- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Benim gibiymiş bence. Şikayet edilmişsiniz. Bende ederdim.
Allah sizin gibi velilerden sakinsin bizi
....Allah ogretmenlarine de sabir versin bol bol... gönlümuze gore olmasi dilegiylee
ciddiye alıp ısrarla cevap veriyorsun ya harikasın...:))
çocuk diye yanıp tutuşan birinin çocuğa şiddeti desteklemesi çok ironik
tarzı tavrı zaten ortada, allah hidayet versin
Yapici elestirilere hayranim kiici olmaya ugransanlara sessiz kalamadim...bence de konuyu uzatmayalim sizinle çünkü sizin amacuniz uzum yemek degil bagciyi dovmekBu tarz yazıları okuyunca hani çocuklar bile daha bilinçli cümleler kurup yazar diyorum.
Sizin öğrencileriniz size ders vermeliler diye düşünüyorum.Konuyu uzatıp uzatıp laf dalaşına girmek istemiyorum bana yakışmaz ben fikirlerimi söyledim hepsi bu.Konu açtığınıza göre yorum yapılacağını ve eleştri alacağınızıda göze almış olmalıydınız..
ciddiye alıp ısrarla cevap veriyorsun ya harikasın...:))
çocuk diye yanıp tutuşan birinin çocuğa şiddeti desteklemesi çok ironik
tarzı tavrı zaten ortada, allah hidayet versin
Haklısın, vazgeçtim zaten.
Konu sahibi yazma dedi ya, ben söz dinlerim.
Haklısın, vazgeçtim zaten.
Konu sahibi yazma dedi ya, ben söz dinlerim.
Bak bu huyunu kaybetme
Gönül kırmak istemem ama haksızlığa da gelemem.. polemik oluşturmak istmiyorum...konuyla ilgilibi deneyimi Duyumu olan paylassin lutfen..ÖĞRETMEN ya da hukukcu olursa daha sevinirim....
Buraya çok sık yorum yazan biri değilim ama bu konu ilgimi çekti hukuk son sınıf ögrencisi olduğumdan. Bu tavrınız oldukca yalnıs bence madem öyle üniversitede ögretmenlik okumak kpss ve atanma ile ugrasmak niye ?madem kötülüyorsunuz mesleginizi bırakın da bilinç ile güzel şekilde ifa edecekler yapsın. Her meslegin bir zorluğu var. Ama mesele öğremenliğe gelince yarım gün calışma devlete sırtını dayama branşa göre belki özel ders coğusuna tatlı geliyor. Ögretmenlik zor bir meslek ve meslekten öte karakter işi sinirli olan sabrı olmayan stres yönetimi bilmeyen egitmesin bu yavruları. Henüz evli degilim ama sırf bunlar yüzünden cocugumu özele yollamayı kafaya koydum. Allah imkani olmayanların yardimcısı olsun. İyileriyle karşılaştırsın...
Konu sahibine gelince 657 Dmk yı ve Tck yı biliyorum ama cetvelin öylesine sallanip morarttığına inanmiyorum. Size yardim etmeyi etik bulmuyorum. Ama sunu söyleyebilirim ki esinizin ispatlamasi lazım oyle bisey olmadigini.
Kolay gelsin
Yine bir ogretmen-ogrenci iliski konusu ve yine ogretmene haddini bildirmek isteyen veli ve veli adaylarimiz. Bence asiri tepki verenlere sizde cevap vermeyin.Sonucta sizi,bizi anlamayacaklardir..Bu tarz problemli cocuklarin da gelecegini az cok kestiriyoruz zaten.Bir ogrencim anne babasini dovuyor.Sinifta yaptigi saygisizlik terbiyrsizligin haddi hesabi yok.Ben vurmadim vurmam da ama p sinira getiren ogretmenimiz patlatmis yuzune bir tane.Ellerine saglik dedim.Muhtemelen bu tarz bir cocuktu da tepki verdi esiniz de.İyi yapmis.Bir arkadas demis sendikanizla konusun veya hemen bir sendikaya uye olun.Destek olacaklardir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
SEvGiler:)))) önemli olan bu gerisi yorum yapmaya degmez :)
Mesaj sayım yeterli olmadığı için size özel mesaj gönderemiyorum. Bir polemik yaratmak istemiyorum ama cevap vermeden geçemiyorum.
