• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an tekrar yüzleştiğim iğrenç gerçek.....

Şu durumlarda niçin terapi almadığını çok merak ediyorum konu sahiplerinin. Milletin tırnağı kırıldı diye psikiyatriste koştuğu bir çağda yaşıyoruz.
Lütfen gidin ve bir uzmanla konuşun. Bilmediğiniz, hatırlamadığınız çok şey olabilir. İleride çok daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Gençliğim oralarda geçti, türlü türlü ilaçlar kullandım.Dediğim gibi iyileştim ve unuttum da... ama sandığınız gibi tamamen iyileşecek bir durum olmuyor bu, isterseniz ömrünüz boyunca uzmana gidin eğer hatırlatıcı bir eetken olursa o anın travması tekrar gerçekleşiyor.. tek farkı o kadar uzun sürmüyor, şu an evliliğimde mutluyum ve huzurum var. kendime telkinler yaparak iyileştiriyorum, en iyi ilacını zamanla kendin oluşturuyorsun başkası hiçbir şey yapamaz çünkü...

Annem o günden sonra çok şeyle yüzleşti, aklına bile gelmezdi. onu suçlamıyorum o da küçük evlenmiş, başka hastalığı da vardı stresliydi... kardeşinin böyle bir şey yapacağı aklına gelmezdi... duyunca felç oldu bi kaç gün.. aonra hep sarılıp ağladı, çok pişman oldu beni dinlemediği için. zorla çeke çeke götürdüğü için o eve... şu an anne tarafıyla hiç görüşmüyor, bizim için... hatırlamamızı istemiyor...

Anneni affedebilmen büyük bir adım bence

cok uzuldum :KK42:
abiniz ne durumda peki? hayatina nasil devam etti,yardim aldi mi?
o annenize de ne diyim..cocuklari sindire sindire ne hale getirmis,ses cikartamamissiniz cok uzuldum:KK43:

işte dün bir haber açtım siyaset bölümüne sapığın biri savunmasız kediye etmiş ,hayvancağızı parçalamış resmen

bunlar insanım diye ortada dolanıyor birde:KK11:
O haberle ilgili anket başlatıldı; "Hayvan tecavüzüne hayır! Daha kaç hayvana bu pislik yapılacak?" Bunu yapan pisliğin en ağır şekilde cezalandırılması için başlatılan imza kampanyası için daha 43. 000 imza gerekiyor arkadaşlar bu ve bunun gibi başlatılan imza kampanyalarına küçükte olsa bir katkımızın olması olayın farklı boyutlara gelmesine sebep olabiliyor.
Böylelerini hadım edeceksin erkek müsvettesi dolaşacak mı ortalıkta o zaman çok sinirlenmiştim bu haberi okuyunca hala da sinirim geçmiyor midesiz mahlukat elime geçse ejderha dövmeli kız filminde ki gibi demir kazık sokarım müsait bir yerine :KK62:

O haberle ilgili anket başlatıldı; "Hayvan tecavüzüne hayır! Daha kaç hayvana bu pislik yapılacak?" Bunu yapan pisliğin en ağır şekilde cezalandırılması için başlatılan imza kampanyası için daha 43. 000 imza gerekiyor arkadaşlar bu ve bunun gibi başlatılan imza kampanyalarına küçükte olsa bir katkımızın olması olayın farklı boyutlara gelmesine sebep olabiliyor.
Böylelerini hadım edeceksin erkek müsvettesi dolaşacak mı ortalıkta o zaman çok sinirlenmiştim bu haberi okuyunca hala da sinirim geçmiyor midesiz mahlukat elime geçse ejderha dövmeli kız filminde ki gibi demir kazık sokarım müsait bir yerine :KK62:
facete görmüştüm imza kampanyasının linkini katılmıştım

Evet ya, fotoğrafını görünc eo pisliği gebertmek istiyorum. bi elime geçse gerçekten mecazi değil, öldürürm ama... kampanyayı imzaladım görünce... tipini de paylaşıyorlar, bi yerde kıstırıp gebertene kadar döverler umarım...

