Su gelmiş olabilir mi ?

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
40. Haftamizdan günaydın millet. Bugün çok şükür farklı bişey oldu gibi gibi. Normalde akintim olur benim sarı ya da beyaz. Bu sabah uyandım dönüp kalkayım derken gaz sıkışması gibi bişey oldu döndüğüm an geçti bi de wc gittim az evvel bi baktım çok afedersiniz çamaşırımın on kısmında mandalina büyüklüğünde ıslaklık vardi renksiz. Ne diyorsunuz su mudur bu ? Ama çamaşırın o bölge için ayrılan çıkıntılı kısımda değil üst yani on kısımlarda vardı yuvarlak şekilde

Canım su biraz gelip durmaz diye biliyorum. Çok yoğun bir şekilde olmalı. Allah yardımcın olsun

Canım. Ben 8 hafta 4 günlüğüm.benden hep geliyor o su gibi akıntı . canım bide şöyle bir durum var tabi rahim suyunu 9 ay boyunca tutan servikal mukus denilen bir sıvı var dogumdan 3 gün veya doğum. Esnasında sudan önce gelen bir sıvı.cogu kadın farkında bile olmazmış.2-3 gün sonra suyun gelebilir canım bence.hayirli sağlıklı doğumlar nasip.etsin allah.normal.dogum.mu düşünüyorsun canım?

O gaz sıkışması gibi şey bende de olmuştu hatta wcye gider gitmez nişanım geldi. Eşimi uyandırmaya giderken de suyum gelmişti. Kimininki bir anda patlar boşalırmış kimininki azar azar gelirmiş. Benimki avuç avuç boşaldı. Sabah 7 de başladı gelmeye 10a kadar falan sürdü. Aralıklarda bir avuç bir avuç benimki kanlı geliyordu ama öyle kopkoyu kırmızı değil pembemsiydi. Suyun gelse emin ol anlarsın

Canım benım oglumda suyum gelmıstı bıldıgın su kesıntısız sızıyodu. Dus falan alıp gıtmıstım hastaneye. Artık dogur yaw

Bende ilk defa geldi normalde hep sarı ya da ara sıra beyaz bahsettiğiniz akintidan gelirdi şimdi şaşırdım belki su siziyodur aynen normal düşünüyorum neyime güvendim bilmiyorum

Anladim gülüm bende de o sıkılmadan sonra su oldu işte şimdi bakalım gelicek mi yine deney yapıyorum

Bende ilk defa geldi normalde hep sarı ya da ara sıra beyaz bahsettiğiniz akintidan gelirdi şimdi şaşırdım belki su siziyodur aynen normal düşünüyorum neyime güvendim bilmiyorum
Çok iyi yapıyorsun.bende allah izin.verirse normal.dogum yapacam canım.dogumdan sonra yaşadıklarını özel mesajdan at olur mu? Ayy yapamayacam çok heyecanlı yaaaa

Anladim gülüm bende de o sıkılmadan sonra su oldu işte şimdi bakalım gelicek mi yine deney yapıyorum
Bir doktora gir istersen kontrol etsin suyunu zaten normal doğum öyle televizyonlardaki gibi ha diyince olmuyor ki. Bana doktorum suyun geldikten 12-13 saat sonra doğurursun o yüzden panikleme demişti. Gerçi suyum bile geldikten sonra ben sezaryen yapmak zorunda kaldım.

Neden canım.????

Ah o normal dogumun verdıgı hıs hıc bı seyde yok hele bebegın sıcak sıcak senın gogsunde durması. Senın gozlerıne bakması. Bilmem anlatabildim mi

Çok iyi yapıyorsun.bende allah izin.verirse normal.dogum yapacam canım.dogumdan sonra yaşadıklarını özel mesajdan at olur mu? Ayy yapamayacam çok heyecanlı yaaaa

Ahahhaha aynen heyecanlı ama korku yok öyle de böyle de çıkacak bu içimizden tamamdır yazarım kaybetmezsem ^-^

Bende sabah su geldı gece kadar bekledık sancım fln yoktu. Aksam uzeri mikrop kapmasın dıye antibıyotık verdıler. Gece dogdu. Tabi hersey boyle oldu bıttı olmadı

Vallahi mi ya birazdan annemi uyandırıp ona da sorucam neymiş bu diye ayyyy çok heyecanlı :B siz neden sezeryan yapmak zorunda kaldınız bu arada

Ah o normal dogumun verdıgı hıs hıc bı seyde yok hele bebegın sıcak sıcak senın gogsunde durması. Senın gozlerıne bakması. Bilmem anlatabildim mi

Anlatılmaz yaşanır bi de videolarda görüyorum böyle şaşkın şaşkın bakıyorlar ya içim eriyor icimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…