- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi NightStalker
-
Çok kafana taktın sen canım yaa :)))Ya valla çok uykum var şuan biraz uyucam uyanınca sıcak duş sonra usenmezsem koridorda yururum biraz haklısın :/ kız benimki. Çıkası yok
Çok kafana taktın sen canım yaa :)))
Merak da var tabi neye benziyo falan diye
Hadi hayırlısı bakalım. Doğum başlarsa hemen bi mesaj yaz başladı diye. Sonra bi süre yazamazsın zaten :))
Sağsalim alalım da kucağımıza 45 de doğsalar da olueBen biraz catlagim her türlü yazarımçok aşırı merak sardı hakikaten yüzünü gözünü hayal etmeden duramıyorum
Sağsalim alalım da kucağımıza 45 de doğsalar da olue
hayırlısı olsun canım vallahi hepimiz heyecanla bekliyoruz bebişini :) bu arada bahsettiğin su bende de baya sık geliyor.. tamamen geldiğinde anlarız heralde :) umarım yani.... gelmeden de doğum kasılmaları gelebiliyormuş hem :) sağlıkla gelsin bebişimiz..Ben biraz catlagim her türlü yazarımçok aşırı merak sardı hakikaten yüzünü gözünü hayal etmeden duramıyorum
hayırlısı olsun canım vallahi hepimiz heyecanla bekliyoruz bebişini :) bu arada bahsettiğin su bende de baya sık geliyor.. tamamen geldiğinde anlarız heralde :) umarım yani.... gelmeden de doğum kasılmaları gelebiliyormuş hem :) sağlıkla gelsin bebişimiz..
Canım doktorumun 7 ay içindeki tek sezaryen hastası bendim. O yüzden güvenim tam doktoruma.Canım doğru olabilir yani bizim bilgimiz yok tabi bu konuda.ama doktorlar hep.sezeryana yönlendiriyorlar sence doktorun doğru söylemişmidir?
Doğrudur o.zaman canımCanım doktorumun 7 ay içindeki tek sezaryen hastası bendim. O yüzden güvenim tam doktoruma.
Kız zorla doğuracan senYa dediğini dinledim bi hışımla kalktım duşa girdim sonra yürüyüşe koyuldum koridorda ileri feri ileri geri yürüyorum 20 dakikadır annem de guluyo kızın içerde sarsılıyo suyun içinde ordan oraya çarpıyor yavrum yazık diye
Kız zorla doğuracan senzamanı gelince istemesen bile olur. Benim korkum gece doğum yapmaktı ama öyle oldu uykulu uykulu doğum yaptım..
benim uzun süredir geliyor valla hiç de öyle aldırmadım önemliyse bilemicemNe zamandan beri geliyor sende ? Ben kasılma nasıl olcak sancı neye benziyo ne derece hiç cozemedim anneme anlatıyorum bişey olunca o olup olmadığına karar veriyor
Gündüz biraz uyu ozaman. Benim çocuklara bakacak yoktu uyku yoktuAhahhaha muhtemelen benimde gece olcak genelde gece ağrılarım tutuyo çünkü :B
Gündüz biraz uyu ozaman. Benim çocuklara bakacak yoktu uyku yoktu.
Annem var demişsin daha ne olsun. Gerçi senin şimdi heyecandan uykun da gelmez
Devlete mi gidiyorsun özele mi
Niye güvenin sarsılıyor anlamadım su gibi akıntım benim 2 haftada bir tekrarlıyor mantar nedeniyle. Olabilir yani doktorun önlem almış. Senin beklemekten sinirlerin bozuldu biraz sanırım. Rahatlamaya çalış.Ya az önce hastahaneden geldim alttan muayene etti çok canım acıdı yine. Baktı baktı su gibi gozukmuyo dedi mantar olabilir dedi ilaç yazdi 2 kullanımlık. Sonra bi de kaşıntın var mı diye sordular ben nstdeyken ama kaşıntım falan yok ilacı neden yazdı cozemedim. İdrar kültürü yapılmıştı 38. Haftamda o da temiz çıkmıştı şimdi mantara döndü. Bide sey dedi ustten ya da yandan yirtilma da olabilir o yuzden sizdiriyo olabilir takip et sen dedi. Pazartesiye kadar bisey olmazsa pazartesi mutlaka gel dedi. Nstye 2 kez bağlandım sancı gözükmüyor. Bi de dedi ki sezeryan isteseydin şimdiye kucağına almıştın ama normal istiyosun beklememiz gerek dedi. Pazartesi de abim İstanbula dönüyor kafam çok karışık moralim çok bozuk donup kaldım öyle. Eve geldim iç çamaşırım yarısına kadar yine ıslak. Son dakka doktor da değiştirilmez ( bu mantar mevzusu için diyorum ) güvenimi sarstı biraz açıkçası.
Bebeğinin kilosu normal mi yani irilik falan yok değil mi? Ben de normal istiyorum. Bana da şimdiden başladılar doğur artık, sen daha doğurmadın mı demeye. Milletin çenesi durmuyor. Bir doktorun da sezaryen istesen şimdiye doğurmuştun demesi gerçekten çok moral bozucu. Sanki kadın doğum değil de kesmeye meraklı genel cerrah gibi davranıyorlar.Özel hastahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?