- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Rahatlıyorsan indir gitsin ,hatta bir vinç kirala evi komple yık gitsin ,kökten kurtulursun.
Yapma demeyin ,demişsin ; Ne diyelim ki başka ? Psikiyatr dan baka çözümün yok ki
yok öyle demiyorum. Sinirlenme demeyin demek istedim. Sinirlenmemek elde değil şu aralar çok gerginim. Sadece sinirlendiğim anlat nasıl sakinliğimi koruyabilirim. Onu sormak istedim.Bir yunan tavernasina gidin.Bir yandan sirtaki yaparken bir yandan tabak kırın hem stres atar hemde eğlenirsiniz..
Kırma, yapma,etme demeyin demissiniz de ne diyelim onu da anlamadım
Al bendenZor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef
Anti depresan kullan bir Dr la gorusup,ffaydasini görürsün. Yoksa topla taşla kurekle olacak iş değil.Zor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef
Tek yaşamıyorum ailemleyim.Tek yaşıyorsunuz heralde aksi halini dusunemiyorum
iyi sabırlı insanlarmisTek yaşamıyorum ailemleyim.
Süpürgeyi çektim gelmedi kablosunu aç bi dimi yok inat ya bu çektim gelmedi devrildi tekmeledim ..Elektrik süpürgesiyle nasıl kavga ettin anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?