Su gelmiş olabilir mi ?

Ya valla çok uykum var şuan biraz uyucam uyanınca sıcak duş sonra usenmezsem koridorda yururum biraz haklısın :/ kız benimki. Çıkası yok
Çok kafana taktın sen canım yaa :)))
Merak da var tabi neye benziyo falan diye
Hadi hayırlısı bakalım. Doğum başlarsa hemen bi mesaj yaz başladı diye. Sonra bi süre yazamazsın zaten :))

Çok kafana taktın sen canım yaa :)))
Merak da var tabi neye benziyo falan diye
Hadi hayırlısı bakalım. Doğum başlarsa hemen bi mesaj yaz başladı diye. Sonra bi süre yazamazsın zaten :))

Ben biraz catlagim her türlü yazarım çok aşırı merak sardı hakikaten yüzünü gözünü hayal etmeden duramıyorum

Ben biraz catlagim her türlü yazarım çok aşırı merak sardı hakikaten yüzünü gözünü hayal etmeden duramıyorum
hayırlısı olsun canım vallahi hepimiz heyecanla bekliyoruz bebişini :) bu arada bahsettiğin su bende de baya sık geliyor.. tamamen geldiğinde anlarız heralde :) umarım yani.... gelmeden de doğum kasılmaları gelebiliyormuş hem :) sağlıkla gelsin bebişimiz..

Ne zamandan beri geliyor sende ? Ben kasılma nasıl olcak sancı neye benziyo ne derece hiç cozemedim anneme anlatıyorum bişey olunca o olup olmadığına karar veriyor

Kız zorla doğuracan sen zamanı gelince istemesen bile olur. Benim korkum gece doğum yapmaktı ama öyle oldu uykulu uykulu doğum yaptım..

Ne zamandan beri geliyor sende ? Ben kasılma nasıl olcak sancı neye benziyo ne derece hiç cozemedim anneme anlatıyorum bişey olunca o olup olmadığına karar veriyor
benim uzun süredir geliyor valla hiç de öyle aldırmadım önemliyse bilemicem bende de aynı bahsettiğin gibi vallahi belime ufak sızı vuruyor bazen, bir de altta kemiklerde sızı oluyor biraz da genetik önemli sanki yaa benim yiğenim de 42.haftada doğdu.. ben de diyorum heralde 40 ı geçicem.. bizim kızın keyfi yerinde gibi

Gündüz biraz uyu ozaman. Benim çocuklara bakacak yoktu uyku yoktu .
Annem var demişsin daha ne olsun. Gerçi senin şimdi heyecandan uykun da gelmez

Ya az önce hastahaneden geldim alttan muayene etti çok canım acıdı yine. Baktı baktı su gibi gozukmuyo dedi mantar olabilir dedi ilaç yazdi 2 kullanımlık. Sonra bi de kaşıntın var mı diye sordular ben nstdeyken ama kaşıntım falan yok ilacı neden yazdı cozemedim. İdrar kültürü yapılmıştı 38. Haftamda o da temiz çıkmıştı şimdi mantara döndü. Bide sey dedi ustten ya da yandan yirtilma da olabilir o yuzden sizdiriyo olabilir takip et sen dedi. Pazartesiye kadar bisey olmazsa pazartesi mutlaka gel dedi. Nstye 2 kez bağlandım sancı gözükmüyor. Bi de dedi ki sezeryan isteseydin şimdiye kucağına almıştın ama normal istiyosun beklememiz gerek dedi. Pazartesi de abim İstanbula dönüyor kafam çok karışık moralim çok bozuk donup kaldım öyle. Eve geldim iç çamaşırım yarısına kadar yine ıslak. Son dakka doktor da değiştirilmez ( bu mantar mevzusu için diyorum ) güvenimi sarstı biraz açıkçası.

Niye güvenin sarsılıyor anlamadım su gibi akıntım benim 2 haftada bir tekrarlıyor mantar nedeniyle. Olabilir yani doktorun önlem almış. Senin beklemekten sinirlerin bozuldu biraz sanırım. Rahatlamaya çalış.

Bebeğinin kilosu normal mi yani irilik falan yok değil mi? Ben de normal istiyorum. Bana da şimdiden başladılar doğur artık, sen daha doğurmadın mı demeye. Milletin çenesi durmuyor. Bir doktorun da sezaryen istesen şimdiye doğurmuştun demesi gerçekten çok moral bozucu. Sanki kadın doğum değil de kesmeye meraklı genel cerrah gibi davranıyorlar.

Bu arada bebeğinin hareketlerini kontrol et salla gitsin doktoru. Bebeğinin hareketleri iyiyse 41 e kdr yolu var. 42 de de doğuranlar var. Ama lütfen hareketlerini kontrol etmeyi ihmal etme. Karnını dürt, cevap veriyor mu sana bak. Gerçi yapıyorsundur ama heyecandan unutma diye diyorum. Bir de bizim tanıdık çok hafif bir sancı tuttuğu için doktora gitmedi ertesi gün son anda sezaryen ile aldılar bebeği. Kalp atışları zayıflamış. Kızdım ben de hareketlerine bakmıyor muymuş diye. Ben de 10 dakikada bir kontrol etmeye başladım ne bilim işte insan korkuyor. Seni ürkütmek istemiyorum ama dünya hali tedbirli ol diye. Pimpirik benimki.

Doğumu da istediğin yerde yap. Başka özel varsa falan... doktorlara güvenmiyprum artık ben çok sezaryenciler sinirimi bozuyorlar. 2 doktpru aynı anda götürdüm aylarca. Asaplaştırırlarsa yatıcam devlet hastanesine. Ebelere emanet edicem kendimi. işini bilen doktor alttan dürter uyarır doğumu başlatmaya çalışır. Bıdı bıdı yapmış adam karnın burnunda zaten. Gerçekten sinir bozucu.

Bir de su yavaş yavaş sızabiliyormuş. Her zaman haldır huldur bir anda gelmezmiş. Mantar için olan ilacı kullanmamanı tavsiye ederim. Genelde erken doğum tehdidi oluşmasın diye verirler. Zaten vaktin gelmiş. Kaşıntı da yoksa Boşuna toksik madde almasın bebeğin.

NightStalker doğurmanı dört gözle bekliyorum :) nasıl bi örnek olacaksın çok merak ediyorum. Son aldığım bütün doğum senaryoları kötüydü. İnşallah seninki çok güzel geçer ve sağlıkla kucağına alırsın.. Takipteyim seni.. Doğurursan, doğurdum diye de konu başlığı aç olur mu? :))

NightStalker bende heycanla okudum yazılarıı ama doğurmamışsınn kızzz yaz mutlakaaaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…