Şu an öfkeliyim.

Üstüne dökmek mi?
Bunu yapacağını beklemiyordu, haliyle ani tepki vermiş.
Yaptığın da iş değil ha.
Bir öfkeyle ortalığı ayağa kaldırma, gereksiz.
Sakinleşince hala düşünüyorsan anana gitmeyi o zaman ara

Eşimin üstüne meyve suyu döküldü diye gülmeyeceksem de niye evlendim ki ya. Essiniz siz farkında mısınız? Ne var güldüyse? Büyütülecek bir olay değilmiş. Benim üstüme dökülse ben de eşimle birlikte gülerdim. Böyle şeylere can sıkmaya değer Mi? Abartmışsınız eşiniz vurarak daha da abartmış. Onu tabi ki de onaylamıyorum.

Biraz sakin olun hiç hoş değil yaptığınız. Gülsün ne olacak siz neden üzerine kola döküyorsunuz. Çok garip ya ben 26 yıllık hayatımda hiç bu kadar fevri olamadım ve olanlara şaşırıyorum çok garip. Onun size vurmasını asla doğru bulmuyorum ama sizin harekette iyi değil

Valla ben olsam bende gülerdim. Bir keresinde trafikte arkadan carpmislardi arabamiza. Annemde sigara iciyordu sigara burnuna girdi onada gulmustum.

Ayrica benim ustume birisi kola dokse sakarligina guldum diye bende tokadi basarim.

Benzer sebepten şuan bende konuşmuyorum.. Umarım rahatsız olmazsınız yasadıgım olayı aktarırken:) Bayramın ıkıncı gunu yola cıktık cok sevdıgı akrabası vardı.. İstersen gidelim demiştim jest babında.. (bende severim akrabasını) cıktık yola.. Cep telefonum caldı oglumuzdu arayan.. Eşimde radyoda bır seyler arıyordu.. Sesin yuksekliğinden ve o an yuzume bakmadıgından sesını kısması ıcın koluna yapıştırdım şak şak :) sesını kıssın babında.. Yapmaz olaydım... Eşimde bana cıddı bır şekılde ard arda yapıştırdı koluma.. O an canımın acısını anlamadım.. ve yetmedi arabayı kenara cekmek isteyip (ne yapacaksa) gorursun sen vs konuşmalar.. gecici şok yaşadım.. Ve benim tepkim . Ne oldu damarların mı acıdı dedım kolunun uzerıne elime sürterek... (Dalga gecer mısalı) o an sacma sapan bir soruydu benimki.. şok hareketlerıydı dıyorum kendımce.. .. Ve son konuşmam .oldu...Goz yaşlarımı zor tuttum ..(agladıgımı bellı etmeyenlerdenım) yol boyu konuşmadım dönüş yoluda aynı olmak uzere o gun bugundur konuşmuyorum.... Çok kırıldım.. Normalde vır dır susmazdım.. Ama kırılınca susuyormuşum meger..
Sızde sakın olun.. Zamana bırakın derım..

Ama sen de kolayi üstüne dökmüssün bu da bi nevi sinirle yapilan insana zarar vermedir. Evet esiniz daha fazlasini yapmis kesinlikle tasdiklemiyorum yanlış ama güldü diye siz de kola dökmüssünüz bu da kötü bir şey. Hatta bence sorunu çıkaran sizsiniz. Sonucta esin sen üstüne dök diye fren yapmamis. Sonra siz üstünüze dökünce de komik gelmis gülmüs ne var niye kola döküyorsunuz hemen. Tabi vurmasi gerekmezdi ama sizde de suc yok degil bence

yapistirsana agzinin ortasina sende bitane. sonra gul sende. napiyon len sen derse askim sakalasiyoruz dersin.

Ne oldu sonrasında eksik bırakmışsınız ama ya merak ettim

En son koluna vurdunuz. Sonra ne oldu. O da size mi vurdu. Nasıl oldu. Ağlamaklı olduğunuzu anlamadı mı.
Evet koluna vurdum eşimde bana ani tepkı gostererek koluma bır kac kez vurdu.. Sonrasında arabayı kenara çekmek istedi vs.. ben susmustum o an.. Aglamaklı oldugumu anlamaması ıcın yuzunu dondum sag tarafa cama dogru.. Hıc konuşmadım.. Arada ismimi soyleyip bır seyler konuşmaya calışıyor ( gectıgımız bır yerde. bak burada dayım calışmıştı) diyordu. ben cevap olarak Hı diyordum..Başka bır konuşmasında( burası cok guzel yer vs Istersen gireyim oraya) dedigin de hayır dıye cevap veriyordum.. .bır kac denemeden sonra akrabasının kapısının onune gelmiştik artık.. Bana arasana teyzemi geldıgımızı soyle dedı.. Bende sert bır dille ben nıye arıyorum ayrıca bas zile dedım..zile bastı bu şekilde ziyaret etmiş olduk akrabasını... Saat 4.30..5 gıbı oradaydık 10 dk oturdu oturmadı teyze cocuklariyla yemege gıttı.. 9 da aradım.. şimdı yemek yiyeceğiz dedı (teyze oglunun işi cok yogun kac kez yemekten kalkıp işe gitmış gelmiş)..Velhasıl saat gece 12 ben artık gerilmenin hat safasındayım.. Telefon acıp ne yaptığını sanıyorsun dedım ıkı kez ard arda.. Sonra teli yuzune kapattım.. 10 dk var yok geldıler.. teyze oglu kendını one atarak onun sucu olmadığını soyledı.. Neden gec kaldınız ikinizede soruyorum dedım.. Az once yazdıgım gıbı yogunluktan oldugunu soyledı.. Eşim o arada sessız duruyor. O oyle durdukça aksı yonde sureklı konuştum.. Teyzesi ilişkimizi en ıyı bilenlerden oldugu için hıc cekınmeden konuştum vs.. 15 dk oturduk yola cıktık.. Yol boyunca konuşmadım zaten.. Eşimde hıcbır sey sormadı:).
Dun gece oglumuz rahatsızlandı.. Oglum babama soyle soforu cagarsın dedı.. (konuşmuyorum dedigim gıbı sustum) eşime gidip soyledım vs.. Ertesi gun Yanı bugun aynı şekilde konuşmuyorum.. Her ne kadar akşamki konuşmadan umut bekledıysede de yanılmış oldu..

Barismaya çalışmıyor mu. Barışırsanız filan yine yazın bana. Ben merak ederim. Oğlunuz için çok geçmiş olsun bu arada.

Adam tahmin etmemiş demekki bu hale geleceğinizi,gülmek illaki gıcıklığına olmazki bu bir reflektir.
Tutamamış kendini gülmüş,asıl siz niye bunun için ona meyve suyu fırlattınız.
Asıl siz bilinçli şiddet uygulamışsınız ilk bu olayda.
Aranızdaki seviye yerlerde malesef,tek taraflı değil durumunuz.
Yorumların çoğu eşinizi yerme olacaktır mutlaka,ama ben sezarın hakkı sezarındır diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…