- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Sinirlerinince birşeyler fırlatmayın. Kağıt buruşturup elinizde sıkın onu fırlatın.Zor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef
Fırlatma işini hobi olarak yapsanız dart,lastik top falan hatta eve bi kum torbası alıp onu tekmeleyin veya yumruklayınZor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef
Zor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef
tiroid değerlerine baktır. hormonlarında bir sorun olabilir guatr ile ilgili bir sıkıntı olabilir.Zor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef
Kendinize uğraşlar bulun.Zor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef
Elektrik süpürgesiyle nasıl kavga ettin anlatsana birazStres topu olabilir.
Hiç unutmam birgün sinirimden elektrik süpürgesiyle kavga edip tekmelemiştim ..
Masaj çok iyi geliyor .
Cilt bakımı vs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?