• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an tekrar yüzleştiğim iğrenç gerçek.....

öteki konuyu da okudum sizinkini de. Allah belasını versin böyle insanların sürüm sürüm sürünsünler inşallah. İnsan yeğenine nasıl yapar böyle birşeyi aklım almıyor. Ama anneniz de çok suçlu bu konuda. Çocuk yapma bakma sorumluluğuna sahip değilken sizi dünyaya getirmiş sinir problemlerinden dolayı sizi hırpalamış ve resmen kardeşinin kucağına atmış bilmeyerek te olsa.

bu öyle bi yara ki, günlerce gecelerce düşündüm, bunu yapan öz amcam, ve eger babam bunu ögrenırse hayatta en sevdıgı kardesınden bunu yasarsa ya kendıne bişi yapar ya da ona yapar.. yanı bu olay kanla biter... babamı kaybedemem...çok agır sonuclanır .. zaten bırcogumuzun susma nedenı bu bence....

Bence icinize atmayın o igrenc kisinin evinize yaklasmasina bile izin vermeyin her gordugunuzde sizi yipratmasindansa biriyle paylasin o cezasini ceksin

Tüylerim diken diken oldu bu nasıl birşey yaa lanet olsun bu insana canım benim çok zor bir şey yasamissin allah yardim cin olsun ama unutamamak elde değil gerçekten böyle bir şeyi keşke annenize anlatsaymissiniz o zaman bu ağırlık içinizde sizi eriyip bitirmiş belliki

çok üzüldüm duruma. bence annenize yada kardeşinize anlatın destek olsunlar böyle tek başınıza kaldırabileceğiniz bi yük değil bu. Allah belasını versin bunların. ne kız ne de erkek hiçbir şekilde çocuklarımızı kimseye emanet etmememiz lazım. aile deyip bağrımıza basıyoruz yılan çıkıyorlar.

bu öyle bi yara ki, günlerce gecelerce düşündüm, bunu yapan öz amcam, ve eger babam bunu ögrenırse hayatta en sevdıgı kardesınden bunu yasarsa ya kendıne bişi yapar ya da ona yapar.. yanı bu olay kanla biter... babamı kaybedemem...çok agır sonuclanır .. zaten bırcogumuzun susma nedenı bu bence....
Anladım cok zor bir durum ama sizi dusunuyorum o kisinin size hala yakin olabilmesi cok aci bir durum . Annenizle paylassaniz en azindan bir mesefe koysa bilmiyorum hala ne yüzle utanmadan yuzunuze bakiyor :(

Umarım o pislik evlenip çoluk çocuğa karışmaz.

hala aşık gibi etrafımda dolanıyor, eşim cok gıcık oldu mesela sankı hıssettı, idare edebilmek cok cok zor oldu hele de evlendıkten sonra... cunku adam bıldıgın gozumun ıcıne bakıyo yıllardır boyleydı hala boyle, yurt dısında yasıyo senede 1 veya 2 defa goruyorum, eşi der ki evımımzde sana aıt fotografların oldugu bı kose var der, düşünün.....resımlerımı bırıktırmıs, dogdugum gunden bgu zamana kadar olanlar hemde.. benım yasadıgım daha degısık yanı bılmıyorum ...
ne desem boş işte...

Anladım cok zor bir durum ama sizi dusunuyorum o kisinin size hala yakin olabilmesi cok aci bir durum . Annenizle paylassaniz en azindan bir mesefe koysa bilmiyorum hala ne yüzle utanmadan yuzunuze bakiyor :KK43:

Öncelikle ben evliyim, 29 yaşındayım şu an. Benim nickim de tanıdık ve eşim biliyor nickimi, şimdi sadece bu başlık için açtım konuyu umarım modlar anlayışla yaklaşır. Her şeyi aştım sadece unutarak, ama buna benzer bi olayı okuyup izlediğim zaman uzun dönem depresyona giriyorum. ellerim titriyor ve dudağım titremeye başladı şu an umarım akşama kadar geçer.....ama bu acı Asla bitmeyecek onu anladım.......

az evvel bir arkadaşın öz amcası tarafından tacize uğradığı okuyup çok etkilendim, şu an hem ağlıyorum hem de yıllardır içime atıp unuttuğum o korkunç olayı tekrar hatırlayıp çaresiz ve çıkmazda hissederek sizlerle paylaşmak istedim. Ben de öz dayıdan gördüm bunları çünkü...

