şu derdime bir bakin ben sabaha kadar uyayamammmm:(((

okul değiştirilebilirde o teklifi müfettişler yapıyor...

canım müdürünüz iyi bir insansa aileyle konuşur ve bir orta yol bulunur. ama bana ne derse iş uzarsa mahkemeye de varabilir. ama mahkemeler türkiyede çok uzun sürüyor biliyorsun. sonunda takipsizlik kararı çıkar ya da kınama falan gibi bir ceza alır ki o ceza da sicilinden siliniyor bir zaman sonra diye biliyorum. çok kötü bir durum olmaz yani. çok sıkmayın canınızı. bu arada ben de öğretmenim ve artık çocuklarla uğraşmak gerçekten çok zor...

Eşinizin sendikası var mı ? Sendika iyi bi avukat görevlendiririr öğrenciler okul idaresi ve diğer öğretmenler şahit tutulur sonuçta bişey olmaz merak etmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hımm anladım canım tabı o kadarını bilmiyorum. Çocuklar cok acımasıız ya. biz ne dayaklar yedik şimdi iyiki yemişiz diyorum

bende karar veremiyorum. ozman mı iyiydi şimdi mi diye... öğretmen arkadaşlar çocukların çok saygısız davrandıklarınından dert yanıyorlar... biz sever sayardık öğretmenlerimizi... ama diğer yöndende çocuğum olursa öğretmeni tarafından şiddet görmesini istemem....

Bazı öğrencileri anasi babası dayakla terbiye etmiş çocuğa güzellikle söylüyorsun anlamıyor sesini yükseltiyorsun anlamıyor hakaret ediyorsun biraz olsun utanmiyorlar. O kadar arsiz yetismisler ki ! Anasi babası evde dayakla terbiye ettiği icin çocuk benim senin azarini tinlamiyor bile. .. evlat olsa sevilmez sözü bunlar için. Anasi evde durmasin diye son gün bile okula gonderir. Kendi çocuğuna kendi katlanamaz öğretmenden peygamber sabri beklerler !!! o işi yapıp çocuk yapmak cok kolay da asıl yetiştirip terbiye etmek , edep öğretmek önemli !!!!!

Aynen bu tip hocam sikayet eden amcasindan koylu illalah demiş baba yok anne etkisiz eleman..hangisini anlatayim..çocuk serseri takimizdan bizimki de idealist ya birseyler kazansin bari diye olan bu. DDeğmez diyorum kimsenin cocugu için sonra olan öğretmene oluyormuş ((

ogtetmenim arsizlik edenlerii sinif tahtasi silgisiyle vrurdu terbiyesizlik yaptigimizda. Eve gelir söylersek bir de annem kizardi be ettin de ogretmenin bunu yapti diye.simdi öğretmenim ve Allah razi olsun ogretmenimdeen...

Gene oraya buraya celenler olacaktir cocuklari doverek egitin demiyorum ama bazisi cidden arsiz dinlemiyor dinletmiyor da siniftan da atamuysun ama sinifta da rahat vermiyir.işte siniftaki birkac iyi öğrencinin hatiri olmsa..

Canimm benim.stajerligimde basima geldi hemde ole kolu degildi sole bisey

Sanırım siz de öğretmenmişsiniz ve okuyorum da yazdıklarınızı yazım hatalarıyla dolu (bazı harfler yok bazı harfler fazla fazla yazılmış,anlatım kötü) .Ayrıca bana kalırsa yanlışlıkla vurulan cetvel kol morartmaz,eşiniz yanlışlıkla oldu diye bunun arkasına sığınıyor(kesinlikle şiddet şiddettir)kesin bu yoruma da gülersiniz diğer yorumda güldüğünüz gibi..
Öğretmenlik sabır ister eğer sabrı kalmamışsa bıraksın mesleğini,elbette yaramaz çocuklar da olucak aileleri onları iyi terbiye vermese bile o çocuklara şiddet uygulamak hiç bir öğretmene düşmez..Şiddete karışanlar da umarım en kötü cezaları alırlar...

Ben sirayi oynatirken cocuk siranin altina girmiş gormemisim ben sirayinkaldirip yere koycaktom.ki cocugun ayagina geçirdim resmen ve bayagi bi kotu haldeydi ama cocuk biseyim.yok vs die gecostirdi derste ama aksam okul.muduru beni aradi dersten noldu aile rapor almis cocuk subede şikayette bulunmuş biz gerekeno yaptik ama sana dava acilcak dedi bende korktum.ve ogrenciyim annemler baska şehirde avikat tutuacak param yok vs. Ilk oncr karakola 2 kez gidip bende ifade verdim sonra iddiname geldi bana mahkeme su gun die brn.mahkemeden once gittim.aileyle görüştüm ogrenciuim vs
Die durumumu anlattim onlarda mahkemede sikayetlerini geri.alacaklarini solediler ve mahkeme gunun şikayet geri aldilar dava düştü kurtuldum ama bu tur olaylarda para cezasi ve kinama cezasi veriolar ole uzatilcak bisey yok ama aldiklari raporu bilmeniz lazim yani ne derecede zarar gormus benim.basima.geldi Allah kimseye vermesin cok.kotu ve yargılandığım sucta taksirle yaralama yani istemeden kasitli olmadan

Ama o an cok.korkmustum.gunlercr agladim vr gunlerce hix bosey yememistim cunku cok tuhaf bi olaydi ama insaniz iste hersey bizim.icon umarım sag salim atlatirsiniz ama yine de avukat arkadaslara danisin

Korkutmak amaçlı cetvel sallamak???
Bencede uyumayın zaten...

Kesinlikle gulerim:)))Siz benim burda anlattiklarima bakarak ogretmenligimi sorgulayamazsiniz sunu da soylemek gerekiyor size: nasil anlattiginden cok Ne anlattiginiz onemli benim yazım yanlışlarım klavyenin boyutundan kaynakli ama sizin anlattklarınız yureginizden dokulenler...Küpün icinde ne varsa disima o tasar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…