amanın keşke açmasaydım o zaman konuyu zaten pişmanım açtığıma herkes farklı bi yerinden almış konuyu keşke açmasaydım. ama aptallık bende dertleşecek kimsem yok diye açtım konuyu buraya kimse görümcemi tanımıyor ailemi tanımıyor yorumlar yazdıklarım saçmasapan bi hal aldı. keşke konu silme özelliğini kaldırmasalardı. eğer mesajımı okuyan olursa yazmayın kapayalım bu saçma mevzuyu burda....konu karışıp yine,dün gibi boş yere ceza alacak insanlar
kayınpederim coştu verdi kuaför parasını yoksa ben kuaföre gitmeyecektim. görümcem gidiyor diye banada para verdi. yoksa evde kendimde yaprdm o sorun değil. çocuğumun rızkını yiyor dedim ama hepinizin eksik okuduğu bir şey var: o sütyeni giyse helal ederim hakkımda geçmez ona tekrar ediyorum giyse! hem aldırdı hemde geri verdi al istemiyorum diye tekrar söylüyorum başına kakmadım sütyen aldırdın diye kayınvalidem niye aldın dedi onunla çekişirken bende sussun haddini bilsin diye söyledim. zira kayınvalideme niye süt aldın yapma yoğurt diye bağırıyordu. tekrar düşünün 6 kişinin yediği yoğurtmu önemli 1 kişinin giydiği sütyenmi
sizden ricam mesajımı dikkatli okuyun sorduğunuz çoğu şeyi orda yazdım
şimdi süt yoğurt meselesine girdim konu yine başka bi yöne saptı yine herkes sütyendi sevgilisinin borcu oldu şimdide süt yoğurt meselesine geçildi diyecek...
kayınpederim coştu verdi kuaför parasını yoksa ben kuaföre gitmeyecektim. görümcem gidiyor diye banada para verdi. yoksa evde kendimde yaprdm o sorun değil. çocuğumun rızkını yiyor dedim ama hepinizin eksik okuduğu bir şey var: o sütyeni giyse helal ederim hakkımda geçmez ona tekrar ediyorum giyse! hem aldırdı hemde geri verdi al istemiyorum diye tekrar söylüyorum başına kakmadım sütyen aldırdın diye kayınvalidem niye aldın dedi onunla çekişirken bende sussun haddini bilsin diye söyledim. zira kayınvalideme niye süt aldın yapma yoğurt diye bağırıyordu. tekrar düşünün 6 kişinin yediği yoğurtmu önemli 1 kişinin giydiği sütyenmi
sizden ricam mesajımı dikkatli okuyun sorduğunuz çoğu şeyi orda yazdım
şimdi süt yoğurt meselesine girdim konu yine başka bi yöne saptı yine herkes sütyendi sevgilisinin borcu oldu şimdide süt yoğurt meselesine geçildi diyecek...
amanın keşke açmasaydım o zaman konuyu zaten pişmanım açtığıma herkes farklı bi yerinden almış konuyu keşke açmasaydım. ama aptallık bende dertleşecek kimsem yok diye açtım konuyu buraya kimse görümcemi tanımıyor ailemi tanımıyor yorumlar yazdıklarım saçmasapan bi hal aldı. keşke konu silme özelliğini kaldırmasalardı. eğer mesajımı okuyan olursa yazmayın kapayalım bu saçma mevzuyu burda....
bişey merak ettim evlenmeden öncede eşin engellimiydi yoksa
evlendikten sonramı engelli kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?