Ben asker çocuğuydum, babam sık sık doğu görevine giderdi. Bir abim var sadece. Annem, bazen memlekete götürürdü bizi biraz orda kalırdık. Annem küçük yaşta evlendiği için biraz sinirsel olarak tahammülsüzdü o dönemler, en ufak şeyde döverdi ya da aşağılardı... Tabi böyle olunca savunmasız kalırdık...

Anneannemlere gittiğimizde bizi dayı denen o pislikle yatırırlardı. Onun yaşı o zamanlar lise son veya üniversiteydi tam hatırlamıyorum ama ben 8 yaşlarındaydım. Bir gece üstümde bir ağırlık hissettim, gözlerimi açtığımda üstümdeydi ama başka bi şey hatırlamaya çalışsam da hatırlamıyorum. çok korktum ve bağırdım anne diye sus annene söylerim bak diye ağzımı kapattı onu hatırlıyorum:KK43:( şu an yine çok kötüyüm ellerim çok titiriyor.............. Hatırlamıyorum ama sanırım ilk değildi. çok uğraştım hatırlamak için ama inanmıyorum ilk olduğuna.. sonra sabah olunca ben söyleyemedim annem döver beni diye, kimse inanmaz sandım ama oraya gitmek istemedim hiç. Gitmek istemiyorum diye annem şımarıklık sanıp yine döverddi tabi ve ben içine kapanık basık bi tip oldum. Hep kendimi suçlu gördüm bu konuda, o yaşta kendimi iğrenç bi yaratık gibi görüyordum hep...

Sonra beni oyuncakla kandırmaya çalışıp annemler başka odadayken beni başka odalara çekmeye çalışıyordu, ama hiç gitmedim. Sonra büyüdüm, -15- 16 yaşındaydım.... bize gelmişti iş için sınava girmek için. Unutmuştum o yaşa kadar bu olayı, gelmesiyle etlerim çiğildi ve size yaşadığım o korkuyu paniği onun evimizi kirlettiği hissini anlatamam. Annem de kardeşim diye seviyor ya onu, sanki bana bıçak saplıyordu.. O pislikse hiç pişman değildi bence yaptıklarından, fırsatını bulsa gene bi şey yapacaktı. Zırt diye odama giriyordu gene," kapıyı çalsana pislik" dedim bi gün. kapımı kilitleyerek uyuyordum. İnanmayacaksınız annem gene bana dayına nasıl davranıyordun diye bir sürü kızdı... tek istediğim evimizden defolmasıydı... Bir gün annem markete gitti, evde abim vardı , bi de o. Annem gidince o kadar korktum ki, bi o kadar da birikmiş nefret vardı. Gene pat diye odama girince bağırdım çağırdım "defol evimizden hala ne yüzle geliyorsun terbiyesiz pislik yaşattıkların yetmedi miii" dedim bi anda. "Ben ne yaptım ki "dedi bi de iğrenç mahluk... Sonra abim de uyumuş numarası yapıyormuş, "kalk kalk ahmet ben gidiyorum" dedi abime. abim de uyanmadı, uyuyor numarası yapmış... Sonra defoldu gitti. Ben de arkadasından her yeri silip süpürdüm eli nereye değdiyse.... Annem geldi, kardeşim nerede naptınız ona diye bağırıp çağırdı bana vurdu defalarca ben sadece ağladım... Sonra abim birden haykırdı vurma ona o kardeşin bana küçükken tecavüz ediyordu diye... ben bunu bilmiyordum, ben de şok oldum annem de şok oldu yere yığıldı gitti... ama ben gene söyleyemedim... sana da yaptı mı diye bana çok sordular ama söyleyemedim... annem ağlayarak sarıldı bize, özürler diledi sonra şu an annesiyle bile görüşmedi diğer kardeşleri de dahil. Çünkü onlar kardeşlerinin böyle bir şey yapmadığını iddia ettiler ve yapsa dahi "güccükmüş o zaman" diye boş vermiş hale geldiler... Daha sonra da öğrendim, diğer teyzemin kızına da yapmış.... o da söylememiş kimseye...

