Tabiki var durust insanlar,tek siz degilsiniz merak etmeyin.
Karsilasmamissiniz sadece.
yalnız değilsin
Çok çok doğru dedin canım.İnsan bulmak bile büyük olay maalesefdürüst insan mı
yahu insan kalmadı ki dürüstünü bulalım(kk hatunlarım hariç )
Bende senin gibi düşünüyorum canım.
Ailemden başka güvenebileceğim dürüst yalansız insan yok
Herkes öküz(yukardaki parantez tekrardan geçerli )
Kendinizi ne derece dürüst ve samimi buluyorsunuz ? Bunu kendinize sorun..
Eğer göründüğünüz gibiyseniz, ve bahsettiğiniz insanların yaptığı yanlış davranışları gerçekten yadırgayıp , yanlış olduğunu düşünüyorsanız , hayatınızda büyük yalanlara yer vermiyorsanız , siz de o yok denilecek kadar az olan insan grubundasınız ..
Aynaya bakın ..
Bakın, hala kalmış öyle insanlardan ..
Umut veren bir eserBenimle hala tanışmamış olmak sizin suçunuz değil
şaka bi yana, ben Şebnem Ferah'ın Birileri Var şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim. Bana kendimi iyi hissettiriyor.
Birileri vaaaar, birileri vaaar
Masumun nefesini koruyan birileri var
Yeter ki hep böyle kaaal
Hala birileri var, birileri vaaarr
Ruhunu, şerefini zalimin gölgesine satt maaa yaaannnnnnn
Birileri var, birileri vaaarr
yok canım maalesef yanımdaki kocama sahip çıkamıyorum yer yokmuş yanına oturacakmış gelde dellenme Allah ıslah etsin ne diyeyim..
dürüst kelimesinin yanına başka şeylerde ekleyerek bir ah çekmek istiyorum
yalnızlığı tercih ediyorum ben zaten bir süredir, bunaldım. çevremden uzaklaştım, iyi geldi. kafam karışık insanlar konusunda, güvenemiyorum. çok aileci biri değilim ama aileme biraz daha yakınlaştım gibi artık.
yine de öyle yada böyle hayata alışılıyor/alışmak gerekiyor işte, ne çare?
Allah hepimizi dürüst, samimi, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
bu konularda o kadar dertliyim anlatamam.gerçekten iyi insan çok az kaldı.herkes kötü olma yolunda ilerliyor.hergün haberlerde neler neler görüyoruz,okuyoruz.bu onu bıçakladı o bunu öldürdü.artık katil olmak bile insanlar için kolay bir işe çevrilmiş.
erkekler kadınlara,kadınlar erkeklere ihanet eder oldu.gerçekten genç nesil olarak etrafımızda güvene bileceğimiz sadece ailemiz kaldı.hiç kimseye güvenmemeye çalışıyorum.arkadaşlıklara dostluklarada kesinlikle inanmıyorum.canım dostum dediğimiz insanlar bile arkamızdan işler çeviriyorlar.herkes artık bir çıkarı olduğu için birilerinin yanında.inşallah eski günlere dedlerimizin,babaannelerimizin, anannelerimizin bize anlattığı güzelim yıllara geri döneriz.tek temennim bu.
ben gün geliyo yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ama Rabbim bana yalnış şeyler yaptırmasin o yeter. O yüzden kimseye güvenmem tamamen her konuda bırakırım bi açık kapı bi insan bunu yapmaz ama bu yapmayacağı anlamına gelmez fikrini yaşayanlardanm evet bahsettiğin gibi dürüst insanlar pek yok ama unutma sen dürüst olabiliyosan bil ki senin gibileri de vardır çok sadece denk gelmemişsindır sen bozma çizgini gerisi önemli değil herkesin yeri değişir ailen dışında ama sen hep sensin kendinle başbaşa kalacaksın aynaya baktığında kendi yüzüne bakmaya yüzü olmalı insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?