sonunda beni anlayan biri çıktı. bende bunun için yırtınıyorum çocuğuma birikim yapmak için.. 10 liradan ne çıkar demeyin. sizin için küçük bi para olabilir ama benim için öyle değil.
bu arada kuaför parasını unutun görümceme iç çamaşırı kendi paramla aldım. kuaföre kayınpederimin parasıyla gittim çünkü kendi param yok fakirim ben....
yazımdada belirttiğim gibi haciz eve gelince onun peluş oyuncaklarına gelmizcek benim eşyalarıma gelicek haciz napaydım?
bide hep birlikte oturuyoruz bi evde 6 kişiyiz
sonunda beni anlayan biri çıktı. bende bunun için yırtınıyorum çocuğuma birikim yapmak için.. 10 liradan ne çıkar demeyin. sizin için küçük bi para olabilir ama benim için öyle değil.
bu arada kuaför parasını unutun görümceme iç çamaşırı kendi paramla aldım. kuaföre kayınpederimin parasıyla gittim çünkü kendi param yok fakirim ben....
yazımdada belirttiğim gibi haciz eve gelince onun peluş oyuncaklarına gelmizcek benim eşyalarıma gelicek haciz napaydım?
bide hep birlikte oturuyoruz bi evde 6 kişiyiz
4 duvar arasında ne yaşanır kimse bilemez..buradan ahkam kesmek hepimiz için çok kolay..yerden yere vurmakta..
gün geliyor insanın cüzdanında 1 tl olmuyor..yalan mı?
yani insanız başımıza herşey gelebiliyor..
Ya böyle konu ilerlerken biri dannnn diye geliyor.
Birden böyle süpermen şekline savunmaya geçiyor.
Yahu fakirlikse fakirlik Allah herkese daha çok versin .
biz fakirliğini mi yeriyoruz,niye parası yok mu diyoruz ,niye fakirsin alçak fakir olmak suç bilmiyorsun mu diyoruz?
Madem 10 kuruşun var o da evladının rızkıysa niye kuaföre gidiyorsun görümcenin sevgisinin açıklarını yamıyorsun diyoruz?
Okuduğunu anlamak ,anladığını yorumlamak ,yorumladığını yazmak bu kadar mı güç.
Siz şimdi öyle bir mesaj yazmışsınız ki burada herkes para içinde yüzüyor tuvalet kağıdı yerine euro kullanıyor,Konu sahibini de parası yok diye yeriyor.
ne diyorsunuz siz Allah aşkına?
haddinizi bilin size bişeymi dedim bende hemen savunmaya geçiyorsunuz..burası herkese açık bir platform ve herkes olumlu veya olumsuz düşüncelerini belli bir ölçüde paylaşabilir..
sizin düşüncelerinizle aynı oranda şeyler yazmamızı bekleyemezsiniz!!
ben yazdığımıda,yazılanıda,okuduğumuda çok iyi anlıyorum bunun yargılamasını yapmak sizin haddiniz değil!!
ben yorumumda kimsenin tarafında olmadığımı ima ettim,o evin içinde yaşanılanları ancak içindekiler hissediyor yaşıyor demeye getirdim..elbetteki para içinde yüzende var 3 kuruşa kurşun atanda!!
siz benimm cüzdanımda ne kadar var biliyormusunuz...??
bilemezsiniz çünkü benim cüzdanım!!
tahminde edemez fikirde yürütemezsiniz çünkü beni tanımıyorsunuz!!
o halde saldırmadan ölçüleri taşırmadan doğru düzgün yorumunuzu yazın..
ve bana cvp yazsanız dahi sizi kaale alıp yanıtlamayacağımıda unutmayın!!
Matematik problemi gibi olmuş...Ali'nin 30 lirası vardı,bunun 10 lirasıyla şeker,5 lirasıyla sakız aldı.
Ama hesap tutmuyor ki ? 30 lira,harca harca bitmemiş.
Hem neden kuaför parasını kayınpeder veriyor da,süt,sütyen vs parasını gelin veriyor ?
Kuaför parası çocuğun rızkı sayılıyor ? Ben anlamadım.
fakirim ben derken gerçekten fakirim demek istemedim keşke alıntı yapsaydım yorum yapanlardan biri eşiniz çalışmıyomu falan dedi ona istinden söyledim bu lafı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?