Bunları unutup aştım, ama cinsellik içeren her şeyden nefret ediyorum. evliliğime yansıtmamaya çalışıyorum, ilk başlarda evliliğime bile yansıdı ama unutarak aştım... şu an yine hatırladım sanki gene nefes alamıyorum gibi hissediyorum, çünkü o hissettiğiniz çaresizlik hiç unutulmuyor düşünüldüğü gibi...

Arkadaşın dediği gibi, akrabalarla çocuklarınızı bırakmayın, hiç bilemezsiniz lütfen onlar yaşamasın bunu...

Canım ben de küçükken benden 10 yaş büyük kuzenim tarafından bi süre düzenli olarak tacize uğradım...O bana şiddet ya da zor kullanmadı ama 8 yaşında ne olduğunu idrak edemeyen bi çocuk olduğum için tuvalette, yatağımda yatarken orda burda yakalayıp cinsel organımı, olmayan göğüslerimi ellemekten tut oral sekse kadar bir sürü şeyler yaptı..Ben zaten çok sessiz sakin ve hayır diyemeyen bi çocuktum, kötü bişeyler yaptığını bilip korkuyodum ama ne itiraz edebiliyo ne de birine söyleyebiliyodum..Seni çok iyi anlıyorum, onun bize gelmesi, annemler ve abim tarafından sevilmesi, bizim onlara gitmemiz, hepsi eziyetti benim için..Bizde kaldığında gece odama geldiğini ve uyuma numarası yaptığımı hatırlıyorum...15 yaşıma gelince dayanamaıp anneme söyledim ve görüşmeyi tamamen olmasa da kestik...Durumu annem abime ve babama ne kadar yansıttı bilmiyorum ama onlar pek durumun ciddiyetinin farkında değil gibiler, hala ondan normal biriymiş gibi bahsederler pek görüşmeseler de...Bunu yaptıkları zaman içim acıyo ama gerçekten durumu anlamayacak kadar aptallar sanırım...Ben erken yaşta anneme söylemiş olduğum için yetişkinliğe kadar etkisi çok sürmedi bende ama geçen sene psikoloğa da gittim ve bana çok faydası oldu izlerini tamamen atmam için...

O yüzden gidebiliyosan mutlaka psikoloğa git canım..Ayrıca dediğine çok katılıyorum, aileler çocukları biyere gitmek istemiyosa, bi yetişkinle görüşmek istemiyosa mutlaka dikkate almalı, çocuk deyip geçmemeli..Ben Allah kısmet eder de kendi çocuğum olursa çok dikkatli olucam bu konuda...Psikoloğa gidip düzenli olarak terapi görürsen bunu aşarsın, kendine hayatı zehir etme boş yere...

Ne kadar zor yasadiklariniz:( Ben de küçükken bu tarz birsey yaşadım. Anneannem le re gitmiştim 9 yaşımdaydim. O dönem çok yakın komşuları vardı o rezil adamı hiç unutamam. Bir akşamüstü geldi kapıyı açtım adam odaya girdi ve cinsel organını çıkardı üstüme sürtmeye basladi:( Şükür ki anneannem evdeydi olay o aşamada kaldı ama bu kadarı bile beni yıllarca hasta etti. Günlerce kan gelene dek kustum.. Şimdi bir kızım var deli gibi korkuyorum birsey olmasın diye:(( Allah bela larını versin böyle serefsizlerin

Diğer konuda pek çok kişi kızım var endişeleniyorum diyor. Kızı erkeği yok işte, erkek yiğenini de taviz etmiş iğrenç herif!

Kaldı ki kaç yıl önce olmuş bu olay. Artık erkekler de eskiye göre daha çok taciz ediliyor, tecavüze uğruyor.

Allahım sen evlatlarımızı da bizleri de koru bu pisliklerden...

