şu hayat çok güzel. böyle görümceler olmasa...

Cüzdanındaki son para 10 lira; parasız kalacağını bile bile insan görümcesine çamaşır almaya çalışmaz; hele ki çocuğunun rızkı ise.. Bence biraz sizde de hata var. Allah bize akıl fikir vermiş; bunu kullanmayıp insanlara kendimizi kullandırmak günah...

herseyı bı kenara bırakın sen niye kayınpederınden para alıyorsun yaa kocan yok mu senın o nerde...ben olsam o parayı almam kuaförede gıtmem sacımıda oturur evde kendım yapmaya çalısım ii veya kötü böyle içli dışlı olma olursan da herseyıne karısırlar müdehale ederler.aynı evde otursan bile ınsan bıraz mesafelı olur ya.

madem görümcen senin yaptıklarının kıymetini bilmiyo sende yapma...
niye hala yardım etmeye çalışıyorsun mesafeni koy almak zorunda değilsin,vermek zorundada değilsin...

Bütün bu olanlar sırasında eşiniz neredeydi acaba?

Sütyenle donu alın ibreti alem için görümcekin kafasına geçirin...

madem bu kadar görümcenden nefret ediyorsun ne işin var görümceyle alışverişte, kuaförde,
aynı evde yaşıyosunuz diye kardeş durumlarına girmenize gerek yok
onun için bunu yaptım onu yaptım, yapma, yapmasaydın....
10 lira için aile faciası yaşanmış olması ilginç gerçekten, nedende sütyen

insanın bankamatikte parası bitebilir, insanı bi durum, ifaden döt gibi kaldı
kimbilir görümcen başlık açsa neler der senin hakkında

Son düzenleme:
Görümce sevgilisi için borç yapıyıor, ödemek sana düşüyor..
Babası, anası, abisi var aynı evde..
Ama borcu kapatmak senin doğum paranla olabiliyor ancak..
Buna ses çıkartmıyorsun..
Üstüne bir de elele kolkola alışverişlere çıkıyorsun onunla, sanırsınki karı-kocasınız..
Sonra da 10 liralık sutyen de "çocuğunun rızkı" aklına geliyor. E almasaydın, hayati ihtiyaç mıydı? Bende de yok deseydin, cebindeki paranın hesabını da mı vermek zorundasın..

Bırak kızlarıyla anası-babası uğraşsın, sana ne oluyor..
Çocuğun varmış, onunla ilgilen.

Bence bu tür şeylerde aranıza mesafe koyun. Mesela o gün paran çıkışmıyorsa alma diyecektiniz ve siz almayacaktınız. Kayın pederinizden kuaför parasında almayın böyle bir şey teklif ettiklerinde teşekkür edip nazikçe geri çevirin. Siz kendi elinizdekiyle yetinin. Arada mesafe olmazsa ilişkiler böyle laçkalaşır ve canınızı sıkar. Bence hepsine karşı sevimli ama yeterince de mesafeli olun. Ne onlardan para alın nede sizden istemelerine müsade edin. Baktınız ki görümcenizin parası çıkışmıyor gidip kendinize bir parça daha alın aa benim buda çok acildi kusura bakma deyip kendiniz için harcayın. Ve bu şekilde zamanla onlar sizden istememeyi öğrenecekle ama sizde asla onlardan istemeyin veya kabul etmeyin.

madem söylenecektin, iyilik yapmıcaktın.
yok madem iyilik yaptın o halde sonsuza kadar susacaksın.
10 liralık iç çamaşırı, 5 liralık borç,10 liralık süt allahım herşey ortaya dökülmüş.
bir de anlamadım ama 15'ten 5 çıkınca kaldı 10. (30-5=25 25-10=15)
e o para nerede?
eğer sizde ise, çamaşır paranızı aldın demektir.

doğum paranı görümcenin kredi kartları borcuna eşinden habersiz yatırman sorun olmadı da (ki geri verdi mi vermedi mi onu belirtmemişsin) 5-10 liralık alışverişler dert diye açılmışş ya buraya.

yazık diyorum.
gerçekten hem yazık hem komik...

madem öyle bundan sonra görümcenle para alış-verişine girme.
sana sorarsa, eşimle paraları ortak hesapta topluyoruz, ben de ondan günlük harçlık alıyorum dersin.
böylece hem kafan rahat olur, hem paran cebinde kalır, hem de çocuğunun rızkını kimse yememiş olur (hay Allah'ım son zamanlarda açılan her konu birbirinden ilginç)

görümcen 10 tl lik sütyen alınca o para çocuğunun rızkı oluyorda
sen doğum için biriktirdiğin parayı sevgilisinin borcunu ödemek için ona veriyorsun
o parayı verirken çocuğunun rızkı olmuyorda 10 tl mi çocuğunun rızkı oluyor..
hemde kayınpederin verdiği para senin çocuğunun nden rızlı oluyor ki?
herneyse bu borç meselesine takıldım
senin eşyaların haczedilecek madem bunu neden siz kadın başınıza hallettiniz
kocan nerde kardeşim bütün bu olan olaylar olurken kocan ne yapıyordu

