teşekkür ederimherkesin hamileligi bir olmaz, etrafi dinlemekdense kendini dinlemelisin
sana en iyi geleni kendin bilebilirsin
kimyasal maddelerden, kokulardan uzak dur önemlisi bu bence
o zaman da yapıyım daha falan dıyorum zaten bulasık yıkasam belım agrıyobelin ağrıyana kadar yapma en azından.
aminAllah başka dert vermesin.
Olmadı biraz pasaklı olun eviniz
köpeğim var her gün süpürmem şart ama süpürge yapınca da baska bısey yapamıyorumcanımCnm ben her isi yapiyorum cam siliyorum supurge yapiyorum herisi kisaca
Ama ilk uc ay boyle agir biseyleri cekme
Bi oda supur dinlen yorulmadan temizligini yap yani ben ilk uc ay camda silmedim daha dikkat ettim yavas ve yorulmadan yaptim temizligimi 2 saatte yapacagima 4 saatte yaptim
perde mi astın maşaallah. ben normalde zorlanıyorum perdede :)Kendini yormadan,stres olmadan yapabildiğin kadar yap. Ben doğuma günler kala tüm evi kendim temizledim,perde filan asılmaz diyorlar ama düşük tehlikesi yoksa saçma geliyor bana. Tek yapacağın şey,kimyasalları hayatından çıkar,solumamaya çalış
hergün süpürmem şart olmasa keske de böyle yapabılsem :)Birgün evi sil süpür, ertesi gün çamaşır yıka ser, ertesi gün katlayarak topla, ertesi gün yerleştir. Ertesi gün tuvalet banyo temizliği. Hergün de yatmadan bulaşık bu kadar. Haftada bi iki silip süpürsen yeter. Gün içine yaya yaya dinlenerek yapın herşeyi. Öyle bir günde hepsine girişmeyin.
benım köpeğim var diye aıle büyükllerım gelmıyo bana. kayınvalidem gelır yakında o da hasta bıraz ıyılesse gelır ıns yanıBende hiç bir problem yoktu şükür ama annemle eşim bu konuda fazla hassastılar. Yapmadıklarım, ağır kaldırmak, sürekli eğilip kalkacak işler yapmak, yükseğe uzanmak (ne alakaysa), 10 dk dan fazla iş yapmak (bu kadar zamanda biten iş mi var), çamaşır katlamak (faranjitim var çamaşır katlarken kalkan toz öksürük krizi yapıyor)... Ama bana göre bir risk yoksa aşırı olmamak kaydıyla herşey yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?