Şu Bize Gelmeyen Hamileliğin Belirtileri Nasıl Kimler Hamile?

limon testi nasıl oluyor canım

Her kadinda farkli ama genelde gögüs hassasiyetini ve kasikda batma oldugunu duyuyorum :)) en kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyoruz cnm
dua edin canım burada annelerden dua alıyorum seviniyorum bir yandan bir yandan da beklemedeyim inşallah yakın zamandadır müjde bana

limon testi nasıl oluyor canım
canım bir bardağa idrarını yapıyorsun yarım olacak şekilde idrarın üzerine yarım limonu sıkıyorsun eğer limonun tortuları dibe çökerse hamilesindir üstünde yüzerse değilsindir test alarak çok ümitsizlik yaşayınca test almaya korkar olmuştum o yüzden güzel bi alternatif :)

hımm ilginçmiş yani toz gibi bir şey mi birikiyor bardağın dibinde

tortu pütür pütür mü yani anlamadım canım
yok canm mink mink parçalar dikkatli bakınca görebiliyorsun bardak plastik şeffaf bardak olcak ki görebilesin portakaldaki gibi mink parçalar oluyo onların dibine çökmesi lazm hamileysen

hiç sorma insanı psikolojik olark mahvediyor çok şükür allah herkese nasip etsin
dua et demekten başka bir şey gelmiyor hamiş anneleri gördükçe bıktırdım herkesi de ama ne yapaym

dua et demekten başka bir şey gelmiyor hamiş anneleri gördükçe bıktırdım herkesi de ama ne yapaym
ederim canm allah sana da herkese de nasip etsin inş olacak merk etme herşeyin vakti var bende çok sabırsızdım bn isteynce değil allah isteynce oldu sonuç olarak :)

ederim canm allah sana da herkese de nasip etsin inş olacak merk etme herşeyin vakti var bende çok sabırsızdım bn isteynce değil allah isteynce oldu sonuç olarak :)
öyle canım ALLAH OL DEMEDEN OLMAZ...inşallah benim için de Rabbimiz OL DER..hayırlısı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder cümlemize inşallah YÜCE MEVLAMIZ

öyle canım ALLAH OL DEMEDEN OLMAZ...inşallah benim için de Rabbimiz OL DER..hayırlısı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder cümlemize inşallah YÜCE MEVLAMIZ
amin canm inşş üzme tatlı canını sen :) ama sana şunu önerebilirim ben bunu yaptıtsn sonraki ay hamile olduumu öğrendim tabi tesadüf mü bilemem ama internette gördüm herhngi bir konuda bi dileğin için niyet edip 313 defa ayetel kürsi okuyorsun ve mucizelere tanık oluyorsun allahın izniyle oluyor benim bebeğimn düşük tehlikesi vardı yine bunu okudum çok şükür bugnlere geldik ve tehlike geçti denemeni tavsiye ederim ve her konuda yapabilrsinn bunu ben çk faydasını gördüm :)

okurum canım ALLAH'IN izniyle sağolasın ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin evladını ve evlatlarımızı inşallah amin

okurum canım ALLAH'IN izniyle sağolasın ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin evladını ve evlatlarımızı inşallah amin
amin canm sağol yap ama bunu her konuda hemde niyetlen ve oku ben bi oturuşta okuyup bitiryrdum

mutlaka oku canm :) allah kabul etsin en yakın zamnda hamile haberini alırız inş
adetim 25 gün gecikti bugün civan perçemi içtim canım eşim de artık çok istiyor babasını kaybedeli 1 ay olmadı eşimin de en azından hayırlı sağlıklı evladımız ona neşe olur hele bana yaren olur rüyamda bile ismi verildi olmayan evladımın İbrahim diye bir de emre ismini de gördüm..bu akşam aslında otururken okumaya başkayayım biranda biter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…