şu an tek derdim..

Ağır kaldırmayın. Ağır eşya çekip itmeyin. Yukarılara uzanmayın. Sabahtan akşama kadar kesintisiz iş yapmayın. Arada bir ayakları hafif yukarıda tutarak uzanın dinlenin. Sandalye meddiven vs ile yükseklere tırmanmayın

işte bende hergun süpürmelıyım. ama sen her ısını yapmıssın ben süpürsem sılemıyorum sılsem baska nbısey yapamıyorum

işte bende hergun süpürmelıyım. ama sen her ısını yapmıssın ben süpürsem sılemıyorum sılsem baska nbısey yapamıyorum

Her hamilelik ayrı bir hikaye, hepimiz farklıyız. Dinlenerek yapmaya çalış sende, emin ol bebeğin şuan herşeyden önemli. Ben birgün oturup ağlamıştım, eskiden 2 saatte biten işim şimdi akşama kadar bitmiyo diye :)

ben bi işi bitirip öbürüne gecıyorum daha o bıtmeden diğeri mahvoluyo köpeğim sağolsun :)

İlk 9-10 hafta kendim ev işi yapmadın temizlikçi geldi hafta sonu zaten bulantıdan yemek de yapamayınca hep atıştırdım dışardan ya da aparatif bir kaç haftadır ev işi yapıyorum toz alma süpürge..banyoyu eşim temizliyor.

bende eşime mecbur öğreticem ev işlerini artık..

ben bütün işleri yaptım.. cam dolap silmek dışında..
ama riskin falan varsa yapma tabii..
onun dışında işlerini iki üç güne böl yavaş yavaş yap..
ağır kaldırma çok ani hareketler yapma..
bişeycik olmaz Allaha emanet..

koltuklarımı üstten bi silmem gerek mesela şu an yapmalımıyım ?

Canım bana doktor ilk aylar , yüksek yerlere kolumla uzanmamam gerektiğini, elektrik süpürgesi kullanmamam gerektiğini söyledi
Allah razı olsun eşim çekiyor evi şimdilik
Biraz riskli dönemi atlatalım sonra yine kendimiz yaparız inşallah

eşime de yaptıramıyorum kı.. iş yapmayıp yürüyüşe cıkıyorum inanmıyo yapamadıgıma işleri. dısarı cıkcagıma yapcakmısım. iş yapmakla yurumek aynı sey mı sanki ?

eşime de yaptıramıyorum kı.. iş yapmayıp yürüyüşe cıkıyorum inanmıyo yapamadıgıma işleri. dısarı cıkcagıma yapcakmısım. iş yapmakla yurumek aynı sey mı sanki ?
İşte zihniyetinden böyle diyor, yürüyüş için erken ama ilk aylar yürüyüş önermiyorlar
Kendini yorma.
Madem öyle biri sende haftada bir yap, çok yavaş yavaş yap işini

İşte zihniyetinden böyle diyor, yürüyüş için erken ama ilk aylar yürüyüş önermiyorlar
Kendini yorma.
Madem öyle biri sende haftada bir yap, çok yavaş yavaş yap işini
aslında azıcık naz yapsam yapıcak da bakıyo yapıyorum ben kendım ses cıkarmıyo yapabılıyo demekkı dıyo. canım köpeğim var mecbur cıkıyorum bınanın bahcesıne cıkmıskende yuruyelım dıyorum doktorum yürüyebılırsın spor olarak değil de keyıf ıcın.

İster gebe ol ister olma
Belin ağrıyana kadar temizlik yapma
Pis olmasın yeter
Hergün az az yaparsın, sen eşyaya hizmet etme eşya sana hizmet etsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…