merhaba benim saçlarım pırasa gibi düzdü yaklaşık 2 sene önce yaptırmıştım su dalgasını şimdi yine düz haline döndü ama fikir vermek amacıyla koymak istedim :) sorularınız varsa yardımcı olurum
Eki Görüntüle 780477 Eki Görüntüle 780473 Eki Görüntüle 780479 Eki Görüntüle 780480
Merhaba,
Ben de yaptırmak istiyorum ama tereddütteyim. Saçlarım zaten gür, beceremezlerse diye emin olamıyorum. Yaptırırken bişey belirttin mi?
Merhaba yaptırdıgın işlemi işlem yerını ve 2 sene öncesıde olsa fıyatını ögrenebılırmıyım
su dalgası dedim en incesiyle sardılar baya bekliyosun 3 saat falan tek kötü yanı kokusu sanırım onun dışında bi şikayetim olmamıştı utkana yaptırdım 70 tlydi o zaman ama şöyle söyliyim benden sonra baya bi arkadaşım yaptırdı lisedeydim o zaman benden sonra yaptırmalarına rağmen 2 kere yaptırmak zorunda kaldılar ama benim çok uzun süre kalmıştı
Çok beğendim. şimdi kuaförümü arayıp bilgi alıcam sizlere de söylerim
Bende su dalgası yaptırmayı çok istiyordum.Kuaförümü aradım bugün ama ben yapmam dedi.Saçlarım çok yıpranmış o yuzden riske girmek istemezmiş
merhaba benim saçlarım pırasa gibi düzdü yaklaşık 2 sene önce yaptırmıştım su dalgasını şimdi yine düz haline döndü ama fikir vermek amacıyla koymak istedim :) sorularınız varsa yardımcı olurum
Eki Görüntüle 780477 Eki Görüntüle 780473 Eki Görüntüle 780479 Eki Görüntüle 780480
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?