- 23 Ocak 2016
- 35.047
- 51.031
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Siz araç kullanıyor musunuz?Sokak arasındaki kediyi ezmek de bilemiyorum yani
Aynısı benim başıma geldi. Ara sokakta maks 40 ile gidiyordum. Baktım sağ tarafta köpekler var birden koşmaya başladılar. Ben arabamın peşine düştüler zannettim ki kedi varmış.başıma geldiğinden biliyorum maalesef olay sadece hızlı sürmek değil. bir köpekten can havliyle kaçan bir kedi bir anda tekerleğin altına girebiliyor maalesef. asıl sorun insan olarak diğer canlıların yaşam ortamlarını bozup adapte olamayacakları düzenler kurmamız düşünen tür olarak.
Malesef o durumun araç hızıyla veya ne kadar profesyonel araç kullanıldığıyla bir alakası yok. Kediler arabaların altına kendini atıyor, akan trafikte aniden zank diye durmanın bir oluru yok. Yola atlıyorlar. Kışın soğukta kaputa girmiş oluyorlar vs. Kasten kediyi tutup üzerine araç sürmüyorsa bilinçli kedi ezme olmaz bu.Şuan ağlayacağım bu nedir yaa sokakta bir kediyi kenara çekmişler ölmüş süremiyorsanız sürmeyin o bir can ya yavruları vardıysa buralarda gezen bir kedi seviyordum ben onu dişiydi hızı kes be insanoğlu yeter artık
Evet kullanıyorumSiz araç kullanıyor musunuz?
Bu durumlardan bahsetmiyorum yaa elbette biliyoruz onlarıMalesef o durumun araç hızıyla veya ne kadar profesyonel araç kullanıldığıyla bir alakası yok. Kediler arabaların altına kendini atıyor, akan trafikte aniden zank diye durmanın bir oluru yok. Yola atlıyorlar. Kışın soğukta kaputa girmiş oluyorlar vs. Kasten kediyi tutup üzerine araç sürmüyorsa bilinçli kedi ezme olmaz bu.
Araç kullanmıyorsunuz sanırım kullansanız bu yorumu yapmazdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?