Şu erkeklerin içinde ne yaşıyor !!!!

heyseysensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
267
0
46
Bursa
şuan sinirden patlamak üzereyim !!!! elime geçirsem bi kaşık suya bile gerek yok kendi ellerimle boğucamm yaaa :47::47: bugün dışarda işim vardı onun çalıştığı yere yakın haber verdim buluşalım die o da çıkamam dedi. neyse ben yolu kaybettim bişey sorcam dedim işim var sonra sor ddi bende şimdi lazımdı işine bak neyse dedim naparsan yap dedi yaaa deli olucam :47: şimdi ben buna napimmmmm :84:

Canım arkadaşın dediği gibi 'salla'. Ama boyle olacağı belliydi zaten kendi kendine triplere girmişti.Sen bunu çok bezelemişsin galiba baksana baya bir uçmuş.Bırak ne hali varsa görsün.

Bu sinir çok kötü bişey ya. Bende çok çabuk sinirlerim ve sonradan sakinleşince düşünebilirim ancak.
Bence ilk önce sakin ol kırıldığını belli et ona...

Canım arkadaşın dediği gibi 'salla'. Ama boyle olacağı belliydi zaten kendi kendine triplere girmişti.Sen bunu çok bezelemişsin galiba baksana baya bir uçmuş.Bırak ne hali varsa görsün.

ewtbende işte aramız biraz daha iii olur umuduyla onun olduğu tafara iş yerinden iş istedim gittim bide yaptığı muameleye bakın :47: aramıcam bakalım bu sefer çok sinir ve kırıcı olduuu

Bu sinir çok kötü bişey ya. Bende çok çabuk sinirlerim ve sonradan sakinleşince düşünebilirim ancak.
Bence ilk önce sakin ol kırıldığını belli et ona...

valla bende hep çabuk sinirlenen insanım ama ona karşı değilim acayip sakin mülayim aşık biriyim ama bugün haddinden fazla hiç olmadığım kadar sinirliyim :47:

erkeklerin içinde ne mi yaşıyor???
yontulmamış odun yaşıyor..... yıllar geçtikçe biz sevgimizle onları suladıkça o odunda daha çok filizleniyor yeşeriyor daha bi odunumsu oluyorlar

ewtbende işte aramız biraz daha iii olur umuduyla onun olduğu tafara iş yerinden iş istedim gittim bide yaptığı muameleye bakın :47: aramıcam bakalım bu sefer çok sinir ve kırıcı olduuu

Ben senin yerinde olcam hemen ayrılırdım.Bak sana çocuk seni tınlamamış resmen! Kusura bakmasın ama beni umursamayanı ben hiç umursamam çok sevsem bile gururum boyle bir konuda en önde yer alır. Hem sakin ol boyle biri için o güzelim sinirlerini yıpratmaya değmez.Ceremesini sen çekicen sonra ona bir şeycikler olmaz.

evet bu durum onu gerektiriyor ama onu çok seviyorum biraz daha dayancam ama üstüne hiç gitmicem aramıcam suskunluğumla boğcam onu. yine aynı umursamaz olursa sonuç malum

Seni tınlayıp suskunluğunu fark ederse ne ala. Ama bence sonuç çoktan belli de sen yine de görmek istiyorsan biraz daha bekle bakalım hoş ne değişecekse...

son gelişmeleri yazayım :69: çarşamba gecesi konuştuk uzun uzun ama sonuca varamadık :S sabah erkenden buluştuk öyle mesajla olmuyor bide yüz yüze konuşmak daha iyi gelir die. beni aldı arabada hiç konuşmadan gittik durduğumuzda hiç bişey olmamış gibi ikimiz birden o görüşemediğimiz 10 günün acısını çıkarırcasına neler yaptığımızı neler olduğunu hayatımızı konuştuk (aslında her an mesajlaşırrız ama hiç bişeyden haberimiz yokmuşçasına saatlerce konuştuk güldük:1: ) sonra kolunu boynuma doladı ve alnımdan öperek seni çok seviyorum beni kendinden mahrum etme uzun süre sensiz kalınca ne yapacağımı şaşırıyorum dedi ben sadece seni çok seviyorum diyebildim öyle oturduk aşık aşık :69::69:

son gelişmeleri yazayım :69: çarşamba gecesi konuştuk uzun uzun ama sonuca varamadık :S sabah erkenden buluştuk öyle mesajla olmuyor bide yüz yüze konuşmak daha iyi gelir die. beni aldı arabada hiç konuşmadan gittik durduğumuzda hiç bişey olmamış gibi ikimiz birden o görüşemediğimiz 10 günün acısını çıkarırcasına neler yaptığımızı neler olduğunu hayatımızı konuştuk (aslında her an mesajlaşırrız ama hiç bişeyden haberimiz yokmuşçasına saatlerce konuştuk güldük:1: ) sonra kolunu boynuma doladı ve alnımdan öperek seni çok seviyorum beni kendinden mahrum etme uzun süre sensiz kalınca ne yapacağımı şaşırıyorum dedi ben sadece seni çok seviyorum diyebildim öyle oturduk aşık aşık :69::69:[/

ne kadar kolay kandırılıyoruz ya:) iki iltifat bir seni seviyorum cümlesi tüm yelkenler suya iniyor hemen:)

Back
X