Bir başka konusunu okudum. Keşke oradan devam etseydi de bu yorumları yaparken bazı şeyleri bilseydik. Eşinizin engelli olduğunu oradan öğrendim ben mesela. Ve çok üzüldüm. Eşinize, yani çocuklarına saygısı olmayan bir ailenin size de olmaz. Ve onların arasında geçirdiğiniz bu zaman sizi olumsuz yönde çok etkilemiş ve psikolojiniz, dengeleriniz bozulmuş.
Bu şartlarda o kızınızı o evde yetiştirmek yerine birikim yapmayktan vazgeçseniz daha iyi olacak düşüncesindeyim.
Yoksa o birikim kızınızı kurtarmaya yetmeyecek

Evet canım ben de şimdi diğer konusunu okudum.
Arkadaşlara fikir vermesi açısından diğer konusunun ana başlığını kopyalıyorum buraya

Maalesef zor bir durumunuz var ve tüm bu yaşananlar senin psikolojini de altüst etmiş.
Kayınpeder konusunda pek bir şey yapamazsın. Sanırım aranız da daha iyi artık. Kuaför parası falan verdiğine göre çok da kötü bir insan olamaz dimi?

Sen görümcenle falan para alışverişine girme canım, en rahatı ol olacak.
Allah yardımcınız olsun...

Ne bereketli 30 lira ya,benim ki pul olup gidiyor..
Fönler sütyenler,iç çamaşırı takımları piuuuuu

İşte en kızdığım olay bu...

Birileri konu açıyor yarım yamalak anlatıyor.

Gereksiz ayrıntıları yazmaktan,gerekli olanları paylaşmıyor.

sonra biz yorum yapmak için alim olma cabasına giriyoruz.

Eski arşivleri karıstırıyoruz bakalım bu üye daha önce nelerden muzdaripmiş.

Sonra birileri gelir eski konulardan alıntı yapar hepimize durumun öncesini anlatma çabasına girer.

Konu sahibesi,ortalıkta görünmez. Bizde burda kendi kendimize yarım yamalak anlatılmış konu üzerinden

yorum yapmaya,fikir vermeye çalışırız.

Sonunda tartışma çıkar...

siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz bakim?

Başınıza gelsinde görün emi....diye uzar gider.

sonunda beni anlayan biri çıktı. bende bunun için yırtınıyorum çocuğuma birikim yapmak için.. 10 liradan ne çıkar demeyin. sizin için küçük bi para olabilir ama benim için öyle değil.
bu arada kuaför parasını unutun görümceme iç çamaşırı kendi paramla aldım. kuaföre kayınpederimin parasıyla gittim çünkü kendi param yok fakirim ben....

Sen madem sewmiyorsun bu görümceni,neden bu kadar benimsedin..Kredi borcu ödemeler falan

Çok ilginçsiniz gerçekten

yazımdada belirttiğim gibi haciz eve gelince onun peluş oyuncaklarına gelmizcek benim eşyalarıma gelicek haciz napaydım?

bide hep birlikte oturuyoruz bi evde 6 kişiyiz

Hiç sizi ilgilendirmeyen mevzuların içinde ne işiniz varmış bu kadar.
Size ne görümcenizin sevgilisinin borcundan, kuaför parasından, sütyen parasından.
İnsan bir hatayı bir kere yapar, siz görümcenize suç buluyorsunuz madem, neden ısrarla verip verip sıkıntı yaratıyorsunuz, sütyen almasa da olurmuş, o akıllanmıyor ama siz de akıllanmıyorsunuz anlaşılan.
Çocuğunuzun rızkı söz konusu ile, almazsınız olur biter. Açta açıkta biri yok ki karşınızda.
Görümceyi üstünüze mi aldınız, eşiniz ve ailesi ilgilensin, eşinizden bu kadar gizli iş yapmanız da tuhaf açıkçası.
Kendi kendinizi hiç alakası olmayan birşeylerin içine atıp, üstüne bir de şikayet etmek denir sizinkine , başka bir sıkıntı göremedim ben. Siz de sınırlarınızı koruyun o zaman.

konu sahıbı arkadas
bundan sonra ne kayınpederınden para al
nede gorumcene don al

bu ne bıcım konu ya
anlamadım gıttı
ya soylenmeyeceksın yada yapmayacaksın
bu ıs bu kadar basıtttt

huhuuu bir sutyen parası mı sorun ?
İki ergen gibiymişsiniz gelin görümce
Bizde ablamla sutten kavgası ettiydik 1 hafta önce

Ayy lütfen duygu sömürüsüne girmeyin rica ediyorum.
Fakirliğin ne olduğunu da bilirim. Ne kuaförü yolunu bile bilmezdik.
Kuaför lükstür çocukluğum boyunca annem kesti saçlarımı onun bir kez bile kuaföre gittiğini de bilmem.
Kuaföre verilecek 10 lira ile bir anadolu ilinde 20 adet ekmek alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…