şu derdime bir bakin ben sabaha kadar uyayamammmm:(((

Benim ki gecer ama sizin yureginizi temizlemeye yumuşatmaya bakin bence uarim Egitimci ya da kamu yararına çalışan biti dgilsinizdir...sizin icin dua edicem :)

Benim yüreğim temiz ve yumuşak olduğu için çocukları (hatta tüm canlıları) severim, onları korkutmam.
Edeceğiniz duanın sebebini de anlamadım ama yine de sağolun.

Size de bu yakışırdı zaten,buraya zaman ayırıp size yorum yapanlarla dalga gecip gülmek.Sizin ne anlattığınıza karşı zaten yorumumu yaptım. Umarım ki ileride kızımın sizin ve eşiniz gibi öğretmenleri olmaz.Gelecek nesli düzgün yetiştirecek,sevgili saygılı şiddet uygulamayan öğretmenlere ihtiyac var..Bakın burada doğru söylediniz benim anlattığım yüreğimden dökülenlerdi.

Içimden geçenleri yazsam topa tutulurum herhalde...

Işleyişi bilmiyorum, ama bir şey olmaz herhalde.
Çocuk düzgün bir ifade verirse kapanır gider diye düşünüyorum.

Ailelerin ilgilenmediği, "Düzelirse bana da haber verin." dediği, öğretmenden zerre korkusu olmayan, kural tanımayan çocuklarla uğraşıyoruz.

Hâla öğretmenlik sabır işidir bıdı bıdı bıdı...
Gelin öyle yoğun strese maruz kalın da görelim sabır nasıl bir şeymiş...

Konu sahibine yapılan yorumları eleştirenleri hiç anlamıyorum.İnsanlar düşüncelerini fikirlerini yazıyorlar ve yorum yapıyorlar illa ki sizinle aynı düşünce de olmak zorunda değiller öyle değilmi.Neymiş öğretmenlik sabır işidir bıdı bıdı bu nasıl bir uslüp oluyor.
Öğretmenlik sabır işi değilse nedir?Bir çok mesleğin getirdiği zorluklar vardır ve öğretmenlik de en zor olanlarındandır.
Siz turarsınız öğretmenlik mesleğini seçersiniz sonra yok bu meslek şöyle böyle,yok çocuklar arsız söz dinlemez ee napalım o zaman laftan anlamayanın hakkı kötektir.Tekme tokat girişelim o zaman.Neyin savunmasıdır bu anlamıyorum.Bu işi seçen sizsiniz geçim kaynağınız bu eğer tahammülünüz yoksa bırakırsınız.

Canimm benim.stajerligimde basima geldi hemde ole kolu degildi sole bisey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim yüreğim temiz ve yumuşak olduğu için çocukları (hatta tüm canlıları) severim, onları korkutmam.
Edeceğiniz duanın sebebini de anlamadım ama yine de sağolun.

Anlayan anladi bosverin siz...

Yaşayan biri olarak öğretmenlik tam benim meslegim...siz bazi seyleri anlayamiyorsunuz ve anlamadiginizdan carpitiyorsunuz ya benim de anlamadim bu .

hapis cezasıyla yargılanır.netıcede para cezası alır ama sabıkası yoksa oda 5 yıl bıyunca ertelenır

Buraya çok sık yorum yazan biri değilim ama bu konu ilgimi çekti hukuk son sınıf ögrencisi olduğumdan. Bu tavrınız oldukca yalnıs bence madem öyle üniversitede ögretmenlik okumak kpss ve atanma ile ugrasmak niye ?madem kötülüyorsunuz mesleginizi bırakın da bilinç ile güzel şekilde ifa edecekler yapsın. Her meslegin bir zorluğu var. Ama mesele öğremenliğe gelince yarım gün calışma devlete sırtını dayama branşa göre belki özel ders coğusuna tatlı geliyor. Ögretmenlik zor bir meslek ve meslekten öte karakter işi sinirli olan sabrı olmayan stres yönetimi bilmeyen egitmesin bu yavruları. Henüz evli degilim ama sırf bunlar yüzünden cocugumu özele yollamayı kafaya koydum. Allah imkani olmayanların yardimcısı olsun. İyileriyle karşılaştırsın...

Konu sahibine gelince 657 Dmk yı ve Tck yı biliyorum ama cetvelin öylesine sallanip morarttığına inanmiyorum. Size yardim etmeyi etik bulmuyorum. Ama sunu söyleyebilirim ki esinizin ispatlamasi lazım oyle bisey olmadigini.
Kolay gelsin

HER NEYSE BANA YARDIMCI OLAN (Olamayan) herkese teşekkür ederimm..iyi ki varsiniz en azindan olumsuz eleştirirken bile canini acittim egosunu tasimayanlar var ya Allah onlarin sayilarini arttirsin

Dava görüldü tam idrak edemediğinize inaniyorum konuyu...siz inanmasanizda Allah bilsin ne diyelim

Cevaba göre cevaptir bu..had bilmeyi gelince ben de öneriyorum size...

Allah sizin gibi velilerden sakinsin bizi
....Allah ogretmenlarine de sabir versin bol bol... gönlümuze gore olmasi dilegiylee

Cevaba göre cevaptir bu..had bilmeyi gelince ben de öneriyorum size...

Bir benim yazdıklarıma, bir de sizin verdiğiniz cevaplara bakın. Söyleyecek birşey bulamayınca normal tabi.
Umarım hiçbir çocuğun karşısına sizin gibi öğretmenler çıkmaz.

Bende sizin için bol bol dua edicem.

Sagolsun ki vellerim sizin gibi degil :)))))

Daha konuyu anlamamissiniz yaa....bir daha okuyun bence yararli olur yorum yapmada..isteklisinizde zaten

Gönül kırmak istemem ama haksızlığa da gelemem.. polemik oluşturmak istmiyorum...konuyla ilgilibi deneyimi Duyumu olan paylassin lutfen..ÖĞRETMEN ya da hukukcu olursa daha sevinirim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…