yaaw ben ne kadar kötü biriymişim....
kayınpeder komşumuzun düğününe kuaföre gidebilelim diye 30 lira verdi bana. ben o paranın 5 lirasıyla görümemin borcunu odedim bakkala 25 lira kaldı. düğün sabahı sütçü geldi kayınvalidem süt aldı bozuk parası olmadığı için bizim kuaför parasından 10 lira aldı. geriye 15 lira kaldı. görümcem bunu duyunca küplere bindi "vay efendim siz niye süt aldınıız. ne gereği var sütün niye harcadınız parayı" yıkıyo ortalığı sonra küstü gitmedi kuaföre. ben gittim 5 liraya fön çektirdim. görümcemi gören gelin başı yaptırcak sanır...
asıl olay ise şu: bir gün öncesi giyeceğim gömlğin alına sütyen almam gerekiyodu görümcekle çıktık dışarı ben sütyenimi aldım görümcekte kendine sütyen don takım beğendi almak istedi ama bankamatik kartında para yokmuş döt gibi kaldı kasiyerin önünde napsak falan diye imalı imalı konuşurken bende ihtiyacın varsa al dedim. sustu ses çıkartmadı. ben orda "sendede para az almayayım" demesini beklerken o sustu. siz olsanız naparsınız? almasam küsecek. bende son 10 liramla ona istediğini aldım. geriye sadece 25 lira kuaför paramız kaldı. ertesi gün kayınvalidem süt alıp 15 liramız kalınca görümcem kaynanamla çekişmeye başladı. kaynanamda sütyen almasaydın o zaman dedi bende kaynanama hak verdim doğal olarak. bu iyice azdı. olayın üzerine gelen kayınpederimde dahil herkesi kırdı geçirdi. kayınpederimi odasından kovdu.
dananın kuyruğunun koptuğu yer ise bana çıkışmaya çalışan kayınpederime kızmamdı. görümcem yaranıcakya hemen o senin büyüğün niye böyle yapıosun demesine bende karşılık olarak sen cumartesi günü adamı odandan kovdun bağarıp çağırdın dedim keşke demez olaydım.. açtı ağzını yumdu gözünü o gün sen bana böle dedinde beni sinirlendirdinde aldığın 10 liralık sütyende bilmem ne bilmem ne... sonra aptalca gurur yapıp sütyeni getirdi. fişide burda dedi al değiştir dedi. ölsem asla elimi sürmem o sütyene. aldığımız yerde içgiyim ürünlerinde değişim ve iade olmuyo bunu o da biliyo ama dalga geçer gibi sütyeni önüme koyuyo.
şimdi kim haklı? çocuğumun rızkını yiyen görümcemmi? hiç sanmıyorum.
kuaför parasını kayınpeder verdi onun bi alakası yok. kayınpeder olmasa kuaföre bile gitmezdim.kuaför parasının çocuğunun rızkıyla ne alakası var?
bu arada herzamanki gibi alttan alan yine ben olacağım ve uyandığında (ki uyanması 12-1 i bulur) gidip özür dileyeceğim. o haklı burası onun baba evi istediğine istediği gibi davranır. bu evin kraliçesi o...
[
o haklı burası onun baba evi istediğine istediği gibi davranır. bu evin kraliçesi o...[/SIZE]
ya bu yaptığı bir değil iki değil makyaj malzemeleri falan aldırdı bana ki aldığım şeyler bende bile yok kendime bile almadığım şeyler onun yüzünden kocamla kavga ettim çok para harcıyosun diye. iç çamaşırlarına biraz düşkündür bu ona aldığım ilk iç çamaşırı değilki. bide -aldırdığı- şeyleri kullansa gam yemicem ya kullanmıyo yada kullanmicam deyip başkalarına veriyo. anlatım tarzım kötü olabilir olayın sıcaklığıyla yazdım o sinirle yani..
kuaför parasını unutun cüzdanımdaki son 10 lirayla ona iç çamaşırı aldım ve başka param olmadığını o da biliyordu.
bu arada bi arkadaşımız gençtir gidebilir demiş doğrudur ben o gün o gitseydi gitmeyecektim kuaföre ondanda vazgeçmiştim ama o aptalca gurur yapıp gitmedi 5 liraya fön çektirmeyi gururuna mı yediremedi bilmiyorum. ayrıca görümcem 24 yaşında bende 22 hani gençlikle alakası yok bende gencim bnde gitmek isteyebilirim dimi?
bakın ben 3 kuruş maaşa talim ediyorum bu görümcede abilerinin babasının hatta kayınvalidemde çalışıyo onunda sırtından geçiniyo. 24 yaşında bir genç kız. tabiki çalışmak zorunda değil. ama çalışmadığı için harcamalarına dikkat etmek zorunda.
ben doğum yapıcam doğuma 3 hafta kala gelmiş benden doğum için ayırdığım parayı istedi neymiş sevgilisi kredi kartını kullanmış borcu çokmuş ödemezsek eve haciz gelicekmiş. onun pekluş hayvanlarına gelmicekya haciz benim eşyalara gelicek. mecbur verdim. sevgilisi 2 hafta sonra ödeyecekmiş geri. bu olaydan eşimin haberi yoktu ondan gizli verdim parayı ve sıkıntıdan erken doğum yaptım bu olay 1.5 yıl önce oldu yani anlatmak istediğim şu onun sorumsuzca davranışlarını örtmekten yoruldum daha böyle niceleri var anlatın tarzım bu yüzden kaba. kusura bakmayın
bu arada herzamanki gibi alttan alan yine ben olacağım ve uyandığında (ki uyanması 12-1 i bulur) gidip özür dileyeceğim. o haklı burası onun baba evi istediğine istediği gibi davranır. bu evin kraliçesi o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?