şu derdime bir bakin ben sabaha kadar uyayamammmm:(((

Allah sizin gibi velilerden sakinsin bizi
....Allah ogretmenlarine de sabir versin bol bol... gönlümuze gore olmasi dilegiylee

Bu tarz yazıları okuyunca hani çocuklar bile daha bilinçli cümleler kurup yazar diyorum.
Sizin öğrencileriniz size ders vermeliler diye düşünüyorum.Konuyu uzatıp uzatıp laf dalaşına girmek istemiyorum bana yakışmaz ben fikirlerimi söyledim hepsi bu.Konu açtığınıza göre yorum yapılacağını ve eleştri alacağınızıda göze almış olmalıydınız..

ciddiye alıp ısrarla cevap veriyorsun ya harikasın...:))
çocuk diye yanıp tutuşan birinin çocuğa şiddeti desteklemesi çok ironik
tarzı tavrı zaten ortada, allah hidayet versin

Cumlemize.....)))Ayni sabir ben de varmis bakin....bu arada cumleleriniz kırıcı olmaya calisan birinin cjmleleri..yazik...

Yapici elestirilere hayranim kiici olmaya ugransanlara sessiz kalamadim...bence de konuyu uzatmayalim sizinle çünkü sizin amacuniz uzum yemek degil bagciyi dovmek selametle

Amaci cene yaristirmak olanlara TEKRAR söylüyorum.siz yorum yapmayinnn

Son düzenleme:
ciddiye alıp ısrarla cevap veriyorsun ya harikasın...:))
çocuk diye yanıp tutuşan birinin çocuğa şiddeti desteklemesi çok ironik
tarzı tavrı zaten ortada, allah hidayet versin

Haklısın, vazgeçtim zaten.
Konu sahibi yazma dedi ya, ben söz dinlerim.

Dün açmışsınız konuyu ve bugün dava görüldü demişsiniz. merak etmeyin idrak kabiliyetim yerli yerinde okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür. davanın görülmesi hüküm verilmesidir madem hüküm verildi bizden nasıl bir yardım istiyorsunuz mahkemenin kararı açık ve nettir. tavrınızı uslubunuzu oldukça yanlış buldum dava fazla konunuzu takip etmeyeceğim.

Gönül kırmak istemem ama haksızlığa da gelemem.. polemik oluşturmak istmiyorum...konuyla ilgilibi deneyimi Duyumu olan paylassin lutfen..ÖĞRETMEN ya da hukukcu olursa daha sevinirim....

Yine bir ogretmen-ogrenci iliski konusu ve yine ogretmene haddini bildirmek isteyen veli ve veli adaylarimiz.
Bence asiri tepki verenlere sizde cevap vermeyin.Sonucta sizi,bizi anlamayacaklardir..Bu tarz problemli cocuklarin da gelecegini az cok kestiriyoruz zaten.Bir ogrencim anne babasini dovuyor.Sinifta yaptigi saygisizlik terbiyrsizligin haddi hesabi yok.Ben vurmadim vurmam da ama p sinira getiren ogretmenimiz patlatmis yuzune bir tane.Ellerine saglik dedim.Muhtemelen bu tarz bir cocuktu da tepki verdi esiniz de.İyi yapmis.Bir arkadas demis sendikanizla konusun veya hemen bir sendikaya uye olun.Destek olacaklardir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Basit diye tabir edilen meslekler hakkında bile yorum yapmamaya çalışırım, çünkü olumlu ve olumsuz yönlerini sadece çalışan bilir.
Benim düşüncelerime yanlış diyebilmeniz için benimle aynı şartlarda bir deneyiminiz olmalı, yoksa havada kalır söyledikleriniz.

Öğretmen olmak için çabalamam her şeyi sineye çekmemi, tepkisiz olmamı gerektirmiyor.
Benim tepkim önce devlete, sonra veliye, sonra okul idaresine, sonra öğrenciye.
Kendimi işin içinden sıyırdığımı düşünmeyin, benim bütün günlerim özeleştiri yapmakla geçiyor.
Ders yapamadığımda özellikle kendimi en katı şekilde vuruyorum.
Ama yine de bir başkasına öğretmenliğimi sorgulatmam.

