Şu an öfkeliyim.

geçmiş konularınızı bilmiyorum ama ikiniz de birbirinizden betersiniz.

güldüyse ne oldu yani nereniz eksildi? ben döksem ben de gülerdim baya komik çünkü ne olacak gider üstümü değiştiririm hatta arkadaşlarıma filan da anlatırım burnuma bile kaçtı lan fenaydı diye. hayat çok zor olmalı sizin için de eşiniz için de.

Bilmiyorum ama ben bunu esime yapsam oda gulmezdi.. anlatabildim mi... saka olsa bile. Ciddiyetimi gorunce ozur dilemesini bilmeli.. bende sakadan cola doktum diyelim. Bana kafama vurmasida mi komik..

Bilmiyorum ama ben bunu esime yapsam oda gulmezdi.. anlatabildim mi... saka olsa bile. Ciddiyetimi gorunce ozur dilemesini bilmeli.. bende sakadan cola doktum diyelim. Bana kafama vurmasida mi komik..

işte ikiniz de birbirinizden betersiniz diyorum ya.

Cidden mi vuruyor normalınde hadı bugun saka varsayalım da benimkide Bana cok el sakası yapar hıc sevmem. AMA SAKA OLDUGUNJ bildigim ıcın bende kızarım yapma diye. Ha bugun ki olay yanlislik la olmustur sizde keske ustune dokmeseydınız sonucta bilerek olmadıysa ya cok buyumus kısacası ama normalde sırf sakayla el kol hareketi yapıyorsa aıleyede bunun ıcın haber verilmez.

Kendiniz gidemiyor musunuz? Neden annenizi arıyorsunuz anlamadım?
Ayrıca arabada birşey içtiniz frene basıldı döküldü diye neden adamın üzerine boca ettiniz kolayı? Sizin üzerinize dökülen kaza olmuş ama siz bile isteye dökmüşsünüz ya kaza yapsaydınız siz öyle itişip kakışırken?
Yani eşiniz size vurmakta haklıydı demiyorum yanlış anlaşılmasın ,vuramaz,vurmamalı ama sizde o kolayı bile isteye dökmemeliydiniz.
Kendi adıma konuşuyorum arabamda yanımdaki içeceğini bile bile dökse üzerime,indiririm arabadan onu hiç acımam yani. Trafikte böyle saçmalıklara katlanamam bu bir,ikincisi de araba batacak,hele döşemeler deri değilse o lekeler çıkmayacak kolay kolay,yapış yapış olacak ortalık.

Sen ayri bir alemsin yorumlar ayri bir alem... Baska konularini hatirlamiyorum suanda da adamin ustune kola dokmek de neyin nesi
Not: tabi ki vurmasini gerektirmiyor..

Bir oğlunuz var Eşiniz sizinle çocukla ilgili. Siz hep mutsuzsunuz. Kimseyi aramayın sakinleşin derim.

Ben anlamadım ciddi mi vurdu yoksa aranızda şakalaşma mi oldu. Siz de güldü diye icecek dökerek hata etmissiniz . Yani benim gözümde şakalaşan bir çift canlandı ama olayı pek anlamadım. Şakalaşma değilse sizde de eşiniz de de sıkıntı var. BBu kadar ufak şeyden bu hale geliyorsaniz .

+10000 a
Aynen katılıyorum.

Gerçekten öyle bir olayda genelde insan kendi de güler. Öyle kahkaha atılır kapanır konu.

annenizi niye arıyorsunuz. eşinizin velisi mi?
adam komik bir durum görünce eğlenmiş tutup kolayı üstüne dökmüşsünüz. ikinizinde öfke kontrolünüz yok. o da tutmuş yapıştırmıi bir tane. büyümeden evlenmeseydiniz keşke.

vurdu derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…