- 11 Mayıs 2022
- 2.763
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.307
- 83
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Güvenli sürüşün altın kurallarından biridir karşınıza bir hayvan çıktığında frene basmamak, direksiyon kırmamak gerektiği.Evet kullanıyorum
İstisnaları kastetmiyorum sokak arasında bir kedi göz göre göre gelen arabanın önüne atlamaz yani sokak arasında ne kadar hız olabilir yahuGüvenli sürüşün altın kurallarından biridir karşınıza bir hayvan çıktığında frene basmamak, direksiyon kırmamak gerektiği.
Kedinin kendini sevdirmesiyle arabanın önüne atlaması arasında bir bağ yok ki. Benim de dünya sosyali kedilerimden biri çöp kutusunun üstünden arabanın önüne atladı gözümün önünde. Kedi bu ne yapacağı belli olmuyor ki.
Eee neyden bahsediyorsun? Kediyi yere bağlayıp üzerinden arabayla mı geçtiler?Aniden yola atlayan kedilerden bahsetmiyorum
İşte büyük konuşma, esas sokak aralarında araba sesi ayak sesi vs duydu mu kenardan bi yerden fırlayıp atlıyolarİstisnaları kastetmiyorum sokak arasında bir kedi göz göre göre gelen arabanın önüne atlamaz yani sokak arasında ne kadar hız olabilir yahu
Anlatıyorum işte size sokak arasında gözümün önünde atladı diye.İstisnaları kastetmiyorum sokak arasında bir kedi göz göre göre gelen arabanın önüne atlamaz yani sokak arasında ne kadar hız olabilir yahu
Bilemiyorum valla sokak arasında hızlı sürmese o kediye en fazla çarpar ölmez yaniAnlatıyorum işte size sokak arasında gözümün önünde atladı diye.
Hayır derdiniz ne anlamadım. O kadar insan bunun hızla, dikkatsizlikle alakası yok diyor. Ne sanıyorsunuz, insanlar arabalara atlayıp sokak aralarında ezmek için kedi mi kovalıyorlar?
Canım sokak arasında ne kadar hız olabilecek allasenniloşcuğum , kediler çok hızlı önümüze atlıyorlar
benim de başıma bir kaç kez geldi
hatta tam capa yapışacaktı nerdeyse ,öyle bir hızla gelip geçti ki önümden ,neye uğradığımı şaşırdım,kaza yapacaktım neredeyse
bazen olabiliyor böyle şeyler
çarpan umarım bilerek çarpmamıştır
öyle olmuyor o ,kedilr hızlı koşuyor , ya da atlıyor,yazdımya başıma geleni.Canım sokak arasında ne kadar hız olabilecek allasen
En fazla çarpar dediğiniz şeyde hayvan iç kanama geçirip acı çekerek ölüyor. Kaç kediyi veterinere yetiştirdik öyle, iç kanamadan kaybettik. Kediler hassas hayvanlar, dayanıklı değiller.Bilemiyorum valla sokak arasında hızlı sürmese o kediye en fazla çarpar ölmez yani
Araç çarpmıştır ne olacak başka benim kameraların kadrajına bir kadın monta sarılmış bir şekilde bıraktı karşımdaki binanın köşesineEn fazla çarpar dediğiniz şeyde hayvan iç kanama geçirip acı çekerek ölüyor. Kaç kediyi veterinere yetiştirdik öyle, iç kanamadan kaybettik. Kediler hassas hayvanlar, dayanıklı değiller.
Bir önceki mesajınızda sokak arasında ne kadar hız olabilir yahu dediniz, şimdi o kadar hızlı olmasa diyorsunuz. Gördünüz mü çarpan aracı? Hızlı mıydı değil miydi?
Araç çarpmamıştır demiyoruz bir çok şey olabilir de hadi araç çarpmış diyelim görmediğiniz olay hakkında nasıl kesin yargıda bulunuyorsunuz onu merak ediyorum.Araç çarpmıştır ne olacak başka benim kameraların kadrajına bir kadın monta sarılmış bir şekilde bıraktı karşımdaki binanın köşesine
Araba çarpmadıysa ne olacak başkaAraç çarpmamıştır demiyoruz bir çok şey olabilir de hadi araç çarpmış diyelim görmediğiniz olay hakkında nasıl kesin yargıda bulunuyorsunuz onu merak ediyorum.
Hasta olabilir, bu ara fip salgını var mesela, çok fazla hasta ve ölen kedi var ortalıkta. Köpekler öldürmüş olabilir hiç yaralamadan kemiklerini kırarak kedi öldürebiliyor köpekler. Ağaçtan bi yerden düşmüş iç kanama geçirmiş olabilir. Her şey olabilir yani.Araba çarpmadıysa ne olacak başka
Daha dün besledim gayet iyiydiHasta olabilir, bu ara fip salgını var mesela, çok fazla hasta ve ölen kedi var ortalıkta. Köpekler öldürmüş olabilir hiç yaralamadan kemiklerini kırarak kedi öldürebiliyor köpekler. Ağaçtan bi yerden düşmüş iç kanama geçirmiş olabilir. Her şey olabilir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?