SU DİYETİ 2025 (10 günlük)

Hakkınızda hayırlısı olsun tebrik ederim

10.gün bugün su diyetinin son gününden merhaba 67.500 kg 9 günde 8 kilo gitti. Yarin sabah 10 gün tamamlanmis olacak ve ilk gün ve yarinki görüntümün fotosunu ekleyecegim buraya. Ama yarın bırakmayı düşünmüyorum devam edeceğim 63 kg olana kadar. Onu buradan günlük yazmayacağım artık. Ve yeni haftaya tek besini değiştirip marul yerine artık salatalık tüketeceğim şimdilik bu kadar

Merhaba, tebrik ederim.
Bu süreç bittiğinde nasıl besleneceksiniz acaba?

Ben aşırı merak ettim nasıl bir fark oldu

Herkese günaydın. 10.günü bu sabah itibari ile 67.300 kg ile bitirdim 10 günlük su diyetimde 8.200 kg kilo vermiş oldum. Benim için çok çok çok iyi bir rakam. Verdiğim kiloya göre incelmem daha çok oldu hem ölçülerde hemde cevremdekilerin söyledikleri o yönde oldu. Zor bir diyet ama dayanamayacak birsey değil bence ve kısa derede bu kadar fark ettiği için bunu diyeti yapmama değdi ben mutluyum. 63 kg olana kadarda bırakmadan, ara vermeden devam edeceğim. Fotolarıda ekleyeceğim. Herkese kolaylıklar ve sağlıklı günler diliyorum

Eklentiler

• 20250428_102726.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 198
  • 20250428_102447.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 180
Merhaba öncelikle tebrik ederim sizi gerçekten gözle görülür fark var Bende bugün başladım kendimi sıkmadan hatta 2 adet çilek yedim başka bir şey yemedim aklımda hep bir yeme isteği var onu durdurmak istiyorum 2 sene önce çok güzel kilo vermiştim evlendim ve bıraktım malesef şimdi aldıklarımın hepsini vermeye karar verdim umarım bende başarılı olurum ilk hedefim cuma gününe kadar yapmak bana çok motive oldunuz

Gercekten büyük başarı tebrik ederim bnde bugun başladım bakalım nasıl olacak çok dayanamayacak gbi olursam
Aralıklı oruç 2 öğün sekline gecebılırım, baş agrısı yapıyor sadece ve bitkinlik oluyor buarada emziriyorum

Açlık oluyor ve yorucu oluyor ama biseyler atıştırma alışkanlığını bastırmak daha zor gerçekten. Benim en zorlandığım şey o oldu çünkü gün içinde sürekli biseyler atıştırırdım diyete başlamadan önce. Ama bi şekilde bastırdım sonuç güzel oluyor sitede kolay gelsin bol eksili sağlıklı bir diyet olsun

Emzirdiginiz için aralıklı oruç daha kolay yapılabilir. Su diyeti zorlayıcı olabilir, nasıl daha iyi hissediyorsanız onu uygulamak daha kolay olur

Merhaba bugün kendimce su diyeti yapayım derken şans eseri karşıma çıktınız 10 gün dayanabilir miyim bilmiyorum ama dayanmak için elimden geleni yapacağım. Bugün 90.70 kg ile başladım su diyetine bende kaç kilo veririm çok merak ediyorum midem rahatlasın istiyorum birazda gerçekten hayatım boyunca gördüğüm max kilodayım vermek istiyorum.

Bu diyeti yarın itibari ile bende uygulamak istiyorum fakat tüm gün kahve şekersiz sütsüZ yeşilçay ile ben bayılabilirim ☺ aralara iki bardak süt ayran ya da kefir eklemeyi düşündüm tansiyon açısından çok güzel sonuç almışssınız darısı bana bende sabah güncel kilomu 10.gün de son halimi paylaşırım

Evet kızlar başladım çünkü artık hayatımda olmadığım rakama ulaşmışım kendimden utanıyorum dolabımda bir sürü kıyafet ama giyemiyorum neden çok yemek yediğim için. Sabah tartıldım 85 kiloyum neyse moral bozmucam inşallah 10 gün bende sıkıcam dişimi ne gerekirse artık. Beş kilo versem yine iyi on günde diye düşünüyorum. Açlığada alışılır ilk bir haftada. Sabahtan beri sadece iki adet kahve ve bir bardak su içtim. İlerleyen saatlerde bir bardak ayran içerim. Akşamda postu açan arkadaşın yaptığı gibi marul limon yarın ki kilomu paylaşıcam

Merhaba bugün bende sadece su diyetine başladım hedefim enaz 21 gün güncel kilom 90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…