- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi NightStalker
-
Yeterli açıklık yoktu bebeğim çok gerideydi ve çıkışındaki 3.kemiğim çok basık yani bebeğimin çıkması çok zordu. Normalden bir anda sezaryene dönme riskimiz çok yüksek dedi doktorum. Ben de sezaryeni seçtim.Neden canım.????
Vallahi mi ya birazdan annemi uyandırıp ona da sorucam neymiş bu diye ayyyy çok heyecanlı :B siz neden sezeryan yapmak zorunda kaldınız bu arada
Sancın kasılman var mı canım?
Sancın kasılman var mı canım?
Canım sen vakit kaybetme ara doktoru bilgi al bakalım neymiş. Su da olabilir bilemiyorum. Anneme sordum su olabilir diyor. Bir ara sor bakalım
Ayyy kolay gelsin Allah yardımcın olsun. Benim 36.haftada başladı o ve 41.hafta doğum yaptım
Nisan olabılıt belkı o canım ?Anaaaaaaa o su gibi şey gene geldi bu sefer ceviz büyüklüğünde arkadaşlar
Normal yürüyebiliyorsun yani? Canım sen yine de bir doktora git doğum başlamamış olsa da suyunu kontrol ettir. açıklığına baktır ona göre bir şey söyler doktorunYok gülüm valla gayet iyiyim
Benim nişanım kanlı gelmişti normal renksiz gelebiliyor mu nişan?Nisan olabılıt belkı o canım ?
Benim renksiz seffaf hafif kanlıydıBenim nişanım kanlı gelmişti normal renksiz gelebiliyor mu nişan?
Nisan olabılıt belkı o canım ?
Canım doğru olabilir yani bizim bilgimiz yok tabi bu konuda.ama doktorlar hep.sezeryana yönlendiriyorlar sence doktorun doğru söylemişmidir?Yeterli açıklık yoktu bebeğim çok gerideydi ve çıkışındaki 3.kemiğim çok basık yani bebeğimin çıkması çok zordu. Normalden bir anda sezaryene dönme riskimiz çok yüksek dedi doktorum. Ben de sezaryeni seçtim.
Teknik olarak benim de 45. Haftada doğum yapmam gerekiyor o zamanyarın dogururum belki olmaz miiii hiiiii
gelmeye niyeti yoksa bile bebeğin doğurturlar merak etme. Bugün yarın diyelim inşallah öyledir. Son günler çok zor olur. Evin içinde durma yatma bol bol git gel. Bir de sıcak duş. İnşallah sabah doğurdum dersin.. Kız mı erkek mi ?
gelmeye niyeti yoksa bile bebeğin doğurturlar merak etme. Bugün yarın diyelim inşallah öyledir. Son günler çok zor olur. Evin içinde durma yatma bol bol git gel. Bir de sıcak duş. İnşallah sabah doğurdum dersin.. Kız mı erkek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?