Annem o günden sonra çok şeyle yüzleşti, aklına bile gelmezdi. onu suçlamıyorum o da küçük evlenmiş, başka hastalığı da vardı stresliydi... kardeşinin böyle bir şey yapacağı aklına gelmezdi... duyunca felç oldu bi kaç gün.. aonra hep sarılıp ağladı, çok pişman oldu beni dinlemediği için. zorla çeke çeke götürdüğü için o eve... şu an anne tarafıyla hiç görüşmüyor, bizim için... hatırlamamızı istemiyor...
Asker çocuğuyum dediniz. Baban duymadımı bunu veya hiç sormadımı neden görüşmüyosun diye sorgulamafımı.abinize hayran kaldım çok fedakar bi çocukmuş.sizi kurtarmak için erkek için söylemesi daha imkansız olduğu halde söylemiş Allah yardımcısı olsun.
Abiniz şuanda evlndimi onun psikolojisi nasıl?

Canım bir psikolog iyi gelecektir sana... Benim de benzer anılarım var, kızımı öz kardeşimin kucağına bile vermiyodum, evime gelen misafirlerin ergen çocuklarına, eşlerine hep pedofili hastası gözüyle bakıyordum... annemi, kayınvalidemi sıkı sıkı tembihliyordum benim olmadığım yere götürmeyin çocuğumu diye... Çocuğuma kayınvalidemin baktığı bir gün kayınvalidemin ahbapları gelmişti, içerinde kardeşimle yaşıt, üniversitede okuyan bir delikanlı vardı, kayınvalidemin eline doğmuş diyebilirim. İşten geldiğimde bebeğimi onun kucağında gördüğüm an yatak odasına girip sinir krizleri geçirdim, çocuğumun neresine dokundu acaba diye, kayınvalideme anneme neler dedim hatırlamıyorum bile... Tek dediğimi hatırlıyorum nasıl yaparsınız, ben size güvenip çocuğumu emanet ediyorum nasıl verirsin başkasının kucağına diye...O gün karar verdim bir psikoloğa görünmeye ve gerçekten çok iyi geldi, tavsiye ederim... Şimdi çok dikkatli davranarak onu koruyabileceğime inandırdım kendimi.... Kim olursa olsun , kimsenin yanında altını değiştirmiyorum, komşu çocuğuyla odada bırakıyım oynasınlar yok, aman kuzenidir birlikte uyusunlar birşey olmaz yok, amcaya öpücük gönder kızım yok, birine kendini sevdirmek istemiyorsa öpsün kızım diye zorlamak yok, komşudur akrabadır bişey olmaz düşüncesi yok... aklımın her köşesinde onu koruma güdüsüyle yaşıyorum... ve biraz aklı ermeye başladığında bana herşeyi anlatabileceği duygusunu aşılamayı düşünüyorum ona...

minicikken omuzlarımıza nasıl bir yük yüklediler bizim o insan bile diyemeyeceğim caniler... hayatımızın her dönemine yansıyor ve asla unutulmuyor işte... Rabbime havale ediyorum ben bu insanları, bu dünyada da ahirette de huzur bulamasınlar inşallah... Ve bu insanların kız babası olduğunu düşündüğümde yüreğim deşeleniyor...

