- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 407
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
aynı durum başımıza geldı olan buydu. Bilmiyorum ama ufak bir darp olayı vardı yine. Ögreni bahçede koşarken hoca kolundan tutuyor çocukta dengesini yitirip düşmüştü yüz üstü. Öğretmen okul değiştirdi en sonunda
okul değiştirilebilirde o teklifi müfettişler yapıyor...
Öğretmen olmayana söylemek kolay geliyor bazi seyleri..edindigim denetimlerden biri de bu
hımm anladım canım tabı o kadarını bilmiyorum. Çocuklar cok acımasıız ya. biz ne dayaklar yedik şimdi iyiki yemişiz diyorum
Okuduğumda güldüm :)o zaman inşallah eşinizin cetveli bir gün sizede yanlışlıkla çarpmaz!! Şiddet şiddettir!!!
Aynen bu tip hocam sikayet eden amcasindan koylu illalah demiş baba yok anne etkisiz eleman..hangisini anlatayim..çocuk serseri takimizdan bizimki de idealist ya birseyler kazansin bari diye olan bu. DDeğmez diyorum kimsenin cocugu için sonra olan öğretmene oluyormuşBazı öğrencileri anasi babası dayakla terbiye etmiş çocuğa güzellikle söylüyorsun anlamıyor sesini yükseltiyorsun anlamıyor hakaret ediyorsun biraz olsun utanmiyorlar. O kadar arsiz yetismisler ki ! Anasi babası evde dayakla terbiye ettiği icin çocuk benim senin azarini tinlamiyor bile. .. evlat olsa sevilmez sözü bunlar için. Anasi evde durmasin diye son gün bile okula gonderir. Kendi çocuğuna kendi katlanamaz öğretmenden peygamber sabri beklerler !!! o işi yapıp çocuk yapmak cok kolay da asıl yetiştirip terbiye etmek , edep öğretmek önemli !!!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ogtetmenim arsizlik edenlerii sinif tahtasi silgisiyle vrurdu terbiyesizlik yaptigimizda. Eve gelir söylersek bir de annem kizardi be ettin de ogretmenin bunu yapti diye.simdi öğretmenim ve Allah razi olsun ogretmenimdeen...Bazı öğrencileri anasi babası dayakla terbiye etmiş çocuğa güzellikle söylüyorsun anlamıyor sesini yükseltiyorsun anlamıyor hakaret ediyorsun biraz olsun utanmiyorlar. O kadar arsiz yetismisler ki ! Anasi babası evde dayakla terbiye ettiği icin çocuk benim senin azarini tinlamiyor bile. .. evlat olsa sevilmez sözü bunlar için. Anasi evde durmasin diye son gün bile okula gonderir. Kendi çocuğuna kendi katlanamaz öğretmenden peygamber sabri beklerler !!! o işi yapıp çocuk yapmak cok kolay da asıl yetiştirip terbiye etmek , edep öğretmek önemli !!!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okuduğumda güldüm :)
Hukukcu Kk uyeleri... eşim öğretmen.okulu disiplinsiz öğrencilerle dolu..her neyse eşim derste ders anlatiyorken gene ayni ogrenci ders dinlemedigi gibi dinlemiyor da ve esim korkutmak amacli sallarken elindeki cetvele çocuğun kolu çarpıyor ve hafif bir ben seklinde morarma oluyor.kast yok . Bunun bela amcasi aileyi dolduruyor ve rapor alinip sikayet ediliyor...netice de sikayetci olunmasa da bildigimiz kadariyla kamu davası acildi cocugun verdigi ifade de bu yonde...sizce adli ya da idari ebln iyi ve en kötü ne olur(( eşim hayatında ilk kez mahkeme görecek
Sanırım siz de öğretmenmişsiniz ve okuyorum da yazdıklarınızı yazım hatalarıyla dolu (bazı harfler yok bazı harfler fazla fazla yazılmış,anlatım kötü) .Ayrıca bana kalırsa yanlışlıkla vurulan cetvel kol morartmaz,eşiniz yanlışlıkla oldu diye bunun arkasına sığınıyor(kesinlikle şiddet şiddettir)kesin bu yoruma da gülersiniz diğer yorumda güldüğünüz gibi..
Öğretmenlik sabır ister eğer sabrı kalmamışsa bıraksın mesleğini,elbette yaramaz çocuklar da olucak aileleri onları iyi terbiye vermese bile o çocuklara şiddet uygulamak hiç bir öğretmene düşmez..Şiddete karışanlar da umarım en kötü cezaları alırlar...
Benim ki gecer ama sizin yureginizi temizlemeye yumuşatmaya bakin bence uarim Egitimci ya da kamu yararına çalışan biti dgilsinizdir...sizin icin dua edicem :)Korkutmak amaçlı cetvel sallamak???
Bencede uyumayın zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?