçma olur eğer şaka kısmından bahsediyorsanız ha yok adamın dengesiz bi ani snirlenmesi varsa da gülerken şiddete çeviriyorsa o ayrı ama bana öyle gelmedi

Kaza olmuş.
Adam da gülmüş,tamam bozulabilirsiniz ama abartmışsınız.
Gülsün yani ne olur.

Ama mesele başka demekki.
Bu kadar çocukça sen bana güldün ben sana vurdum sonra sen beni dövdün tarzı bir ilişkiniz varsa haklısınız.
Ailenize ulaşıp ortalığı ayağa kaldırdıktan sonra kocanızla tekrar barışacaksanız hiç girmeyin o topa.
Sakin kafa ile düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…