Zorunlu eğitim diye bir şey geldi, neymiş eğitim seviyemiz yükselecekmiş.
Kalite ne olacak?
40-50 kişilik sınıflarda en az yarısı öğretmenden korkmayan ve öğretmene saygı duymayan öğrencilerle vakit geçirmek sadece zor değil, yıpratıcı bir şey.
Ben bunu bilerek kabul ettim demem tabii ki, daha iyi şartlarda çalışabilirim, bu olmak zorunda.

Veli eğitimin içine girmiyor, veli çocuğu bırakmış uğraşmıyor, ama öğretmenin şikayeti problem oluyor.

Idaremiz de sizin gibi düşünüyor.
Öğrenciyi sevmediğimizi, işi severek yapmadığımızı vesaire.
Neden biliyor musunuz?
Çünkü 2 saat derse giriyorlar.

Çocuğunuzu kesinlikle devlet okuluna göndermeyin.
Çünkü okulumda aşağı yukarı 80 öğretmen var ve hemen hemen hepimiz aynı düşünceleri paylaşıyoruz.
Bilmiyorum bu bizim sabırsızlığımızı veya beceriksizliğimizi mi gösterir?

benim iki çoçuğum var, biri kız biri erkek,

oğlum kız gibi mulayim sessiz ve sakin bir çoçuktur. 2 sınıfa giderken bir gün geldi eve bir baktım kulak memesi mosmor... ama bir görseniz felaket. insan içine çıkacak durumda değil.

8 yaşında çoçuk bu arada. oğlum dedim ne oldu. anne dedi kulağımı öğretmenim büktü.

git öğretmenine söyle hata yaptıysan böyle insan içine çıkamayacak şekilde ceza vermesin. herşeyin bir üslubu var diye.
öğretmeni oğlumdan özür dilemiş. ben seni incitmek istemezdim. kucağına almış öpmüş sevmiş. ailene selam söyle demiş.

sözün özü evet oğlumu kimsenin incitmesini istemem. fakat öğretmende incilsin istemem.
oğlum küçük bu olayı atlatır.
fakat delikanlı bir çoçuğa, ergenlik çağındaki bir çoçuğa öğretmenlerin tutumu biraz daha farklı olmalı.

ha bu arada kızım da aynı öğretmende. çok seviyorum kendisini babam gibi. Allah ondan razı olsun. artık çoçuklarıma karşı daha dikkatli ben ona sonsuz güveniyorum.

Mesaj sayım yeterli olmadığı için size özel mesaj gönderemiyorum. Bir polemik yaratmak istemiyorum ama cevap vermeden geçemiyorum.
Had bildirmek isteyen veli derken, şahsıma söylendiğini tahmin ediyorum. Konu sahibinin bana verdiği cevaplara bir bakarsanız, vicdan, merhamet duygularımı sorgulayıp bana dua etmeye kadar işi vardırdığı," anlayan anladı" gibi basit sözlerine verilmiş cevaplardı.
Şiddetin büyüğü, küçüğü olmaz. Sallanan cetvel çocuğun koluna çarptı gibi şeylerde hiç inandırıcı değil ayrıca.

Herneyse umarım konu sahibi üstüne alınıp cevap vermez. Ben sadece yukarıda işaretlediğim cümle için açıklama yapma gereği hissettim.

Sevgiler

SEvGiler:)))) önemli olan bu gerisi yorum yapmaya degmez :)

HOCAM işin içinden olmayan anlayamiyor anca hüküm veriyor ustten ustten :) haklisiniz cevap vermemek gerek aslında..kale de almıyorum

Isabet olur :))