Öncelikle ben evliyim, 29 yaşındayım şu an. Benim nickim de tanıdık ve eşim biliyor nickimi, şimdi sadece bu başlık için açtım konuyu umarım modlar anlayışla yaklaşır. Her şeyi aştım sadece unutarak, ama buna benzer bi olayı okuyup izlediğim zaman uzun dönem depresyona giriyorum. ellerim titriyor ve dudağım titremeye başladı şu an umarım akşama kadar geçer.....ama bu acı Asla bitmeyecek onu anladım.......

az evvel bir arkadaşın öz amcası tarafından tacize uğradığı okuyup çok etkilendim, şu an hem ağlıyorum hem de yıllardır içime atıp unuttuğum o korkunç olayı tekrar hatırlayıp çaresiz ve çıkmazda hissederek sizlerle paylaşmak istedim. Ben de öz dayıdan gördüm bunları çünkü...

Ben asker çocuğuydum, babam sık sık doğu görevine giderdi. Bir abim var sadece. Annem, bazen memlekete götürürdü bizi biraz orda kalırdık. Annem küçük yaşta evlendiği için biraz sinirsel olarak tahammülsüzdü o dönemler, en ufak şeyde döverdi ya da aşağılardı... Tabi böyle olunca savunmasız kalırdık...

Anneannemlere gittiğimizde bizi dayı denen o pislikle yatırırlardı. Onun yaşı o zamanlar lise son veya üniversiteydi tam hatırlamıyorum ama ben 8 yaşlarındaydım. Bir gece üstümde bir ağırlık hissettim, gözlerimi açtığımda üstümdeydi ama başka bi şey hatırlamaya çalışsam da hatırlamıyorum. çok korktum ve bağırdım anne diye sus annene söylerim bak diye ağzımı kapattı onu hatırlıyorum:KK43:( şu an yine çok kötüyüm ellerim çok titiriyor.............. Hatırlamıyorum ama sanırım ilk değildi. çok uğraştım hatırlamak için ama inanmıyorum ilk olduğuna.. sonra sabah olunca ben söyleyemedim annem döver beni diye, kimse inanmaz sandım ama oraya gitmek istemedim hiç. Gitmek istemiyorum diye annem şımarıklık sanıp yine döverddi tabi ve ben içine kapanık basık bi tip oldum. Hep kendimi suçlu gördüm bu konuda, o yaşta kendimi iğrenç bi yaratık gibi görüyordum hep...

Sonra beni oyuncakla kandırmaya çalışıp annemler başka odadayken beni başka odalara çekmeye çalışıyordu, ama hiç gitmedim. Sonra büyüdüm, -15- 16 yaşındaydım.... bize gelmişti iş için sınava girmek için. Unutmuştum o yaşa kadar bu olayı, gelmesiyle etlerim çiğildi ve size yaşadığım o korkuyu paniği onun evimizi kirlettiği hissini anlatamam. Annem de kardeşim diye seviyor ya onu, sanki bana bıçak saplıyordu.. O pislikse hiç pişman değildi bence yaptıklarından, fırsatını bulsa gene bi şey yapacaktı. Zırt diye odama giriyordu gene," kapıyı çalsana pislik" dedim bi gün. kapımı kilitleyerek uyuyordum. İnanmayacaksınız annem gene bana dayına nasıl davranıyordun diye bir sürü kızdı... tek istediğim evimizden defolmasıydı... Bir gün annem markete gitti, evde abim vardı , bi de o. Annem gidince o kadar korktum ki, bi o kadar da birikmiş nefret vardı. Gene pat diye odama girince bağırdım çağırdım "defol evimizden hala ne yüzle geliyorsun terbiyesiz pislik yaşattıkların yetmedi miii" dedim bi anda. "Ben ne yaptım ki "dedi bi de iğrenç mahluk... Sonra abim de uyumuş numarası yapıyormuş, "kalk kalk ahmet ben gidiyorum" dedi abime. abim de uyanmadı, uyuyor numarası yapmış... Sonra defoldu gitti. Ben de arkadasından her yeri silip süpürdüm eli nereye değdiyse.... Annem geldi, kardeşim nerede naptınız ona diye bağırıp çağırdı bana vurdu defalarca ben sadece ağladım... Sonra abim birden haykırdı vurma ona o kardeşin bana küçükken tecavüz ediyordu diye... ben bunu bilmiyordum, ben de şok oldum annem de şok oldu yere yığıldı gitti... ama ben gene söyleyemedim... sana da yaptı mı diye bana çok sordular ama söyleyemedim... annem ağlayarak sarıldı bize, özürler diledi sonra şu an annesiyle bile görüşmedi diğer kardeşleri de dahil. Çünkü onlar kardeşlerinin böyle bir şey yapmadığını iddia ettiler ve yapsa dahi "güccükmüş o zaman" diye boş vermiş hale geldiler... Daha sonra da öğrendim, diğer teyzemin kızına da yapmış.... o da söylememiş kimseye...

