- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
konuyla alakalı cevaplar yazmaya özen gösterin
konuyu açan arkadaş saçının resmini ekleyerek kullandığı renklerin numaralarını yazmış
elde etmek istediğiniz saç rengi dememiş
konu başlığının yarısını okumayın, tamamını okuyarak içeriğe katkıda bulunun.
başlık kendi saç renklerimizi paylaşmamızla ilgili olduğu için arkadaşın tepkisi doğru bence arkadaşlar. yani sevdiğimiz, beğendiğimiz, kendimize ait saç renklerini paylaşmak amacıyla açılmış konu. başkasına ait saç renkleriyle ilgili değil. sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş...
Sevgili Yagmurluk,
Biz arkadasin amacinin biraz farkli oldugunu düsünüyoruz. LadyEvil arkadasim sürekli ayni sorunla karsilasinca ve ayni durum burada da tekrar edince iyice emin olduk. Yoksa gercekten üzerinde durulacak bir konu degil...
Neyse paylasima devam.
Saclarimi su an dogal rengine döndürmeye calissam da benim renklerim bunlar:
canım yaa benimde su an hürrem rengine yakın. kuaförde açtırdım ama hürreminkinden daha açık sarımsı bir turuncu. sarı açık bal tonlarına boyamak istiyorum ne renge boyayım. sen nasıl yaptınbende suan sari kullaniyorum. ilk boyattigimda hurrem kizili gibiydi degisikti sariya bakiyordu sonra onu ben kendim actim ve platin sarisina yakin bi ton oldu yakisiyor fakat sikildim artik 10 aydir kullaniyorum. veee bir degisiklik istedim tam bayildigim tonda palette 7-77 gibi bir renk. umarim sarinin ustune iyi olur sacimda da renk dalgalari olusmaz. ve umarim bakimini rahatlikla yapabilirim . saclarim biraz yiprandi ama insallah dahada yipranmaz.
amannnn boşverinn yaaa...
ayy şu 3.ü süperrr slania yaaaa benmde rengm sayılablrr:)
Aynen canim ben de bu aralar bu renklere taktim, boyamamak icin zor tutuyorum kendimi...
Eki Görüntüle 297640 Eki Görüntüle 297640 kızlar ben bu renk istiyorum sacım kumral gibi nasıl yaparım?
INDOLA Açık kumralEki Görüntüle 231757
Açık kumral+Palette papatya sarısıEki Görüntüle 231758
Dipler loreal majirel koyu kumral
bir aydır karamel rengi saçlarım.çok memnunum.cesaret edememiştim ama iyi ki yaptırmışım
Merhaba papatya sarısı rengini çok beğendim şuan saçım küllü sarı bu rengi yapmadan önce zemin renginiz neydiINDOLA Açık kumralEki Görüntüle 231757
Açık kumral+Palette papatya sarısıEki Görüntüle 231758
Dipler loreal majirel koyu kumral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?