Şu Dünyada Dürüst Birileri Hala Var Mıdır?.

zaman zaman herkes karamsar olabilir ama sürekli hale getirmemek gerekli.
illaki vardır birileri .bu 3-5 değilse bile 1-2 vardır mutlaka.ama bazen insan içine öyle bir döner ki gerçekleri göremez.
sadece insanlar karşısında çok beklentiye girmemek gerek, olayları akışına bırakıp yalnız da keyifli olabilmeyi öğrenmek gerek.
zamanı sürekli insanlara kafa yormak adına geçirmek ciddi zaman kaybı oluyor bazen.kendimize yatırım olarak değerlendirsek
hem pozitif anlamda yarar sağlarız hem bazılarının negatif etkilerinden kurtuluruz.gerçek dostlar nasılsa bir yerlerden bizi buluyorlar.

Çok doğru..Aslında bende tam da bu modda yaşıyorum ve haklısın en güzeli bu.En azından kafamız rahat
Ve tabi böyle yalnız yaşamaya alışınca herkes fazlalık geliyor.
Güven problemide cabası tabi.
Yine de dünyada hala iyi insanların varlığına inancımız az da olsa var.Allah onlarla karşılaştırsın insallah.

Sokrates bunu Milattan önce 5.yy da söylemiş canım:Kendisini gece yarısı elinde fenerle Atina sokaklarında dolaşırken gören insanlar,''Ne arıyorsun gecenin bu saatinde?'' demişler. O da'' Dürüst insan arıyorum.'' demiş.
Maalesef dürüst insan bulmak çok zor ve ben de güvenimi yitirmeye başladım çoğu insana

Aynen canım çok zor,güvenmeden de olmuyor,ne yapacagımızı şasırdık artık hep bir şüphe insanlara karsı.
Umarım,umarım hala bir yerlerde kalmıstır ahlaklı,dürüst insanlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…