bana link atar mısın canım?Yaş canim nice kilolu insanlar taniyorum hamile kalan kiloyu kafana takma lütfen bir arkadaş hayit suyu içti hamile kaldi eşine de keçi pekmezi özü yedirmis iki uç ay içinde hamile kaldi. Denedigin özel şeyler var mi? Bizim bir sayfamiz var bizbize yetersiz diye orda 5-6 arkadasiz birbirimizi takip eden şuan ucumuz hamileyiz istersen o sayfayada bir bak belki isine yarar çünkü bizim kizlar maşallah denemediğim şey kalmadi olumlu sonuçlar aldilar hep
yaptım canım hep negatifSokturucu kullandiktan sonra olmayinca test yaptin mi cnm
ben de kafaya takmadığım ay olsaHamile kaldığım ayİştah artmasının dışında hiçbir belirti olmadı. Belirtilerin çoğu psikolojik bence kafaya takmadığım ay hamile kaldım
ben de çektirdim canım ama inan bende işe yaramadı 1 sene oldu rahim filmi çekineliBen de 2 sene hamile kalamadim. rahim filmi cektirdikten sonra 1 ay adet oldum hemen hamile kaldim. bebegim gelismedigi icin kurtaj oldum. kurtajdan sonra 2 kez adet olup hamile kaldim. rahim filmi cektirip hamile kalanlar cok oluyor. denemeye deger bence
gündüzde mi uyku basıyor canımBende ilk ve en belirgin belirti uykuydu....
gece gündüz nasıl uyuyordum öyle
dedim herhalde ölümcül bir hastalığa yakalandım ölücem
Şu an hamile değilim ya allah korusungündüzde mi uyku basıyor canım
Benim eşim çok istiyodu cocuk hemen olsun istiyodu evlendigimden beri hic korunmadım iyiki de korunmamışım sana da tavsiye ederim yani en azindan sen degilde esin korunsa daha iyi hem senin sağlığım acısından aynı senin durumunda arkadasımda var. Rabbime dayanırsan işini ona bırakırsan olur Allahın izniyleay canım ben de evlendiğim ilk günden beri istiyorum ama eşim biraz bekleme taraftarıydı 7-8 ay korundum şimdi de 2.5 senedir nasip olmadı çok istiyorum istemez miyim rüyalarımda gördüm hep bebeklerimi bana dua edersen canım çok sevinirim nasıl kafandan attın bebek konusunu canım_?
ay hayırlısıyla ben de yaşarım o belirtileri dua edin ne diyim11 gün geç yumurtlama olmuş bende de doktorum söylemişti. Çok büyük belirtiler yaşamadım ilk günler ama kasigim da bi dolgunluk bi farklılık vardı onu hissediyodum. Bide göğüslerde farklılaşma oluyor. Sonrası zaten malum mide bulantıları, hassas bi burun, bazı yiceklerden tiksinme, bazı şeylere aşerme, fazla duygusallık, baş dönmeleri falan filan
ay hayırlısıyla ben de yaşarım o belirtileri dua edin ne diyim
15 gün önce şimdi de civanperçem içiyorum adet olayım diye olayım da yeni aya umutla başlayayımHaydi insallaaaaah :) en son ne zaman kan testi yaptırdınız
hiçbir belirti yok canım neredeyse 6-7 test yaptım hep negatifYani kesinse hamile olmadığınız düşüncenizde haklısınız..
Ahhh ahhh 2 seneyi geçti her ay bir sürü belirtiyi sıraladım kendimce ya da kendimi kandırdım bilemiyorum ama şimdi de 23 gün geçikti adetim 15 gün önce kan testi yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı şimdi de adet söktürücü de içtim ama gelmedi adetim bilmiyorum adetin üzerine hamile kalınır mı başına gelen var mı arkadaşlar?
Kesin hamilelik belirtisi diye bir belirti var mı?
Ben kullanmadim canim o topikteki arkadaşlar sana yardimci olurbana link atar mısın canım?
31 yaşındayım canım eşim de 35 soğan suyu içtim2 ay önce sonra bıraktım kaynatam falan vefat edince mevliddir gelen giden falan sonra evimize döndük işte sonra daha da üzerine düşelim dedim aşılamaya karar verdik aralıkta yaptıralım diyoruz ya da ocakta..
hayıt suyunu nasıl kullandınız keçi boynuzu falan eşime ara ara içirdim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?