P PsikologC Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2012 8 0 16 İstanbul 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PsikologC #1 "neden sürekli birden fazla şey isteyeceğimi düşünüyorsun?" bu cümleden sizce "birden fazla şey istemiyorum" mu anlaşılıyor; yoksa "birden fazla şey isteyebilirim" mi?
"neden sürekli birden fazla şey isteyeceğimi düşünüyorsun?" bu cümleden sizce "birden fazla şey istemiyorum" mu anlaşılıyor; yoksa "birden fazla şey isteyebilirim" mi?
pelinnacar Guru Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 679 102 323 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PsikologC #2 PsikologC .!.: "neden sürekli birden fazla şey isteyeceğimi düşünüyorsun?" bu cümleden sizce "birden fazla şey istemiyorum" mu anlaşılıyor; yoksa "birden fazla şey isteyebilirim" mi? Genişletmek için tıkla... Bu cümlede " Aslında ben birden fazla şey istemem, fakat sen hep tam tersini düşünüyorsun" demek istemiş. Birden fazla şey istemezmiş. :)
PsikologC .!.: "neden sürekli birden fazla şey isteyeceğimi düşünüyorsun?" bu cümleden sizce "birden fazla şey istemiyorum" mu anlaşılıyor; yoksa "birden fazla şey isteyebilirim" mi? Genişletmek için tıkla... Bu cümlede " Aslında ben birden fazla şey istemem, fakat sen hep tam tersini düşünüyorsun" demek istemiş. Birden fazla şey istemezmiş. :)
Minuscule Guru Pro Üye 30 Haziran 2010 3.342 1.199 373 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PsikologC #3 sana beklentilerim hep fazlaymış gibi geliyor ama öyle değil diyor
pelinnacar Guru Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 679 102 323 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PsikologC #4 Minuscule .!.: sana beklentilerim hep fazlaymış gibi geliyor ama öyle değil diyor Genişletmek için tıkla... Gerçekleşmesini beklediğiniz birşey mi var?
Minuscule .!.: sana beklentilerim hep fazlaymış gibi geliyor ama öyle değil diyor Genişletmek için tıkla... Gerçekleşmesini beklediğiniz birşey mi var?
P PsikologC Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2012 8 0 16 İstanbul 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PsikologC #5 pelinnacar .!.: Gerçekleşmesini beklediğiniz birşey mi var? Genişletmek için tıkla... evet ama tek bir şey var, birden fazla değil :)
pelinnacar .!.: Gerçekleşmesini beklediğiniz birşey mi var? Genişletmek için tıkla... evet ama tek bir şey var, birden fazla değil :)
P PsikologC Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2012 8 0 16 İstanbul 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PsikologC #6 süpersiniz kızlar ya :) teşekkür ederim
zafya Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2012 3.670 1.497 398 İstanbul 30 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PsikologC #7 bende arkadasın dedgı gibi dusundum .. gayet acık ve net.. pelinnacar .!.: Bu cümlede " Aslında ben birden fazla şey istemem, fakat sen hep tam tersini düşünüyorsun" demek istemiş. Birden fazla şey istemezmiş. :) Genişletmek için tıkla...
bende arkadasın dedgı gibi dusundum .. gayet acık ve net.. pelinnacar .!.: Bu cümlede " Aslında ben birden fazla şey istemem, fakat sen hep tam tersini düşünüyorsun" demek istemiş. Birden fazla şey istemezmiş. :) Genişletmek için tıkla...
nazli85 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2014 766 135 133 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi PsikologC #8 Aza kanaat ediyomus ne guzel iste