Mezeler - Ordövrler Su Böreği (Söke Un ile) ve Çiğköfte (Öncü Salça ile)

cok cok emek vermissin,su böregini mutfa yapmak icin girdimde bida cikmak zor oluyor,sen bunun üstüne birde cigköfte yapmissin

ellerine emegine saglik yarismada basarilar dilerim

Harika mükemmel süper canım benimm çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık. Beceriksizimm ben beceriksiz şu yaptıklarınızı gördükten sonra benimkinin hep aynı yemekler yiyoruz demesini şimdi daha iyi anlayabiliyorum ama anlasamda anlamamaya devammm

tatlu ismiyle gelip ilan veren kişi şurda yemek tarifi veriliyor gelip limon sıkmanın acı biber atmanın kaşık daldırmanın ne alemi var yaniiii

Ellerine emeğine sağlık iyi şanslar diliyorum.:)

teşekkür ederim

canım bende açma kısmında iyi değilim yufkalardan belli buyur gel ben ikram edeyim sana

teşekkür ederim gülüm bebekimmm

cok cok emek vermissin,su böregini mutfa yapmak icin girdimde bida cikmak zor oluyor,sen bunun üstüne birde cigköfte yapmissin

ellerine emegine saglik yarismada basarilar dilerim

bütün günüm mutfakta geçti diyebilirm ama değdi sanırım teşekkür ederim

ellerine sağlık bayan who. maşallah pek bi becerikliyiz

Hayır diyemeyeceğim şeylerden biridir çiğköfte Ellerinize sağlık harika olmuşlar

bu menuye de oy vermeyin de goreyim sizi diyosun yani kuzu
saka bi yana supersin canim ya su anda favorimsin

obur x geldiii
gamzem maşşalahh sana valla küçücük bebeklee iyi becermişsinhamarat arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…