Bunları unutup aştım, ama cinsellik içeren her şeyden nefret ediyorum. evliliğime yansıtmamaya çalışıyorum, ilk başlarda evliliğime bile yansıdı ama unutarak aştım... şu an yine hatırladım sanki gene nefes alamıyorum gibi hissediyorum, çünkü o hissettiğiniz çaresizlik hiç unutulmuyor düşünüldüğü gibi...

Arkadaşın dediği gibi, akrabalarla çocuklarınızı bırakmayın, hiç bilemezsiniz lütfen onlar yaşamasın bunu...

Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Arkadaşım abisi tarafından tacize uğramış ufakken ve amcasının oğlu tarafından ilk okuldayken arkadan tecavüz :(
Kız şimdi evli ama korkuyor herseyden.
Annesine babasına söyledi annesi babası inanmadi düşünün ne insanlar var. Böyle pisliklerin şeylerinin kesilmesi lazım bence.
Böyle şeyler yaşayanlar soylemekten çekinir hep sizde cekinmissiniz ama aslında keşke başından soyleseydiniz.
Ben kız arkafasima da dedim keşke olay ilk olduğu zaman soyleseydin tehdit edilmiş hep söylersen seni öldürürum diye.
Allahım sen böyle insanlara yardım et.
Bak sana ne dicem unutmaya çalış psikoloğa görün.
Bol bol dua et allaha Sığın.
Rabbim yardimciniz. Olsun
Geleceğini düşün dimdik dur ayaklarının üstünde göğüs ğer allah öbür dünyada verecek cezalarını sen merak etme umarım bu dunyadada öbür dünyada da bulurlar cezalarını.
Dedigim gibi unutmaya çalış sil hafizandan hatirlamamaya çalış

Hah işte. Ondan sonra da şeriat gelmesin diyorlar.

Bunu benim yüzümden hatırlamışsan çok üzgünüm, biliyorum hep zincirleme etisi var bu gibi olayların. Hiç yokmuş gibi yaparsan yaşayabiliyorsun, eğer aklına gelirse nefes alamıyor boğuluyorsun... Uzmanla görüşürsem hatırlamak istemeyip bilinçaltıma attıklarımı da hatılarım diye korkuyorum bu yaştan sonra, evliliğime zarar verebilir bu durum. Eşim çok hassas biri, benim gibi taşıyamaz bu durumu. Bana acır, daha da şevkatli yaklaşırsa ben bunu kabullenemem... Şimdi hatırlayınca travmanın etkisine girsem de uzun sürmüyor, ama şimdi daha güçlüyüm. otobüste minibüste mağdur bir kadın görürsem orda adamı direk dövüyorum bağırıyorum rezil ediyorum topluma. Kadınlara hep sindirilmemeyi öğretiyorum, arkadaşlarıma bu olayımı anlatmasam bile akıl veriyorum bazı akrabalık ilişkilerine dikkat etsinler diye... ne yaparsam yapayım, uzmanla bile görüşsem bence yaraya çomak sokacağım şu yaştan sonra... kendimi seviyorum artık, çocukluğumu tekrar yaşıyorum şimdi başa sardım çoğu şeyi. Hep gülüp her şeyi tiiye alan biri oldum , biri beni görse hayatta inanmaz bunu yaşadığıma o kadar güçlü bi duruşum var dışarıdan... hep gülen biriyim.. ama en büyük acıyı bizim gibi tipler yaşıyor ve kendine böyle bir maske yapıyor anlaşılan...