Yok yorumum size degildi hatta karsilikli atismaniz da gozumden kacti telefondan okudugum icin.Burda acilan bu tarz icerikli konularda hep konu buraya geliyor ben buna atifta bulunmustum:Kendini savunmaya calisan ogretmenler ve ogretmenligi yapamiyorsan birakacaksinci arkadaslar.Ben polemige girmek istemem bu konuda yani ama o sinifa girmeden yorum yapilip,hemen ogretmeni idam tahtasina oturtmak bana dogru gelmiyor.Bunu da ogretmenim diye soylemiyorum.Dayaga kesinlikle karsiyim.6 senedir bir fiske vurmadim ama terbiyesizlik,ahlaksizlik olursa karsidan bazen ogretmen de insan.Hakim olamadigi anlar da oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eskiden beri savunduğum şudur ki;öğretmenler kesinlike ama kesinlike çok büyük psiko-sosyal testlerden geçirilip o şekilde diploma almalı.SALLANAN CETVELE KOL ÇARPIYOR.Siz gerçekten vicdanınızla inanıyor musunuz buna.Velev ki öyle.O cetvel neden elde ve neden sallanıyor.Ne amaçla sallanıyor.Hala günümüzde eli sopalı (cetvel sopanın modern şekli) öğretmenler mi var.Korkutma şekli bu mudur?Biri de yazmış,hakaret ediyoruz yok küfrediyoruz yok,evlat olsa sevilmez.....Allah ım evlatlarımızı,gençlerimizi bu zihniyetteki insanlardan korusun.Çocuk bu ya çocuk.Neolursa olsun çocuk.Allah bile belirli bir yaşa gelene dek çocuğa günah yazmıyor.Siz hiç mi çocuk olmadınız hayatınızda.Hiç mi şımarmadınız.Sizin evlatlarınız hiç mi saygısızlık yapmadı.Çocukluk yapmadı.Dünyanın bütün suçu o çocuklarda dahi olsa,DAYAK,CETVEL SALLAMAK çözüm müdür?

Türkiye de herkes saygın,herkes eğitimli mi de,çocuklardan eğitimli olmalarını bekliyorsunuz.Onlara eğitim ve öğretim vermek sizin göreviniz.Bir çocuk saygısızsa başta öğretmen suçludur.Çocuğa gerekli etkiyi veremediği,disiplini sağlayamadığı ve sınıfta oto kontrlol yapamadığı için.İkinci okul idaresi suçludur.Gerekli disiplin kurallarını oluşturamadıı,çocuk üzerinde etkin bir yapıya sahip olamadığı için.Çocukları suçlamak ne kadar kolay di mi?.Bugün uğradıkları şiddetlerin,yarın onların hayatında taşıdığı etkilerden haberiniz var mı? Çocuklarla iletişiminiz,yaklaşımınız bu mu?

Siz çocuklara laf anlatamıyorsunuz.Bir sürü iş kollarında,nice ainsanlar mesleği gereği koca koca insanlarla, uğraşıyor laf anlatmaya çalışıyor.İnsanlar tatilsiz,sosyal haksız,mesai saati belirsiz ne işlerde kimlerle uğraşıyor.Ama nedense hep öğretmenler şikayetçi.(tüm öğretmenleri kapsamıyorum,şikayet edenlere lafım).Yapamıyorsanız,bırakın,dışarıda atanmayı bekleyen nice idealist,sabırlı,çocuğu çocuk olarak gören pırıl pırıl öğretmenlerle dolu.

Siz daha burada hoşunuza gitmeyen yorumlara hemen agresif ve yıkıcı davranıyorsunuz,çocuklar hak getire.
Eşinize gelince,ceza almasa dahi,siciline işler.dosyasına dipnot olarak düşülür.Çocuklar öğretmen aleyhine şahitlik yaparsa,daha önceden de agresif tavırları varsa ve belirtilirse ve aile davadan vazgeçmezse ceza alır.Ben yetiştirdiğim,gözümden sakındığım evladım olsa ve yaramazlığı yüzünden kolu mor bi şekilde eve gelse,sonuna kadar uğraşırdım.Aileyle anlaşmaya varmanız eşinizin lehine olur.

ogtetmenim arsizlik edenlerii sinif tahtasi silgisiyle vrurdu terbiyesizlik yaptigimizda. Eve gelir söylersek bir de annem kizardi be ettin de ogretmenin bunu yapti diye.simdi öğretmenim ve Allah razi olsun ogretmenimdeen...

Kesinliklee katılıyorumm aynen ben de öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…