Şu Bize Gelmeyen Hamileliğin Belirtileri Nasıl Kimler Hamile?

bana link atar mısın canım?
31 yaşındayım canım eşim de 35 soğan suyu içtim2 ay önce sonra bıraktım kaynatam falan vefat edince mevliddir gelen giden falan sonra evimize döndük işte sonra daha da üzerine düşelim dedim aşılamaya karar verdik aralıkta yaptıralım diyoruz ya da ocakta..
hayıt suyunu nasıl kullandınız keçi boynuzu falan eşime ara ara içirdim ben de

Hamile kaldığım ayİştah artmasının dışında hiçbir belirti olmadı. Belirtilerin çoğu psikolojik bence kafaya takmadığım ay hamile kaldım
ben de kafaya takmadığım ay olsa
dua edin anneler bana da ALLAH RAZI OLSUN şimdiden hakkınızı da helal edin..
ahh istemem mi sizlerle belirtileri konuşmak sonra ciciler aldık demek neler neler ister gönlüm

ben de çektirdim canım ama inan bende işe yaramadı 1 sene oldu rahim filmi çekineli

Bende ilk ve en belirgin belirti uykuydu....
gece gündüz nasıl uyuyordum öyle
dedim herhalde ölümcül bir hastalığa yakalandım ölücem

gündüzde mi uyku basıyor canım
Şu an hamile değilim ya allah korusun
Ama ilk belirtim uykuydu yani gece gündüz demeden
günlük hayatum sektr uğuradı resmen
günde 5-6 saat anca ayık duruyordum
1 haftanın sonunda kesin ölücem ben dedim
meğer hamileymişim...

Benim eşim çok istiyodu cocuk hemen olsun istiyodu evlendigimden beri hic korunmadım iyiki de korunmamışım sana da tavsiye ederim yani en azindan sen degilde esin korunsa daha iyi hem senin sağlığım acısından aynı senin durumunda arkadasımda var. Rabbime dayanırsan işini ona bırakırsan olur Allahın izniyle

11 gün geç yumurtlama olmuş bende de doktorum söylemişti. Çok büyük belirtiler yaşamadım ilk günler ama kasigim da bi dolgunluk bi farklılık vardı onu hissediyodum. Bide göğüslerde farklılaşma oluyor. Sonrası zaten malum mide bulantıları, hassas bi burun, bazı yiceklerden tiksinme, bazı şeylere aşerme, fazla duygusallık, baş dönmeleri falan filan

ay hayırlısıyla ben de yaşarım o belirtileri dua edin ne diyim

Benim 6.haftaya kadar hicbir belirtim olmadi. hamile oldugumu bile unutuyordum. sadece adet olacakmis gibi kasik agrim vardi. sanki hep kanamam olacak saniyordum. tuvalete gidiyordum bos cikiyordu. 2 gebeligim de oyle oldu. ilk gebeligim bos gebelikti. ama 6.haftaya kadar belirtiler ayniydi. 6.haftadan sonra koku hassasiyeti mide bulantilari yemeklerden tiksinme basladi. hala da devam ediyor.

Allah gönlüne göre versin güzel kardeşim benimde 2 yılı geçti evleneli
Bu ay bende çok gecikmeli regl oldum hemde bal tarçın çörekotu kürü yaptıktan sonra tam 51.günde adet gördüm 2 defa kan testi yaptırdım çıkmadı ve hayatımda ilk defa bu kadar hıçkırıklara boğuldum;-(
Gerçi bende başka bi sorun var özel bi mevzu doğuştan gelen onun için haftaya bi operasyon geçiricem İnşaaAllah dualarınızı bekliyorum kardeşlerim...
inşaAllah senin gebelikten dolayıdır ama her ihtimale hazırlıklı ol
Rabbim şu mübarek günün hürmetine hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin hepimize......
Amin

Benim battan önceki en büyük belirtim göğüslerimde aşırı ağrıydı. Evet adetten önce de oluyor ama tek farkı göğüs ucumdaki nokta nokta benekler çevreye de yayılmaya başlamıştı. Hatta göğüslerimi görünce ben heralde hamileyim demiştim. Çok şükür öyleymişim :)
Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Ben kullanmadim canim o topikteki arkadaşlar sana yardimci olur

Merhaba, benim 4.haftada belirtiler başladı; kasıkta ağrı ve batmalar, biraz fazla yemek yiyince karında normal olmayan aşırı baskı, göğüslerde dolgunluk. Adet tarihi geçince de test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim 5.haftada. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

merhaba arkadaşlar bu ay birçok şey yaptım dün akşam sol kasığıma bir aprı saplandı sanki beynim hopladı acaba bu bir belirti olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…