bu dünyada kötü insanlar ki insan bile değil o mahluklar aslında hiç bitmeyecek ama böyle olayların önüne geçmek kısmen biz kadınların elinde aslında oğlumuzda olsa kızımız da olsa ona küçük yaştan itibaren böyle şeyleri korkmadan anlatabilme güvenini vermeliyiz. Ben 4 yada 5 yaşlarındayken bile annem beni karşısına alıp '' her kim olursa olsun kimseden en küçük bi kötülük gördüğün yada hissettiğin zaman hemen gelip korkmadan anneye söyliceksin çünkü bu dünyada seni tüm kötülüklerden koruyabilecek olan tek kişi annen '' derdi. hiç unutmam bu cümleleri çok şükür başıma hiç kötü bişey gelmedi ama eminim bu cümlelerden sonra ilk gideceğim kişi annem olurdu. Bu ülkede çok kadın böyle olaylar yaşamış çoğu kadının anlatamadığı böyle bir sürü olaylar var ama gelecekte çocuklarımıza bu güveni vererek biz bu olayların önüne kısmende olsa geçebiliriz diye düşünüyorum nacizane.

hala aşık gibi etrafımda dolanıyor, eşim cok gıcık oldu mesela sankı hıssettı, idare edebilmek cok cok zor oldu hele de evlendıkten sonra... cunku adam bıldıgın gozumun ıcıne bakıyo yıllardır boyleydı hala boyle, yurt dısında yasıyo senede 1 veya 2 defa goruyorum, eşi der ki evımımzde sana aıt fotografların oldugu bı kose var der, düşünün.....resımlerımı bırıktırmıs, dogdugum gunden bgu zamana kadar olanlar hemde.. benım yasadıgım daha degısık yanı bılmıyorum ...
ne desem boş işte...

Merakımı mazur görün kaç yaşındayken başınıza geldi ?? zira hatırlamadığınızı nasıl düşünebiliyor bu iğrenç mahluk.?? nasıl yüzünüze bakabiliyor bu sapık. Allah hakettiğini iki dünyada versin inş. Umarım yaralarınız kabuk bağlar.

ay gözlerim dolu dolu oldu inanamıyorum. allah sabır versin unutmaya çalış , artık yeni bi hayatın ve sayfan olsun olumsuz herşeyden uzak tut kendini üzülme . canım ya vallahi içim titredi psikoloğa git istersen.

Bende çok korkuyorum ve en yakınlarımdan bile sakınırım kızımı.uyanık olmak herkesten herseyi beklemek lazım.. keske zende abin gibi anlatıp yüzleşseydin.. üzülme allah şahit bunlara o veballe o yasayacak er yada geç hak yerini bulur.. ilahi adalete inan..
Geçenlerde bi konuda kızı üst kattaki bekar amcasına sık sık gidiyordu ve uyarmıstım insanlar tepki göstermisti..

6 yaşında yeğenim var teyzeyim. 40 günlükken annem evimizde bakmaya başlamıştı ablam işe gittiği için. Böyle bir olay hiç yaşamamış ve duymamış olmama rağmen çocuğu sürekli göz hapsimde tutuyordum ki Allaha şükür ailemizde böyle bir kanı bozuk yok. Bu konuları okuduktan sonra çocuğum olursa iyice manyağa bağlarım heralde.

Annem dayimlarda bile birakmazdi beni uc erkek iki kiz kuzenim vardi benden yasca epey buyuktu erkek olanlar. Nasil kizardim anneme neden bırakmıyor diye. Annem takıntılı derecede korumaya calisirdi bizi ama yine de koruyamamis ben de 6 yasinda falandim tacize uğramışım. O yaslarima ait aklıma gelen o lanet adam. Annem hep tembih ederdi aslinda ama o yaslarda anlamiyor muydum bilmiyorum adamin dukkanina girmiştim icerde kus var dediginde. Pislik sey 60 yasinda adamdı.

Hatirladikca ofkeden delirip cocuklarim konusunda iyice paranoyak oluyorum
Benide 6 yaslarındayken 25 yaslarında biri apartmanın odunluğuna çagırmıstı..oranın ışıgının nerde olduğunu sormak için.bende gosterdim..

Derken arkamdan bana sarılıp elindeki bıçağı iç çamasırımın içine sokmuş oraya dayamıştı yatay sekılde.. Bi sure öylece durduk..korkudan kıpırdayamıyordum..

Derken kaçmaya çalıştım dırenmeden saldı beni..niyeti neydi bilmiyorum ama bunu kımseye anlatamadım hala..

Verilmiş sadakam varmış basıma bişey gelmeden kurtardım.

Back
X