ay çok üzüldüm şuan gerçekten gözlerim doldu ,RABBİM sabır versin size ,işte boşuna kız çocuklarımıza sahip çıkalım demiyoruz ,akraba da olsa kimseye güvenmeyeceksin artık ,gerçi akrabamızdan bile taciz yiyecek bir toplum haline geldik ,yazık bize çok yazık ,yine de bence arada da olsa terapiye gidin ,anlatın ,ağlayın rahatlayın ,çünkü emininmki kimseye anlatamıyorsunuz bu durumu ve bu sizi iyice rahatsız edebilir ,çok ama çok geçmiş olsun

cok uzuldum :KK42:
abiniz ne durumda peki? hayatina nasil devam etti,yardim aldi mi?
o annenize de ne diyim..cocuklari sindire sindire ne hale getirmis,ses cikartamamissiniz cok uzuldum:KK43:

erkekler farklı sanırım. içine atmış onca yıl sadece o gün duymuştum bu olayı, sonra bi daha hiç bahsedilmedi veya psikolojik bi etkisini görmedim onda hiç. evlendi o da mutlu... belki bize söylemedi ama içinde yaşıyor üzülüyor olabilir de...

Lütfen aile bağları demeyelim tacizlerin çok çok büyük kısmı aile içinde oluyor. Çocuklarımıza kendilerini korumayı anlatalım anlatalım ki daha fazla yaralı birey yetişmesin.

Konu sahibi ne yazacağımı bilemedim maalesef bir şekilde tacize uğramayan çok az kişi var ülkemizde.Annenin yanında olması seni suçlamaması bile ne kadar şanslı olduğunu gösteriyor. Umarım bundan sonraki hayatında hep mutlu olursun.

O pislikte tez zamanda yaşattıklarının mislini yaşaya yaşaya ölür inşallah.

bende bunlari okuyunca aklima sadistce seyler geliyor bitaraflarindan sislemek asmak yakmak ne bilim iste parcalamak geliyor nasil bi dunyadir bu cocuklarimizi kime emanet edicez kim guvencez allah belalarini versin pislikler

Ayyy nasıl bir pislik ya siz sustukca o se...Siz devam etmiş baksana ayrıca ona destek çıkan insanlar nasıl sormadan öğrenmeden onu haklı buluyor anlamsız insanlar gerçekten geçmiş olsun ne denir ki o mahlukuda allah nasıl biliyorsa öyle yapsın pislik çok laf varda neyse :KK62::KK42: aşırı sinirlendim yah

Gençliğim oralarda geçti, türlü türlü ilaçlar kullandım.Dediğim gibi iyileştim ve unuttum da... ama sandığınız gibi tamamen iyileşecek bir durum olmuyor bu, isterseniz ömrünüz boyunca uzmana gidin eğer hatırlatıcı bir eetken olursa o anın travması tekrar gerçekleşiyor.. tek farkı o kadar uzun sürmüyor, şu an evliliğimde mutluyum ve huzurum var. kendime telkinler yaparak iyileştiriyorum, en iyi ilacını zamanla kendin oluşturuyorsun başkası hiçbir şey yapamaz çünkü...
Peki işinde ehil bir hekimle görüştüğünüzden emin misiniz? Çünkü sizin durumunuzda ilaçtan çok daha önemli olan şey terapi. Siz anlatmalısınız. İçiniz tamamen boşalmalı. Ve elbette haklısınız, bu unutulacak ya da hazmedilecek bir durum değil. Elbette tekrar tekrar o acıyı yaşarsınız. Aksi mümkün değil, korkutulmuş ve travmaya uğramış bir çocuktan bahsediyoruz.
Ama sizin bence içinizdeki tüm kini ve öfkeyi kusmaya ihtiyacınız var. İlaç sadece ruh durumunuzu ve beyin kimyanızı düzeltiyor, içinizdeki acıya bir faydası yok.

Allahım böyle konuları okudukça paranoyak oluyorum..
ama olmak lazım sanırım..
ne olursa olsun anneler babalar çocuklarına inanmalı yalnız bırakmamalı..
bir pisilik daha cezasız kaldı.. çok üzülüyorum gerçekten..
bu arada abiniz nasıl evli mi psikolojisi falan?

O konuyu ben de az önce okudum.
Yine şok üzerine şok yaşıyorum.
Allah yardımcınız olsun ne denir ki.
Allah cezalarını versin şerefsizlerin.

Back
X