Su Değil Yağ Kaybetmek İçin Öneriler...

Bende baya kilo verdim diye saldım dikkat etmiyorum yememe içmeme tekrar başliycam şimdi kilo vermeye.Herkes daha nerene zayıflıcan inceciksin diyo ama banane bananeeezemuszemus

pul biber ve yoğurdun etkisini gördüğünüzü söylemişsiniz nasıl bir etki bu kilo verme ya da yağ yakma ile ilgili sanırım değil mi CADIARZU

Pulbiberin zaten yağ yakıcı özelliği varmış canım.Bunu heryerden duyuyorum ablamda dahil:) Yoğurt ve pulbiberi karıştırıp yedim tadıda gayet lezzetli oluyo ev yoğurdu olması tavsiyemiz özellikle göbek için çok iyi geliyor.

neden yoğurt? yani pul biber sadece yoğurtla tüketildiğinde mi etkili oluyor? ikissi birleşince bi takım maddeler etken oluyor falan mıymış acaba? CADIARZU

çok faydalı ve doğru bilgiler vermişsin canım.
pul biber ve yoğurdu ilk kez duydum.zaten yoğurdu severim birde pul biberle deneyelim bakalım.sağol tatlımzemuszemus

neden yoğurt? yani pul biber sadece yoğurtla tüketildiğinde mi etkili oluyor? ikissi birleşince bi takım maddeler etken oluyor falan mıymış acaba? CADIARZU

Yoğurt un göbek yağlarına çok etkisi varmış pulbiberinde hertürlü yağ yakımına etkisi varmış.

verdiğin bilgiler için tşkler canım
doğumdan sonra basenlerim kaldı :(
duvara vurmayı yapıyodum ama bıraktım.
yoğurt ve pul biber karışımını denicem.
inşallah banada faydası olur...

önerilerin için teşekkürlera.s.
ama birşey soracağım yoğurt ve pul biberin ölçüsü ne kadar olmalı daha önce hiç denemedimde:kedi:

ben depul biberin yağ yakıcı etkisi olduğunu duymuştum.o günden beri de yemeklerime katıyorum.bağırsakları çok iyi çalıştırdığı bi gerçek.

Pulbiberin zaten yağ yakıcı özelliği varmış canım.Bunu heryerden duyuyorum ablamda dahil:) Yoğurt ve pulbiberi karıştırıp yedim tadıda gayet lezzetli oluyo ev yoğurdu olması tavsiyemiz özellikle göbek için çok iyi geliyor.

atma kıs yoğurt kafa.

Back
X