Şu arabaları yavaş sürün süremiyorsanız sürmeyin!

Üzüldüm kediciğe ama napalım oluyor böyle şeyler maalesef gerçi onunda ömrü o kadarmış demek ki

Evet kullanıyorum
Güvenli sürüşün altın kurallarından biridir karşınıza bir hayvan çıktığında frene basmamak, direksiyon kırmamak gerektiği.

Kedinin kendini sevdirmesiyle arabanın önüne atlaması arasında bir bağ yok ki. Benim de dünya sosyali kedilerimden biri çöp kutusunun üstünden arabanın önüne atladı gözümün önünde. Kedi bu ne yapacağı belli olmuyor ki.

İstisnaları kastetmiyorum sokak arasında bir kedi göz göre göre gelen arabanın önüne atlamaz yani sokak arasında ne kadar hız olabilir yahu

İstisnaları kastetmiyorum sokak arasında bir kedi göz göre göre gelen arabanın önüne atlamaz yani sokak arasında ne kadar hız olabilir yahu
Anlatıyorum işte size sokak arasında gözümün önünde atladı diye.

Hayır derdiniz ne anlamadım. O kadar insan bunun hızla, dikkatsizlikle alakası yok diyor. Ne sanıyorsunuz, insanlar arabalara atlayıp sokak aralarında ezmek için kedi mi kovalıyorlar?

Bilemiyorum valla sokak arasında hızlı sürmese o kediye en fazla çarpar ölmez yani

niloşcuğum , kediler çok hızlı önümüze atlıyorlar
benim de başıma bir kaç kez geldi
hatta tam capa yapışacaktı nerdeyse ,öyle bir hızla gelip geçti ki önümden ,neye uğradığımı şaşırdım,kaza yapacaktım neredeyse
bazen olabiliyor böyle şeyler
çarpan umarım bilerek çarpmamıştır

Canım sokak arasında ne kadar hız olabilecek allasen

Bilemiyorum valla sokak arasında hızlı sürmese o kediye en fazla çarpar ölmez yani
En fazla çarpar dediğiniz şeyde hayvan iç kanama geçirip acı çekerek ölüyor. Kaç kediyi veterinere yetiştirdik öyle, iç kanamadan kaybettik. Kediler hassas hayvanlar, dayanıklı değiller.

Bir önceki mesajınızda sokak arasında ne kadar hız olabilir yahu dediniz, şimdi o kadar hızlı olmasa diyorsunuz. Gördünüz mü çarpan aracı? Hızlı mıydı değil miydi?

Araç çarpmıştır ne olacak başka benim kameraların kadrajına bir kadın monta sarılmış bir şekilde bıraktı karşımdaki binanın köşesine

Araç çarpmıştır ne olacak başka benim kameraların kadrajına bir kadın monta sarılmış bir şekilde bıraktı karşımdaki binanın köşesine
Araç çarpmamıştır demiyoruz bir çok şey olabilir de hadi araç çarpmış diyelim görmediğiniz olay hakkında nasıl kesin yargıda bulunuyorsunuz onu merak ediyorum.

Olayın araba çarpması olup olmadığı bile belli değilmiş ki. Evet bence de hızlı sürmeyelim arabaları bu kadar, ama çokça söylendiği gibi, bunun hızla alakası yok. Çok, çok fazla kedi köpek var ve maalesef yola atlıyorlar. Özellikle kedi gibi refleks hızıyla ünlü bir hayvanın kestirilemez davranışlarına biz zavallı insanlar yetişemeyebiliriz, üzücü kazalar oluyor haliyle kim ne kadar dikkat ederse etsin.

Araba çarpmadıysa ne olacak başka
Hasta olabilir, bu ara fip salgını var mesela, çok fazla hasta ve ölen kedi var ortalıkta. Köpekler öldürmüş olabilir hiç yaralamadan kemiklerini kırarak kedi öldürebiliyor köpekler. Ağaçtan bi yerden düşmüş iç kanama geçirmiş olabilir. Her şey olabilir yani.

Araba carpmissa bile arabanin sucu olmayabilir.
Gecen hafta komsumun kopegi tasmadan kurtulup yola fırladı, o an gecen araba carpti mesela. Gayet mahalle arasi yol.

Ha eger dediginiz gibi kadin carptiysa ve sadece monta sarip kenara koyduysa laf edilmesi gereken sey bu.

Cok uzucu ama ozellikle hizli gidilmedigi vs durumlarda insanlik hali olabiliyor. Hepimiz surucuyuz, büyük konuşmamak gerekiyor. Evet dediginiz gibi salak sacma veya dikkatsiz kullanip kurtulabilecek hayvana carpan da cok var ama her zaman boyle olmuyor maalesef.

Daha dün besledim gayet iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…