Şu aralar çok sinirliyim, kapı pencere indiriyorum?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Zor bir dönemden geçiyorum. İşyerindeki baskılar, özel hayatımdaki gerginlikler derken. Şu aralar çok kapı pencere indiriyorum aşağı. Elimdekileri sürekli duvara fırlatıyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, sinirlerime nasıl hakim olabilirim? Sinirlenme demeyin lütfen bu benim elimde deği maalesef

Sinirlerinince birşeyler fırlatmayın. Kağıt buruşturup elinizde sıkın onu fırlatın.

Stres topu olabilir.
Hiç unutmam birgün sinirimden elektrik süpürgesiyle kavga edip tekmelemiştim ..
Masaj çok iyi geliyor .
Cilt bakımı vs .

Fırlatma işini hobi olarak yapsanız dart,lastik top falan hatta eve bi kum torbası alıp onu tekmeleyin veya yumruklayın

Hem spor da yapmış olursunuz

Son düzenleme:

Psikoloğa gidin. Daha ucuza gelir.

tiroid değerlerine baktır. hormonlarında bir sorun olabilir guatr ile ilgili bir sıkıntı olabilir.

İçinden sayı say, çarpma işlemi yap özellikle tek sayılar seç (17×29) gibi.ihtiyacın olan şey aslında 15saniye! Hatta 5saniye bile durmayı başarsan gerisini kontrol edebilirsin sanki.derin nefes alıp ver ve
Ya sabır çek!
Ve karşındakine dur bir dakika de olaydan uzaklaş..telefonsa kapat, karşılıklı konuşma ise telefona yönel vs..
Kısaca dikkatini dağıt.O 15saniyeyi kullanmayı öğren.çünkü zararı malesef sana olur.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Kendinize uğraşlar bulun.
Papatya, Melisa, kediotu çaylarını; şiddetle öneririm. Sakinleştirir. :)

Bulundugunuz sehri gezin, kitap okuyun, komik videolar izleyin, cikolata yiyin kahve icin. Sevdiklerinizle vakit gecirin. Herkesin zaman zaman gergin oldugu tukendigi anlar oluyor ben sahsen bunlari yaparak mutlu oluyorum.

Sakinim,sakinim diyin ve bulunduğunuz ortamdan mutlaka uzaklaşın oksijen alın ve su için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…