Saç Kesim Şekilleri su dalgası yaptırmak isteyenlere (RESİMLİ)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nilasya

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
45
2
286
Eskişehir
merhaba benim saçlarım pırasa gibi düzdü yaklaşık 2 sene önce yaptırmıştım su dalgasını şimdi yine düz haline döndü ama fikir vermek amacıyla koymak istedim :) sorularınız varsa yardımcı olurum
$229147_10150176558819846_3463256_n.webp $SDC18877.webp $68237_485912669845_7091824_n.webp $250676_10150195281589846_1778319_n.webp

Merhaba,

Ben de yaptırmak istiyorum ama tereddütteyim. Saçlarım zaten gür, beceremezlerse diye emin olamıyorum. Yaptırırken bişey belirttin mi? :34:

Merhaba,

Ben de yaptırmak istiyorum ama tereddütteyim. Saçlarım zaten gür, beceremezlerse diye emin olamıyorum. Yaptırırken bişey belirttin mi? :34:

ben şey demiştim kıvırcık çok seviyorum en incesiyle sarın demiştim bide benim saçlarım baya düzdü senin gürse biraz daha kalınla yaptır çünkü kabarıyo saçların haliyle canım

Merhaba yaptırdıgın işlemi işlem yerını ve 2 sene öncesıde olsa fıyatını ögrenebılırmıyım

su dalgası dedim en incesiyle sardılar baya bekliyosun 3 saat falan tek kötü yanı kokusu sanırım onun dışında bi şikayetim olmamıştı utkana yaptırdım 70 tlydi o zaman ama şöyle söyliyim benden sonra baya bi arkadaşım yaptırdı lisedeydim o zaman benden sonra yaptırmalarına rağmen 2 kere yaptırmak zorunda kaldılar ama benim çok uzun süre kalmıştı

su dalgası dedim en incesiyle sardılar baya bekliyosun 3 saat falan tek kötü yanı kokusu sanırım onun dışında bi şikayetim olmamıştı utkana yaptırdım 70 tlydi o zaman ama şöyle söyliyim benden sonra baya bi arkadaşım yaptırdı lisedeydim o zaman benden sonra yaptırmalarına rağmen 2 kere yaptırmak zorunda kaldılar ama benim çok uzun süre kalmıştı

koku dediğin o an olusan kokumu daha sonrasında kalmıyor degılmı.İyi bir fiyat gibi geldi.

Sizin saçınız gür ve kalın telli sanırım.Ben de yıllar önce yaptırmıştım.Fakat benim saçım az ve çok ince telli olduğundan mıdır nedir koyun gibi kıvırcık olmuştu saçlarım=)Sizinki çok hoş görünüyor.

Güzel gözüküyor. Yıkadaıktan sonra direkt kurutuyor musunuz?
Yoksa vigo, jöle falan mı?

Bende su dalgası yaptırmayı çok istiyordum.Kuaförümü aradım bugün ama ben yapmam dedi.Saçlarım çok yıpranmış o yuzden riske girmek istemezmiş :(

Kuförün çok iyi bir kuaförmüş para almak için ben yaparım birşey olmaz diyen o kadar çok kuaför geçinen var ki.. yerinde olsam onu dinlerim. Yıpranmış saça perma, su dalgası veya sarı saça dönmek intihardır. Ben bayılıyorum kıvırcık saça, hastasıyım resmen ama şu an çok sağlıklı olmasına rağmen saçlarıma kıyıp da yaptıramıyorum düşün artık

benmde saclarım cok düz ve ince telli yaptrmayı cok düsündm ama internette okudgm yorumlar sonucu vazgectm sclar cok yprnıyoms:41:

valla çok uyguna yaptırmışsın. ben bi yere sordum 180 dedi. arkadaşım da oraya yaptırmış güvendiğim için mecbur yaptırıcam. saçlarım uzun ve gür. böyle düze yakın. umarım tutar. :(

merhaba benim saçlarım pırasa gibi düzdü yaklaşık 2 sene önce yaptırmıştım su dalgasını şimdi yine düz haline döndü ama fikir vermek amacıyla koymak istedim :) sorularınız varsa yardımcı olurum
Eki Görüntüle 780477 Eki Görüntüle 780473 Eki Görüntüle 780479 Eki Görüntüle 780480

canım ya sacların cok guzel olmus bnde cok once perma yaptırmıstım bıtmesıne yakın saclarım supurge gıbı oldu :( kestıre kestıre kurtardım sacımı sımdı yenıden uzadı dalga dusunuyorum ama cesaret edemıyorum. su dalgası sacı yıpratıyo mu ? bı nevi perma degıl mı ?

Back
X