Su Değil Yağ Kaybetmek İçin Öneriler...

ya biber yağ yakıyor ama kabızlığa yol acıyor benden soylemesı :kedi:

Evet vücuttan çıkışı biraz acı oluyokaydirigubbakcemile3

önerilerin için teşekkürlera.s.
ama birşey soracağım yoğurt ve pul biberin ölçüsü ne kadar olmalı daha önce hiç denemedimde:kedi:

Ben kafama göre koyuyorum bi kase yoğurta 2 yemek kaşığı koyuyorum mesela ama ben çok sevdiğim için siz 1 kaşıkta koysanız oluraklinialirimsmile

anacım ağzım açık kaldı valla bir kaseye iki kaşık biber ne demek ya nasıl yiyebiliyosun onu maşallah yanmıyormusun kuzum valla ben olsam herhalde infilak ederim

Baseni duvara vurma fikri çok ilginç geldi bana ama denicem :)
Yoğurt meselesine gelince acıyla hiç aram yoktur pek yiyemem ama denemekle bişey kaybetmeyizz ah ah en güzeli sporda işte tembellikten onada gidemedim bu sene sonumuz hayrolsun teşekkürler bilgiler için canım. opuyorumnanaktan

Faydali bilgilerin icin tesekkürler canim bende yogurt pul biber kari$imini deniycem hazir havalarda sicak daha da etkili olabilir zemuszemus

aslinda en guzeli spor yapmak ama zaman bulabilirsek tabikii çali$an bayanlar için zor gerçi insan istedikten sonra zaman yaratirda neyse yogurt ve aciyi deniyelim bakalim sonuçlarini yazalim buraya ???

kızlar bu duvara vurma hareketini deneyip sonuç alan var mı gerçekten?bana da geçen gün bir arkadaşım söyledi.kuzeni giremediği elbisenin içine girmiş bir ayda.gerçekten var mı böyle bir şey?

kendimi bildim bileli yoğurdu pul biberle yemeye bayılırım.. demek ki bilmeden yararlı bişey yapıyomuşum..
paylaşım için teşekkürler..

sinemcim bu duvara vurma hareketine devam ediyor musun hala?günde kaç kere yapıyoruz bu hareketi?

HERKESE MRB. Bu konuyu araştııordum gördüm üye oldum bi kaç sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim

Pul biber ve yoğurt deninmiş. Yağsız yogurt hiç biyerde yok anca kendimiz yapmak gerekli ama vaktim yok. Onun yene yarım yağlı yoğurt alsam olurmu ?.

Bu konuda tecrübeli arklar cvp verirse sevinirim. Pul biber ne kadar oranda katıcaz yoğurda fazlası zararmı yada az koyarsak faydası olmazmı acıklık getirirseniz sevinirim ve gerçekten pul biber ile yoğurdun faydasını ören varmı zayıflayan felan

çok teşekkürler bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…