Su Değil Yağ Kaybetmek İçin Öneriler...

pul biber su yönden işe yarıyor kendimde gördügüm
bagırsakları calıstırıyor ben yemeklere atıyodum ama yogurtla yicem artık
tesekkürler bilgiler için

ya basen vurma olayı nasıl oluyor ???

Canım sağlam bi duvara basenlerini vuruyosun sağ tarafı 100 kere sol tarafı 100kere diye başladım ben çok acıtmicak şekilde vuruyosun ama ve güngeçtikçe sayısını arttırıyosun bu şekilde oluyor.Faydasını görürsün gören çok kişi var.

Rica ederim kızlar hepinize tşkkrler yorumlarınız içinopuyorumnanaktan

merhaba sinem, bilgilerin için teşekkürler.Ama yoğurt pulbiberi nezaman yemeklerlemi sırf yoğurt pulbibermi anlayamadım.Bilgilendirirsen sevinirim.

merhaba arkadasim
ben calisiyorum,gece nöbetlerim cogunlukta,arkadasim calisma saatlerim karma karisik oldugundan yada bahanemmi nedir.kilom cok,isim daha önce oldugundanda stres li idi.onkolojide idim,hertürlü strese magrus kaliyorsun.Ben de su an 30 kilo olarak iz birakti.yurt disinda yasiyorum,Inan yasam kosullari heryerde ayni inanki.Bende ev hanimi olayim cocugum ve esim ile ilgileneyim isterdim,ama olmuyor iste hele yurt disinda .cok memnun oldum tanistigimiza

merhaba sinem, bilgilerin için teşekkürler.Ama yoğurt pulbiberi nezaman yemeklerlemi sırf yoğurt pulbibermi anlayamadım.Bilgilendirirsen sevinirim.

Cnm günde en az 2kere yoğurtun içine pul biber koyup yiyosun istediğin vakitte yemeklerle değil ara öğünmüş gibi ye canım.

merhaba arkadasim
ben calisiyorum,gece nöbetlerim cogunlukta,arkadasim calisma saatlerim karma karisik oldugundan yada bahanemmi nedir.kilom cok,isim daha önce oldugundanda stres li idi.onkolojide idim,hertürlü strese magrus kaliyorsun.Ben de su an 30 kilo olarak iz birakti.yurt disinda yasiyorum,Inan yasam kosullari heryerde ayni inanki.Bende ev hanimi olayim cocugum ve esim ile ilgileneyim isterdim,ama olmuyor iste hele yurt disinda .cok memnun oldum tanistigimiza

Senin işinde zormuş canım o streste haliyle kilo olur.Umarım kurtulabilirsin kilolardan en azından fırsat buldukça göbekle problemin varsa yoğurt-pulbiber karışımını yap derim.Benim çok hafif bir çıkıntı vardı göbeğimde şuan dümdüz ve daha kullanan birçok arkadaşım var etkili.Bende memnun oldumvereliniortak

sinem90 faydalı paylaşımın için teşekkürler ve bir arkadaşımda pul biberli yoğurdu yatmadan 1-2 saat önce yemeyi tavsiye etmişti :)

Kendi mayaladığın yağsız yoğurt olursa daha iyi olur.ben mayalnmış bulamadığım zaman mecburen light yoğurdun içine koyuyorum.Ama hazır yoğurtlar katkı maddesi içeriyor ben pek hazır tercih etmiyorum.

Back
X