Su Gibi Fox Tv

tamda esmira nerelerde naptı acaba derken
nişanlanacakmış onun haberini gördüm hadi bakalım
ömür gedik i görüncede şaşırdım birden şakaysa bu nasıl şaka diyodum ama kadın tanıtıma gelmş sanırım

illa bi lafı konu edip 3saat uzatacaklar
hadi selman gangnam style yapsın

bugün dans etti selman harlem dansı yaptısaçlar filan değişmiş onu tanıyamadım bi sarışın bayan vardı ona aday oldu sanki kadın yaşca ondan büyük gibiydi sonu ne oldu izleyemedim

bugün dans etti selman harlem dansı yaptısaçlar filan değişmiş onu tanıyamadım bi sarışın bayan vardı ona aday oldu sanki kadın yaşca ondan büyük gibiydi sonu ne oldu izleyemedim

offf ya bende hiç doğru düzgün izleyemedim bugün
eğlenceyi kaçırdım desene canım
bu arada selmanın göbeği hariç her tarafı değişmiş kaşını bile almış adam

aysun gene dört ayağının üstüne düştü
bu arada cumhur beye gelen bayan çok hoş hem de birbirlerine çok benziyolar
eşler de birbirine benzermiş malum umarım kabul eder yakıştılar

kadın banada büyük geldi doğrusu ki bence öölede
kararlarını bugün açıkladılar selman çok ısrarcı davranıyo konuşamadık filan diye
ama görünen köy kılavuz istemez kadın olumsuz cevap verdi

songül karlının kıyafetini çok beğendim bugün çok şık olmuş
yahu benden başka izleyen yok mu bu arada hep ben yorum yapmışım

Hani selmanın birgül? Aaa nasıl ne zaman vefat etmişş şok oldumm

Evet canım selmanın birgül 1 hafta yoğun bakımda yatmış karaciğer yetmezliğinden vefat etmişyaşasaymış zaten karaciğer nakli olması gerekiyomuş

Evet canım selmanın birgül 1 hafta yoğun bakımda yatmış karaciğer yetmezliğinden vefat etmişyaşasaymış zaten karaciğer nakli olması gerekiyomuş

ayy inanmıyorum yaa allah rahmet eylesin üzüldüm yaa
su gibiyide izleyemiyorum peki birşey dediler mi buna cnm selman bişey dedi mi

ayy inanmıyorum yaa allah rahmet eylesin üzüldüm yaa
su gibiyide izleyemiyorum peki birşey dediler mi buna cnm selman bişey dedi mi

Uğur üzgündü tabi selman yoktu onunla konuşmadılar babası telefona bağlandı ağladı adam

üzüldüm kıza Allah rahmet eylesin acaba selmanla çıkan birgülmüydü?yoksa başka birgül varmıydı?resmini filanda göstermediler eğer oysa zaten rahatsızdı galiba

kızlar ben de cok ama cok uzuldum mısafırlerım olmasa oturur aglardım yavrum gencecıktı hala ınanamıyorum hala uzuntudeyım

kızlar haberlerde seyrettim solist kız adı dilanmış ibrahim tatlısesin sakladığı kızıymış

bugün olay üstüne olay şu dilanı duydum da birgülden haberim yoktu
Allah rahmet eylesin..dilan stüdyoya geldi mi sonradan bi ara çıktı gitti öyle

ay birgüle üzüldüm ya ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH(AMIN)
yalan dunya iste bir variz bir yokuz...

şu an okudum haberi ya yazık
20 yıl önce bir ameliyat geçirmiş tekrar etmiş hastalığı
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…