Şu Bize Gelmeyen Hamileliğin Belirtileri Nasıl Kimler Hamile?

aynen canm niyet et oku bir anda oku bencede ben öle yaptım

Ilginctir ki doktor bellir belirsiz bir kese var dedi ama ne yazikki kanda negatif yani deger 2.00 cikti ve pembe bir kanamam geldi an itibariyle

Hic belirti yasamadin hatta adetin gecikti hic hamile olacagimi düşünmedim test bile yapmadim sadece adet günümde iki gün leke geldi ben adet olacagimi düşündüm o kadar hamileliğinin 7-8. Haftalarinda sadece mide bulantim başladı

ay hayırlısıyla darısı bana canım dua edersen sevinirim bize de

Ilginctir ki doktor bellir belirsiz bir kese var dedi ama ne yazikki kanda negatif yani deger 2.00 cikti ve pembe bir kanamam geldi an itibariyle
kaç gün geçti günün? belli de olmaz belki yükselir canım değer

ay hayırlısıyla darısı bana canım dua edersen sevinirim bize de
Tabiki ederim Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin isteyen herkese saglik evlatlar nasip etsin biraz okuruna birakin ben birkaç ay kafama taktim artik doktoragidecegim felan dedim o ay hic umursamadim ve hamile olduğumu öğrendim oyuzden kendinizi sakin kasmayin

Bende stres yapmayı bıraktığım ay kafami başka şeylere verince hamile kaldım 5 haftalık hamileyim en önemli belirtim idrarın rengi oldu zaten bir arkadaşım demişti idrarinin rengi değişir diye kaşık ağrısı da oldu sol kasigimda ama bebek dusundugumuzden beri hep oluyordu bu sefer çok acı şeklinde değildi hafif mide bulantısı ve gogus agrilarim oldu ama bunlar hep oluyordu bir de halsizlik çabuk yorulma oldu en onemlisi idrar rengi ve his.

ben çok takıyorum kafama yalnızım ankarada kimsem de yok bir eltimgil var onlar da kendi alemindeler evimin neşesini Rabbim bana da nasip eder inşallah hayırlarla hakkınızı helal edin hepinizden de dua istiyorum hep

ay ben eşittir stres diyorum kendime

ben çok takıyorum kafama yalnızım ankarada kimsem de yok bir eltimgil var onlar da kendi alemindeler evimin neşesini Rabbim bana da nasip eder inşallah hayırlarla hakkınızı helal edin hepinizden de dua istiyorum hep
Benimde burada hic kimsem yok tek basimayim nekadardir düşünüyorsunuz bebeği takma bak ben 4. Ayimda hamile kaldim ne kadar çok takarsan okdar süreç uzuyor

Benimde burada hic kimsem yok tek basimayim nekadardir düşünüyorsunuz bebeği takma bak ben 4. Ayimda hamile kaldim ne kadar çok takarsan okdar süreç uzuyor
bizim 2.5 yıldır olmuyor cnım sorun da çıkmadı eşimde de çıkmadı rahim filmi de çekindim tüplerim açık çıktı kilom var şimdi suçu ona atıyoruz

Yok canim cektirmedim
Ben de 2 sene hamile kalamadim. rahim filmi cektirdikten sonra 1 ay adet oldum hemen hamile kaldim. bebegim gelismedigi icin kurtaj oldum. kurtajdan sonra 2 kez adet olup hamile kaldim. rahim filmi cektirip hamile kalanlar cok oluyor. denemeye deger bence

Hamile kaldığım ayİştah artmasının dışında hiçbir belirti olmadı. Belirtilerin çoğu psikolojik bence kafaya takmadığım ay hamile kaldım

bizim 2.5 yıldır olmuyor cnım sorun da çıkmadı eşimde de çıkmadı rahim filmi de çekindim tüplerim açık çıktı kilom var şimdi suçu ona atıyoruz
Yaş canim nice kilolu insanlar taniyorum hamile kalan kiloyu kafana takma lütfen bir arkadaş hayit suyu içti hamile kaldi eşine de keçi pekmezi özü yedirmis iki uç ay içinde hamile kaldi. Denedigin özel şeyler var mi? Bizim bir sayfamiz var bizbize yetersiz diye orda 5-6 arkadasiz birbirimizi takip eden şuan ucumuz hamileyiz istersen o sayfayada bir bak belki isine yarar çünkü bizim kizlar maşallah denemediğim şey kalmadi olumlu sonuçlar aldilar hep

Canım stres yaparsan kesinlikle çok etkiliyo stres yapma çünkü bende evlendigim ilk günden beri cocuk istiyorum Rabbime sükürler olsun dün ögrendim hamile oldugumu çok kafaya takıyodum ben ama takmamalıyız Rabbim herseyin en iyisini bilendir ins en kısa zaman da sana da nasip eder bende belirti olarakta mide bulantısı çok nadir baş dönmesi karında batmalar ağrılar aşırı iştahlanma kokulara karşı hassasiyet hepsini yaşadım ve yaşıyorum

ay canım ben de evlendiğim ilk günden beri istiyorum ama eşim biraz bekleme taraftarıydı 7-8 ay korundum şimdi de 2.5 senedir nasip olmadı çok istiyorum istemez miyim rüyalarımda gördüm hep bebeklerimi bana dua edersen canım çok sevinirim nasıl kafandan attın bebek konusunu canım_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…