şu eski eşleri reddedince öldüren katil kocaların annelerinin ortak noktası ne acaba?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
hala koca katliamı devam etmekte.sonuçta bu katil adamı da büyüten bir kadın böyleleri nasıl bir anneye sahip ki bu hale geliyor bu herifler?

Anneleriyle ne alakası var? Bizim çocuklarımızın Allah korusun kötü şeyler yapmayacağının garantisi var mı?

Bir tecavüzcünün annesi felç geçirmişti üzüntüden. Nerden aklına geldi merak ettim.

hala koca katliamı devam etmekte.sonuçta bu katil adamı da büyüten bir kadın böyleleri nasıl bir anneye sahip ki bu hale geliyor bu herifler?
Cahil evladına gerekli özeni göstermeyen.. ben öyle düşünüyoruun yapıp yapıp sokağa bırakırsan oda kadının ne olduğunu aile bağını insanlığı bilmez

Annelerinin sucu ne ki? Hangi anne evladi katil olsun suç islesin isterki... O tip insanların psikolojileri bozuk bunda annelerinin ne kabahati var? Dogurduklari çocukların ileride katil olacagini bilseler onlarda dogurmak istemezlerdi herhalde.

Anneler demiyor ya git Karini öldür diye...
Bende oğlan annesiyim Allah korusun oglum bir hata yapsa büyüdüğünde bunun sorumlusu benmi olacagim?
Saçmasapan düşünceler işte. Yok cahilmişte bilemem neymiş. Sanki bizim çocuklarımızın hata yapmayacağı garantisi var.

Ayrıca sadece erkekler mi katil oluyor. Hadi erkekleri yetiştiren katil olmasini sağlayan anneleri.
Ya bayan katilleri kim yetiştiriyor? Onlarinda babalarimi suçlu? Annelerimi?
Sacmaliktan öte bir şey değil düşünceleriniz.

hayatımda böyle saçma sapan bir soru görmedim. Biri de cahil diye cevap vermiş. Yazık. Cem Garipoğlu'nun anası da cahildi zaten. Hep bir ego savaşı içindesiniz yahu bu konuyu da mı bu savaşa dahil ediyorsunuz ? Analar tahtını yapar bahtını değil. Kadere kimse karışamaz. Sizin gibilerinki dolaylı yoldan ALLAHa isyan. Ona bakılırsa o anaları da ALLAH yarattı neticede değil mi ??? :KK12:

Yakin bir zamanda çocuğun biri emekli öğretmen olan annesini öldürmüştü. Bir öğretmen çocuğu yani... Cahil olmayan eğitimci bir insanin olumu çocuğunun elinden oldu.
Arkadaş çevresi psikolojik sorunlar çevresel faktorler .... Yok yok bunlar değil anasi suçlu...
Çünkü kendisinin ölümüne sebep olacak bir evlat doğurup büyüttü...

Erkekler sadece kadınları değil, birbirlerini de öldürüyor. Şiddet maalesef erkeğin doğasında var ve doğru yöne kanalize edilmediğinde böyle sonuçlar çıkıyor.
Hiçbir anne en kötüsü bile sanmıyorum ki bir katilin annesi olmak istesin...

Annelerin ne suçu var çocuğunun yetişiminden babalarda sorumlu,öyle mükemmel aileler tanıyorum ama çocuğunu görsen o ailenin çocuğu demezsiniz kesinlikle psikopatlıkta, şimdi bu ailenin ne suçu var aile bütün çocuklarına eşit davranıyor ama içlerinden çıkıyor işte.

Back
X