- Konu Sahibi brunettella
-
Katılıyorum size. Ancak aileniz az olur. CIA, FBI tüm kurumları devreye koyun !!Aynen!! Suan annemleri devreye koymasam bilmiyorum el hareketleri bitmicek!!
Katılıyorum size. Ancak aileniz az olur. CIA, FBI tüm kurumları devreye koyun !!
geçmiş konularınızı bilmiyorum ama ikiniz de birbirinizden betersiniz.
güldüyse ne oldu yani nereniz eksildi? ben döksem ben de gülerdim baya komik çünkü ne olacak gider üstümü değiştiririm hatta arkadaşlarıma filan da anlatırım burnuma bile kaçtı lan fenaydı diye. hayat çok zor olmalı sizin için de eşiniz için de.
Bilmiyorum ama ben bunu esime yapsam oda gulmezdi.. anlatabildim mi... saka olsa bile. Ciddiyetimi gorunce ozur dilemesini bilmeli.. bende sakadan cola doktum diyelim. Bana kafama vurmasida mi komik..
Aynen katılıyorum.Ben olsam ben de gülerdim. Ne var bunda ?
Hatta benim üstüme dökülse eşim gülse, onla da gülerdim.
Valla bazı kadınların kaprisi nazı gerçekten çekilir gibi değil ya, bu nedir !!
Adam zaten ayrı bi vaka..
Tencere dibin kara, seninki benden kara...
Gerçekten öyle bir olayda genelde insan kendi de güler. Öyle kahkaha atılır kapanır konu.Ben olsam ben de gülerdim. Ne var bunda ?
Hatta benim üstüme dökülse eşim gülse, onla da gülerdim.
Valla bazı kadınların kaprisi nazı gerçekten çekilir gibi değil ya, bu nedir !!
Adam zaten ayrı bi vaka..
Tencere dibin kara, seninki benden kara...
Şaşırmadım.Anlamadim?
Kizlar
Az once arabada icecek icim diyordum esim bir gaza basip fren yapti ustum basim meyve suyu oldu burnumun icine kadar girdi , sonra esim karsimda catir catir gulunce bende colayi ustune doktum. Kafama hizlicana vurdu.
Suan anneme ulasamiyorum ama yetti canima.. beni gelip alsinlar..
Suan cok mu ofkeliyim bilmiyorum ama eminim yanlis karar almiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?