Had bildirmek isteyen veli derken, şahsıma söylendiğini tahmin ediyorum. Konu sahibinin bana verdiği cevaplara bir bakarsanız, vicdan, merhamet duygularımı sorgulayıp bana dua etmeye kadar işi vardırdığı," anlayan anladı" gibi basit sözlerine verilmiş cevaplardı.
Şiddetin büyüğü, küçüğü olmaz. Sallanan cetvel çocuğun koluna çarptı gibi şeylerde hiç inandırıcı değil ayrıca.
Herneyse umarım konu sahibi üstüne alınıp cevap vermez. Ben sadece yukarıda işaretlediğim cümle için açıklama yapma gereği hissettim.
Sevgiler
Yine bir ogretmen-ogrenci iliski konusu ve yine ogretmene haddini bildirmek isteyen veli ve veli adaylarimiz.
Bence asiri tepki verenlere sizde cevap vermeyin.Sonucta sizi,bizi anlamayacaklardir..Bu tarz problemli cocuklarin da gelecegini az cok kestiriyoruz zaten.Bir ogrencim anne babasini dovuyor.Sinifta yaptigi saygisizlik terbiyrsizligin haddi hesabi yok.Ben vurmadim vurmam da ama p sinira getiren ogretmenimiz patlatmis yuzune bir tane.Ellerine saglik dedim.Muhtemelen bu tarz bir cocuktu da tepki verdi esiniz de.İyi yapmis.Bir arkadas demis sendikanizla konusun veya hemen bir sendikaya uye olun.Destek olacaklardir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün açmışsınız konuyu ve bugün dava görüldü demişsiniz. merak etmeyin idrak kabiliyetim yerli yerinde okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür. davanın görülmesi hüküm verilmesidir madem hüküm verildi bizden nasıl bir yardım istiyorsunuz mahkemenin kararı açık ve nettir. tavrınızı uslubunuzu oldukça yanlış buldum dava fazla konunuzu takip etmeyeceğim.
Mesaj sayım yeterli olmadığı için size özel mesaj gönderemiyorum. Bir polemik yaratmak istemiyorum ama cevap vermeden geçemiyorum.
Had bildirmek isteyen veli derken, şahsıma söylendiğini tahmin ediyorum. Konu sahibinin bana verdiği cevaplara bir bakarsanız, vicdan, merhamet duygularımı sorgulayıp bana dua etmeye kadar işi vardırdığı," anlayan anladı" gibi basit sözlerine verilmiş cevaplardı.
Şiddetin büyüğü, küçüğü olmaz. Sallanan cetvel çocuğun koluna çarptı gibi şeylerde hiç inandırıcı değil ayrıca.
Herneyse umarım konu sahibi üstüne alınıp cevap vermez. Ben sadece yukarıda işaretlediğim cümle için açıklama yapma gereği hissettim.
Sevgiler
Hukukcu Kk uyeleri... eşim öğretmen.okulu disiplinsiz öğrencilerle dolu..her neyse eşim derste ders anlatiyorken gene ayni ogrenci ders dinlemedigi gibi dinlemiyor da ve esim korkutmak amacli sallarken elindeki cetvele çocuğun kolu çarpıyor ve hafif bir ben seklinde morarma oluyor.kast yok . Bunun bela amcasi aileyi dolduruyor ve rapor alinip sikayet ediliyor...netice de sikayetci olunmasa da bildigimiz kadariyla kamu davası acildi cocugun verdigi ifade de bu yonde...sizce adli ya da idari ebln iyi ve en kötü ne olur(( eşim hayatında ilk kez mahkeme görecek
ogtetmenim arsizlik edenlerii sinif tahtasi silgisiyle vrurdu terbiyesizlik yaptigimizda. Eve gelir söylersek bir de annem kizardi be ettin de ogretmenin bunu yapti diye.simdi öğretmenim ve Allah razi olsun ogretmenimdeen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?